QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:38)
Tai kur tavo geras vyras dingo? Nebeislaiko seimos, neuzdirba bustui? Reik vergaut tau su liemenuku.
Gal eik vedu paskaityt, atkursi balansa seimoj.
uzdirba duonai ir sviestui ir bustui, bet va norisi siek tiek daugiau
milijonu tikrai jis neuzdirba, o galetu
aha einu, aciu kad leidai
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:42)
Juokingiausia, kad dar pries pora metu, kai pati buvo pasalpine, su vaikais namie sedejo, tyciojosi is dirbanciu moteru, kad taip daro tik tos, kurios nesugeba susirasti normaliu vyru, kad jie jas islaikytu
ko tu meluoji nabage pasalpine? as niekad ant pasalu nesedejau, kaip tamsta su kita tamsta
viena Lt bedarbe, kita Airijoje ir negeda jums ?
melageles melageles, nu bet tai kas daryt jum belieka, tik prisikurti istoriju apie mane
Juk kalba buvo apie mazu vaiku auginima, zinoma blogai, jei reikia palikus leliukus begti uzsidirbti sau duonai, arba jei smutkes svarbiau nei vaikai
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 11, 18:11)
prieš kelis mėnesius apie mokesčius LT rašė:
BUTENT APIE MOKESCIUS LIETUVOJE
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 19:20)
Prie ko cia Airija, jei rase LT gyvenant diedas kitur gyveno, kartais ateidavo vaiku aplankyt, o ta paskui bliaudavo.
Kas kaltas, kad ejo uz pirmo pasitaikiusio? Turbut dar savo alkasytes smegenim suprato, kad antro durnelio, kuris ja paims, nebus.
O, anot jos, moteris turi turetu vyra ir zindyti vaikus.
kaip faina jus skaityti, zinai kaip tas zaidimas sugedes telefonas
niekad nerasau, kad vyras bent kada atskirai gyveno nuo musu, tik tuo metu, kai as buvau Airijoje, jis buvo dar pasilikes namuose Lt. bet labai labai idomus tavo fantazios vingiai tesk
o as jau ir alkasyte, nu kas dar?
bet kaip tu grynai pasakoji savo gyvenima, per mane, manai taip sulauksi kokiu patarimu, neivardijusi saves?