Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:24)
Kad ne kilima turejau minti. Tiesiog jai pasiseke isteketi. Tokia ir zvaigzde.
Bet uzteko jai reikstis per x faktoriu - kazkaip nenesa ji man i aukstaja visuomene.

Nezinau, kaip kiti, bet as ilgai zinojau ja, o jos vyro visiskai ne, tik kad "kazkoks ten rezisierius". Nezinau, kiek jis ten zinomas uzsienyje.
Nors man asmeniskai Dalia nepatinka, taciau jos kurybos daug, nuo pat jaunu dienu, dar pries istekant.
O kad pasiseke isteketi, tai greiciausiai, jau 20+ meru kartu jie.
Atsakyti

Sitoje vietoje nebera ka pridurti  :D 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 14, 08:38)
Nezinau, kaip kiti, bet as ilgai zinojau ja, o jos vyro visiskai ne, tik kad "kazkoks ten rezisierius". Nezinau, kiek jis ten zinomas uzsienyje.
Nors man asmeniskai Dalia nepatinka, taciau jos kurybos daug, nuo pat jaunu dienu, dar pries istekant.

Kada jie apsivede, jis tada buvo holivudo aktorius.
Atsakyti

Kaaaaas toks? 🤣🤣🤣🤣

Atsakyti
Kada jie apsivede, as kieme laksciau ir aktoriais nesidomejau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 14, 09:23)
<p>Kaaaaas toks? 🤣🤣🤣🤣</p>

Ne taip parasiau per skubejima - pasitaisau - britu aktorius.
Ar tau atrido, kad ponia su batu ant galvos vyra isgarsino iki raudono kilimo?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 14, 10:38)

Man Dalia kažkas tokio wub.gif. Visi jos pasisakymai irgi. Daugiau tokių Lietuvai wub.gif. Ir visai ji ne vyro dėka išgarsėjo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 02 14, 10:56)
Man Dalia kažkas tokio wub.gif. Visi jos pasisakymai irgi. Daugiau tokių Lietuvai wub.gif. Ir visai ji ne vyro dėka išgarsėjo.

Del vyro neabejoju, manau, ji labai talentinga. Bet kiek esu girdejus jos pasisskymu, ji tokia atrodo vis kazko isizeidus (ant Lietuvos). Panasiai kaip 123,tik ne taip smarkiai.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 02 13, 18:18)
Gėda. Turėtų atsakingi atsistatydinti.

nesąmonės. Neatsistatydina koją ne tą nupjovę, toliau dirba, o čia smile.gif
Atsakyti

Atsiprašau, nežinau aš jokios ponios su batu ant galvos. 

Jeigu jūs nežinote jos, tai irgi siūlau susipažinti: http://www.yrasalis....-ibelhauptaite/

Atsakyti

Del vyro neabejoju, manau, ji labai talentinga. Bet kiek esu girdejus jos pasisskymu, ji tokia atrodo vis kazko isizeidus (ant Lietuvos). Panasiai kaip 123,tik ne taip smarkiai.

Tiesiog jaučiasi nepakankamai įvertinta namuose ir dėl to jaučia nuoskaudą. 

Žiūrėjau paskutinį interviu su ja, berods per LRT Kultūros laidą. Neatgaminsiu žodis į žodį ką ji pasakė, bet labai tiksliai. 

Mintis maždaug tokia: mes pradedame žmones vertinti tik tada, kai mūsų talentus įvertina kažkas už Lietuvos ribų. Asmik Grigorian visą laiką Lietuvoje dainavo ir nebuvo kažkuom ypatinga ar liaupsinama. Bet, tik ją pastebėjo pasaulis, tik ją įvertino pasaulis tai tada ją pradėjo pastebėti ir Lietuvoje. Ir Lietuvoje tada jau ją iškėlė ant pjedestalo. Bet gi, Asmik dainavimas nepasikeitė. Kaip ji dainuoja dabar, dainavo ir tada. Tai kodėl nebuvo įvertinta? 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 13, 20:13)
Pirmadieni irasas, kad bande iteikti ir nepavyko paliktas pranesimas. Buvome namuose, muzikos nesiklausom, niekas nebuvo jokio pranesimo nera.

daug kurie paštai taip daro. Užtenka pasukti viršininkui ir apsitvarko, atneša ir atsiprašo biggrin.gif
Bet šiaip tai aišku, baisu, kai taip įžūliai meluoja ir rašo sistemoje, kad nešėm, neradom
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:49)

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti