Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 23:47)
As tai nesijauciu nuskriausta, bet va tave smarkiai nuskriaude, disleksija apdovanojo  unsure.gif

Tai tave apdovanojo, nes tai skaitymo sutrikimas... Normalus zmones sugeba ne tik perskaityti teisingus zodzius bet tuos su klaidomis irgi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 18, 18:17)
Tai tave apdovanojo, nes tai skaitymo sutrikimas... Normalus zmones sugeba ne tik perskaityti teisingus zodzius bet tuos su klaidomis irgi

srgfhnkdn sfklgjvdlfknvk sfklvmdfmv lkjnbkvdshncfksn

Nesupratai?
Sutrikimas!

Disleksija – tai specifinis „skaitymo“ sutrikimas. Gali būti priskiriami rašymo ir tarimo sutrikimai.

SIMPTOMAI

- Sunku skaityti
- Kalbos vystymosi sutrikimai
- Kalbos sutrikimas
- Dėmesio koncentracijos pablogėjimas
- Atminties pablogėjimas

http://ligos.sveikas...gos/disleksija#

Dar lutukei ir atmintis daznai pastringa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 17:29)
srgfhnkdn sfklgjvdlfknvk sfklvmdfmv lkjnbkvdshncfksn

Nesupratai?
Sutrikimas!

Disleksija – tai specifinis „skaitymo“ sutrikimas. Gali būti priskiriami rašymo ir tarimo sutrikimai.

SIMPTOMAI

- Sunku skaityti
    - Kalbos vystymosi sutrikimai
    - Kalbos sutrikimas
    - Dėmesio koncentracijos pablogėjimas
    - Atminties pablogėjimas
http://ligos.sveikas...gos/disleksija#

Dar lutukei ir atmintis daznai pastringa  biggrin.gif

is kur tu cia semi sias "zinias"? dirbu su vienu zmogum, kuriam disleksija, labai protingas zmogus, tau iki jo kaip iki menulio.

bet si kart Iodmuci albaia etisus, jei nesugebi suprasti teksto, kur yra klaidu, matomai pas paci ane kas su suvoimu. O noras ryskinti raudonai tas klaidas, yra noras buti virsesniai, geresniai pasisaipyti is zmogaus ri t.t. mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kiek pastebejau, IT departamento zmones UK labai megsta issispausdint va toki Kembridzho Uni atradima ir pakabinti IT office. Kazkas tame yra
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:18)
kodel manai,kad sileksija kazkas blogo? bigsmile.gif

Disleksija yra sutrikimas, kurį norint, o ne jį neigiant, galima valdyti ir net maksimaliai.

Disleksiją patiria net karaliai - pavyzdžiui, dabartinis Švedijos karalius savo biografijoje atvirai pripažįsta, kad jis yra dislektikas; skaičiau, kad ir jo vyresnioji duktė Viktorija taip pat; dėl Madeleine nežinau, bet jo sūnus atviras - jis yra disleksikas, todėl globoja kelis disleksikamas padedančius fondus.

Lutuke, nežinau, ar Jūs disleksiją iš tiesų patiriat, bet iš to, kaip rašot, kaip interpretuojat, pavyzdžiui, Jūsų gausiai cituojamus mokslinius tekstus, man seniai kilo tokia mintis... Ir tai ne dėl skirtingų interpretacijų. Jūs tiesiog neperskaitot sakinio, kurį pati paryškinat.

Bet disleksija yra valdoma, kai norima - ir net Jūsų tekstuose tai pastebima. Kai rašot susikaupus, parašot logiškai (nesvarbu, kad aš, pvz., Jūsų mintim nepritariu; dabar ne apie tai, o apie tekstą); sintaksiškai teisingai ir beveik be gramatinių klaidų. Kai rašot atsipalaidavus - na, visi cituot gausiai galim... Ir bent jau man Jūsų problema atrodo, ne noras įveikti rašymą be klaidų, rašyti atsakingai, o fantazuoti, kad, na, gramatiškai neteisingas rašymas yra net privalumas... Ne, ne privalumas (kai jis sistemingas, o Jūsų atveju jis toks) - juo nepasitikima, kad ir kaip apie tai Jūsų "draugai" rašytų. O Jūs norėdama, visai galit tokį neteisingą savo rašymą įveikti... Klausimas, ar norit?

Kita vertus, aš nežinau, ar Jūs, Lutuke, esat disleksikė, ar sąmoningai niekinat rašytinę lietuvių kalbą (tokių įtarimų irgi turiu: reikšminis žodis jumoras ir jo interpretacijos...).

Žodžiu, pritariu Mylimukei: ne gėda nemokėti, gėda tuo didžiuotis. Tuo Jūs atkreipiat daugelio dėmesį. Bet - gal būtent jo Jums ir reikia...

Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 vasario 2020 - 20:34
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 19:44)
is kur tu cia semi sias "zinias"? dirbu su vienu zmogum, kuriam disleksija, labai protingas zmogus, tau iki jo kaip iki menulio.

bet si kart Iodmuci albaia etisus, jei nesugebi suprasti teksto, kur yra klaidu, matomai pas paci ane kas su suvoimu. O noras ryskinti raudonai tas klaidas, yra noras buti virsesniai, geresniai pasisaipyti is zmogaus ri t.t.  mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Tai jis gal ir protingas, o tu nelabai. Tuom jus ir skiriates mirksiukas.gif

Bet apie pasisaipymus gal nediskituokim po to, kai tu vien siandien pasisaipei is Montekristos, is cambalos? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 18, 20:17)
Disleksija yra sutrikimas, kurį norint, o ne jį neigiant, galima valdyti ir net maksimaliai.

Disleksiją patiria net karaliai - pavyzdžiui, dabartinis Švedijos karalius savo biografijoje atvirai pripažįsta, kad jis yra dislektikas; skaičiau, kad ir jo vyresnioji duktė Viktorija taip pat; dėl Madeleine  nežinau, bet jo sūnus atviras - jis yra disleksikas, todėl globoja kelis disleksikamas padedančius fondus.

Lutuke, nežinau, ar Jūs disleksiją iš tiesų patiriat, bet iš to, kaip rašot, kaip interpretuojat, pavyzdžiui, Jūsų gausiai cituojamus mokslinius tekstus, man seniai kilo tokia mintis... Ir tai ne dėl skirtingų interpretacijų. Jūs tiesiog neperskaitot sakinio, kurį pati paryškinat. 

Bet disleksija yra valdoma, kai norima  - ir net Jūsų tekstuose tai pastebima. Kai rašot susikaupus, parašot logiškai (nesvarbu, kad aš, pvz., Jūsų mintim nepritariu; dabar ne apie tai, o apie tekstą); sintaksiškai teisingai ir beveik be gramatinių klaidų. Kai rašot atsipalaidavus - na, visi cituot gausiai galim... Ir bent jau man Jūsų problema atrodo, ne noras įveikti rašymą be klaidų, rašyti atsakingai, o fantazuoti, kad, na, gramatiškai neteisingas rašymas yra net privalumas... Ne, ne privalumas (kai jis sistemingas, o Jūsų atveju jis toks) - juo nepasitikima, kad ir kaip apie tai Jūsų "draugai" rašytų.  O Jūs norėdama, visai galit tokį neteisingą savo rašymą įveikti... Klausimas, ar norit?

Kita vertus, aš nežinau, ar Jūs, Lutuke, esat disleksikė, ar sąmoningai niekinat rašytinę lietuvių kalbą (tokių įtarimų irgi turiu: reikšminis žodis jumoras ir jo interpretacijos...).

Žodžiu, pritariu Mylimukei: ne gėda nemokėti, gėda tuo didžiuotis. Tuo Jūs atkreipiat daugelio dėmesį. Bet - gal būtent jo Jums ir reikia...

Galit miegoti ramiai , man disleksijos nera, o zinoma gal jum del to dar neramiau, nes nebezinosit, kas cia su manim, i lentynele ideti neina, beda lotuliukas.gif jus cia didziausios jumoristes . Va man kas yra tai nesijaudinkit, nes nu sakau, vis tiek jus to nesuvokiat, as vietoj jusu susimastyciua kazkaip kaip pasiskatinti savo mastyma ir suvokima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2020 - 21:49
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:48)
Galit miegoti ramiai , man disleksijos nera, o zinoma gal jum del to dar neramiau, nes nebezinosit, kas cia su manim, i lentynele ideti neina,  beda lotuliukas.gif jus cia didziausios jumoristes . Va man kas yra tai nesijaudinkit, nes nu sakau, vis tiek jus to nesuvokiat, as vietoj jusu susimastyciua kazkaip kaip pasiskatinti savo mastyma ir suvokima  biggrin.gif

OK smile.gif
Atsakyti
Gerai, einam miegot... issiaiskine, kad lietuviai negere o sovietu sajungoje nebuvo sekso
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 18, 21:54)
Gerai, einam miegot... issiaiskine, kad lietuviai negere o sovietu sajungoje nebuvo sekso

a ko taip, tovarič, anksti - nė gėrei, nei sekso? rolleyes.gif

Viskas buvo visada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 vasario 2020 - 21:59
Tikri mentai, kitaip nepasakysi unsure.gif

Vilniaus policijos pareigūnams pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl galimai, neoficialiais duomenimis, naktiniame klube „Metelica“ išžagintos merginos, socialinėje erdvėje paplito šokiruojanti vieno pareigūno reakcija į šį įvykį.
„Mažiau lakt reikia ir raitytis ir nieko nebus“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė, kaip matoma iš viešo vyro profilio, Vilniaus policijos pareigūnas Livijus S.

https://www.lrt.lt/n...rtNbOm7plsEdCc4
Atsakyti