Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 12:32)
daug kurie paštai taip daro. Užtenka pasukti viršininkui ir apsitvarko, atneša ir atsiprašo biggrin.gif
Bet šiaip tai aišku, baisu, kai taip įžūliai meluoja ir rašo sistemoje, kad nešėm, neradom

Bet juk taip būna visur, ne tik Lietuvoje. Pvz pas mus nightline(berods, jei neklystu), pirkau vaikui striukę, nutvojo prie durų ir net nesivargino paskambint. Būčiau nesąžininga, galėjau skųstis, kad nieko negavau ir būčiau gavus pinigus atgal arba kitą striukę, bet taip nesielgiu. Ir kiek dar visokių bajerių, viens toks ne per seniausiai buvo, teliką per aukštą tvorą įmetė, gavo sudaužytą
Atsakyti

QUOTE(Limcamca @ 2020 02 14, 12:20)
Žiūrėjau paskutinį interviu su ja, berods per LRT Kultūros laidą. Neatgaminsiu žodis į žodį ką ji pasakė, bet labai tiksliai. </p><p>Mintis maždaug tokia: mes pradedame žmones vertinti tik tada, kai mūsų talentus įvertina kažkas už Lietuvos ribų. Asmik Grigorian visą laiką Lietuvoje dainavo ir nebuvo kažkuom ypatinga ar liaupsinama. Bet, tik ją pastebėjo pasaulis, tik ją įvertino pasaulis tai tada ją pradėjo pastebėti ir Lietuvoje. Ir Lietuvoje tada jau ją iškėlė ant pjedestalo. Bet gi, Asmik dainavimas nepasikeitė. Kaip ji dainuoja dabar, dainavo ir tada. Tai kodėl nebuvo įvertinta? 

Pati Dalia Ibelhauptaitė lai į save pasižiūri. Kokie bjaurūs, neetiški, neprofesionalūs buvo jos komentarai, kai ji buvo projekto "Triumfo arka" žiuri narė . Arogancija ir nepagarba tiesiog veržėsi per visas poras. Ir kuo inteligentiškiau elgdavosi dainininkas, tuo bjauriau kalbėdavo Dalia. Eeee, aaaa, jūūs dainuojate kaip bekiaušis. Tai tik vienas iš viešo pasisakymo LRT transliacijos metu. Dainininkai - operos sokistai, kai kurie pasaulinio lygio.
Ir pritarčiau kažkam jau pasisakiusiam, amžinas įsižeidimas ant Lietuvos. Amžinos dejonės ir priekaištai. Nemaloni arogantiška prasčiokiška bobelė.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 13, 18:14)
Nu, bet kaip taip sitaip: https://www.15min.lt...njGlPhe5-R0R0#_

Labai geras Dalios Ibelheptautaites komentaras sia tema.

Tikslus, nes tai tikrai neskanu - na... gauni Nacionalinę kultūros premiją kartą per gyvenimą ir šitaip. Nors - aktorė Viktorija Kuodytė ją gaus ryškiausiai nei bet kas šiais metais. Ir ne apie įteikimo ceremoniją kalbu smile.gif

QUOTE(Ašaka @ 2020 02 13, 20:31)
Aš tai pavadinčiau savigarba.

Taip, nes o kaip kitaip ji turėjo elgtis - pastovėti nuošalėje...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 21:35)
Aww, kaip faina, Enrikė Iglesijus su Kurnikova trečio vaiko susilaukė wub.gif

wub.gif

QUOTE(Ašaka @ 2020 02 13, 22:41)
Panašu, kad klaida buvo dviguba, ji nebuvo įtraukta ir į apdovanotųjų sąrašus.

Ir kiek man žinoma, salėje, įteikiant NP kitiems laureatams apie ją taip pat nebuvo užsiminta... Ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 vasario 2020 - 13:49

Pati Dalia Ibelhauptaitė lai į save pasižiūri. Kokie bjaurūs, neetiški, neprofesionalūs buvo jos komentarai, kai ji buvo projekto "Triumfo arka" žiuri narė . Arogancija ir nepagarba tiesiog veržėsi per visas poras. Ir kuo inteligentiškiau elgdavosi dainininkas, tuo bjauriau kalbėdavo Dalia. Eeee, aaaa, jūūs dainuojate kaip bekiaušis. Tai tik vienas iš viešo pasisakymo LRT transliacijos metu. Dainininkai - operos sokistai, kai kurie pasaulinio lygio.
Ir pritarčiau kažkam jau pasisakiusiam, amžinas įsižeidimas ant Lietuvos. Amžinos dejonės ir priekaištai. Nemaloni arogantiška prasčiokiška bobelė.

Deja, nemaciau tos laidos. Nezinau. 

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 02 14, 12:48)

Taip. Tas pats buvo ir X faktoriuje. Muzike ir tiek.
Ka ir turejau minti - ne jos vyras, nebutu zingsniavus tuo Los Angelo kilimu.

Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 14, 12:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72608472" data-time="1581666569"><div><p>Ne taip parasiau per skubejima - pasitaisau - britu aktorius.
Ar tau atrido, kad ponia su batu ant galvos vyra isgarsino iki raudono kilimo?</p></div></blockquote><p></p><p>Atsiprašau, nežinau aš jokios ponios su batu ant galvos. </p><p>Jeigu jūs nežinote jos, tai irgi siūlau susipažinti: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.yrasalis.lt/desimt/menininkai/dalia-ibelhauptaite/'>http://www.yrasalis.lt/desimt/menininkai/dalia-ibelhauptaite/</a></p><p></p><p></p>

As sita muzike maciau keliuose projektuose, kurie buvo transliuijami Lietuvos kanalais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 14:21)

Klausimas iš kitos temos: ten rašėt, kad Žemaitė Jums nemaloni ir t.t., nes apie ją prisiskaitėt negražių dalykų. Jei nesunku, gal galite konkretizuoti, kokių negražių dalykų apie Žemaitę esat skaičius? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 vasario 2020 - 14:26
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 14, 14:25)
Klausimas iš kitos temos: ten rašėt, kad Žemaitė Jums nemaloni ir t.t., nes apie ją prisiskaitėt negražių dalykų. Jei nesunku, gal galite konkretizuoti, kokių negražių dalykų apie Žemaitę esat skaičius? bigsmile.gif

Nesakiau kad Zemaite nemaloni.
Tas klipas man nepatiko.
Skaiciau kad dukters vyra mylejo biggrin.gif .
Sita skaiciau
https://m.delfi.lt/g...php?id=69711622
Man kazkaip iki straipsnio Zemaite tokia kaip kad sulyginti su firumo Moonte. Ir dabar suzinau, kad Moonte sedi kalejime ir turi meiluzi biggrin.gif .
Tik tiek. Todel paskaicius trp nusivyliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 14 vasario 2020 - 14:45
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 14:35)
Skaiciau kad dukters vyra mylejo biggrin.gif .

Blogai perskaitėt arba blogai buvo parašyta Delfyje (visad kraupstu, kaip galima šitaip paviršutiniškai rašyti apie unikalias mūsų kultūros žmonių meilės patirtis).

Žemaitė, būdama jau 68 metų, mylėjo savo jaunesnį dvaro tarnautoją Konstantiną Petrauską ir su juo aistringai mylėjosi - yra beveik visas tomas išleistų Žemaitės meilės laiškų jam. Tai buvo, mano nuomone, fantastiškiausia lietuvių meilės istorija XX a. pradžioje, o iš interpretacijų matau, kad iki XXI a. nesuvokta. Ne, Cambala, ne Julija mylėjosi (atvirai, kaip liudija laiškai) su savo dukters vyru, bet Konstantinas po ilgos erotinės draugystės su Julija "sugriešijo" ir susituokė su jos dukra. Ir tada Žemaitė tiesiog juos paliko - iškeliavo į Ameriką, siųsdavo dukrai ir buvusiam mylimąjam buitinius ir piniginės paramos laiškus su santūriu prierašu: "Jūsų Bobutė".

Man tai pati gražiausia meilės istorija lietuvių kultūroje. Tikrai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 vasario 2020 - 15:02
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 14, 13:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72608487" data-time="1581667664"><div><p>Del vyro neabejoju, manau, ji labai talentinga. Bet kiek esu girdejus jos pasisskymu, ji tokia atrodo vis kazko isizeidus (ant Lietuvos). Panasiai kaip 123,tik ne taip smarkiai.</p></div></blockquote><p></p><p>Tiesiog jaučiasi nepakankamai įvertinta namuose ir dėl to jaučia nuoskaudą. </p><p>Žiūrėjau paskutinį interviu su ja, berods per LRT Kultūros laidą. Neatgaminsiu žodis į žodį ką ji pasakė, bet labai tiksliai. </p><p>Mintis maždaug tokia: mes pradedame žmones vertinti tik tada, kai mūsų talentus įvertina kažkas už Lietuvos ribų. Asmik Grigorian visą laiką Lietuvoje dainavo ir nebuvo kažkuom ypatinga ar liaupsinama. Bet, tik ją pastebėjo pasaulis, tik ją įvertino pasaulis tai tada ją pradėjo pastebėti ir Lietuvoje. Ir Lietuvoje tada jau ją iškėlė ant pjedestalo. Bet gi, Asmik dainavimas nepasikeitė. Kaip ji dainuoja dabar, dainavo ir tada. Tai kodėl nebuvo įvertinta? </p>

Man atrodo, mes esam per mazi...
Pasakysiu labai banalu pavyzdi. Sakykim, jus puikiai dainuojate ir tai labai patinka jusu seimai, na seneliams dar. Jie pasidziaugia, bet kazin ko is jusu nesitiki. Bet kai jus padainuojate miesto sventeje pries visa minia, o si osia is pasitenkinimo, tada ir jie suklusta, kad galbut jusu balsas jau yra sio to vertas.
Nemokame pastebeti talentu? O gal apskritai nelabai mokam didziuotis tuo , ka turime gero. Ir ne tik apie zmones.
Ir, sutikit, tokiu miniu, tokiu honoraru, tokiu saliu kaip pasaulyje kai kurios, Lietuva greiciausiai niekada netures. Darys pasirodymus Balbieriskyje pussimciui bobuciu uz kelis eurus? Juk ne.
Na ir nesakyk, argi nesinori patiems viso pasaulio, daugybes mln. ivertinimo, ne tik tu poros-triju Lietuvoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 14 vasario 2020 - 15:32
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 14, 14:58)
Blogai perskaitėt arba blogai buvo parašyta Delfyje (visad kraupstu, kaip galima šitaip paviršutiniškai rašyti apie unikalias mūsų kultūros žmonių meilės patirtis).

Žemaitė, būdama jau 68 metų, mylėjo savo jaunesnį dvaro tarnautoją Konstantiną Petrauską ir su juo aistringai mylėjosi - yra beveik visas tomas išleistų Žemaitės meilės laiškų jam. Tai buvo, mano nuomone, fantastiškiausia lietuvių meilės istorija XX a. pradžioje, o iš interpretacijų matau, kad iki XXI a. nesuvokta. Ne, Cambala, ne Julija mylėjosi (atvirai, kaip liudija laiškai) su savo dukters vyru, bet Konstantinas po ilgos erotinės draugystės su Julija "sugriešijo" ir susituokė su jos dukra. Ir tada Žemaitė tiesiog juos paliko - iškeliavo į Ameriką, siųsdavo dukrai ir buvusiam mylimąjam buitinius ir piniginės paramos laiškus su santūriu prierašu: "Jūsų Bobutė".

Man tai pati gražiausia meilės istorija lietuvių kultūroje. Tikrai wub.gif

Kai aš perskaičiau Žemaitės gyvenimo meilės istoriją, man ji kažkaip kitomis spalvomis pasirodė. Tikrai neeilinė istorija. Kaip ir asmenybė. Kažkaip mokykloje gal nemanė, kad svarbu supažindinti, bet tik visai neseniai taip atidžiai pasiskaičiau (ok, mano išsilavinimo spragos).
Atsakyti

Man atrodo, mes esam per mazi...
Pasakysiu labai banalu pavyzdi. Sakykim, jus puikiai dainuojate ir tai labai patinka jusu seimai, na seneliams dar. Jie pasidziaugia, bet kazin ko is jusu nesitiki. Bet kai jus padainuojate miesto sventeje pries visa minia, o si osia is pasitenkinimo, tada ir jie suklusta, kad galbut jusu balsas jau yra sio to vertas.
Nemokame pastebeti talentu? O gal apskritai nelabai mokam didziuotis tuo , ka turime gero. Ir ne tik apie zmones.
Ir, sutikit, tokiu miniu, tokiu honoraru, tokiu saliu kaip pasaulyje kai kurios, Lietuva greiciausiai niekada netures. Darys pasirodymus Balbieriskyje pussimciui bobuciu uz kelis eurus? Juk ne.
Na ir nesakyk, argi nesinori patiems viso pasaulio, daugybes mln. ivertinimo, ne tik tu poros-triju Lietuvoje. mirksiukas.gif

Žinokit, aš manau va čia šuo pakastas. Mes nemokame aukštinti savęs. 

Parašysiu dabar ką pastebėjau pas anglus ir vaikų mokyklose, ypač. Jie atsiprašant, iš š.. vašką išspaudžia. Mokykloje pvz prieš Kalėdas tas pats per tą patį spektaklis, su tomis pačiomis paklodėmis. Nieko panašaus į tai, kaip mus mamos aprengdavo karnavalui ar kaip mokyklose/darželiuose suorganizuojami pasirodymai. Čia viskas labai paprasta, neįdomu. Bet kaip čia džiaugiasi tais spektakliais. Ateina ne tik tėvai, bet seneliai, dėdės, tetos, kaimynų atsiveda. Fotografuoja, filmuoja. Paskui ploja. Direktorė pasako kokią kalbą, kad eina sau, kokį aukšto lygio spektaklį jie čia pastatė. Ir vėl visi ploja kokius tris kartus, net atsistoję. Aš visada skeptiškai žiūriu į tuos pasirodymus, bet va širdyje pagalvoju, jie tiesiog moka džiaugtis tuom, kas yra. Garbinti, didžiuotis tuo, ką turi. Be jokių "galėjo geriau", ai čia per maža publika ir pan. 

Mums labai reikia to išmokti. 

Atsakyti
Skvernelis jau ir vėliavą užsipatentavo ?

S.Skvernelio akcija: ketvirtadienį pakabino, penktadienį nėra – kur dingo vėliava televizijos bokšte?

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...276122#_?copied
Atsakyti