Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 20:36)
ką taip operuojies?

Na po teisybei, esu turejus 1 neplanine operacija ir 1 pasivazinejima greituske (nelaimingas atsitikimas) . Dukra turejus 1 planine. Manau, tai nera daug. Kiti aplink daugiau pjaustosi, tai is ju dar patirciu prisiklausai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 19:41)
Na po teisybei, esu turejus 1 neplanine operacija ir 1 pasivazinejima greituske (nelaimingas atsitikimas) . Dukra turejus 1 planine. Manau, tai nera daug. Kiti aplink daugiau pjaustosi, tai is ju dar patirciu prisiklausai  ax.gif

Mylimuke, kodėl Jūs atsakinėjate į netaktiškus klausimus, kurie pažeidžia Jūsų ir Jūsų vaiko privatumo erdvę?
Atsakyti
"Jis ( N. Puteikis) minėjo, kad viskas gerai, siūlė nekreipti dėmesio, sakė, kad aš esu jų vėliava ir toliau judame į priekį, o jie kovoja už mane“, – pasakojo E. Kručinskienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=83419263

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 11, 20:51)
Mylimuke, kodėl Jūs atsakinėjate į netaktiškus klausimus, kurie pažeidžia Jūsų ir Jūsų vaiko privatumo erdvę?

Nieko konkretaus nepasakiau. O ir siaip ar taip, per tiek metu turbut esu tai rasius forume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 20:19)
Nieko konkretaus nepasakiau. O ir siaip ar taip, per tiek metu turbut esu tai rasius forume  smile.gif

Aš suprantu. Bet Jūs gi irgi, manau, suprantant, kam atsakot, kad paskui ne kur kitur, o tik po SM forumą tąsys. Apie vaikus aš apskritai nekalbėčiau, bet tai Jūsų pasirinkimas.

Tiesiog išsiaiškinau, kad pasikeitė SM savininkas/ė, pasikeitė ir SM politika; moderatoriai nedirba; išsiregistruoti iš forumo neįmanoma, tai neleidžia pakeistas SM formatas. Logiška, reklamą išlaikyti reikia.

Ką daryti? Arba nerašyti iš viso, arba žiūrėti į SM kaip į žaidimą... Tik atvirumus apie savo ir savo vaikų gyvenimą siūlau pasaugoti nuo netaktiškų klausimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 11, 20:34)
Tiesiog išsiaiškinau, kad pasikeitė SM savininkas/ė, pasikeitė ir SM politika; moderatoriai nedirba; išsiregistruoti iš forumo neįmanoma, tai neleidžia pakeistas SM formatas. Logiška, reklamą išlaikyti reikia.

Dar kažkas užsakinėja reklamą šitame mirusiame forume?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 20:37)
Dar kažkas užsakinėja reklamą šitame mirusiame forume?

Na, taip - matom.

P. S.
Kita vertus, nereikia pamiršti, kad SM forumas yra vieša LT informacinė erdvė ir jai galioja Visuomenės informacijos įstatymas. Jei ji, už konkrečius LR įstatymo pažeidimus netaiko apribojimų konkretiems dalyviams, ji tampa už tuos pažeidimus atsakinga kaip juridinis asmuo.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 11, 21:34)

Ką daryti? Arba nerašyti iš viso, arba žiūrėti į SM kaip į žaidimą... Tik atvirumus apie savo ir savo vaikų gyvenimą siūlau pasaugoti nuo netaktiškų klausimų mirksiukas.gif

As zinokit sitam forume 10+ metu, zinau zaidimo taisykles ir tikrai neapsakoju to, ko nenoriu. O neadekvaciu pasitaiko visur visada. Jei taip saugotis, tai reiktu nebeeit i foruma visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 11, 20:43)

Kita vertus, nereikia pamiršti, kad SM forumas yra vieša LT informacinė erdvė ir jai galioja Visuomenės informacijos įstatymas. Jei ji, už konkrečius LR įstatymo pažeidimus netaiko apribojimų konkretiems dalyviams, ji tampa už tuos pažeidimus atsakinga kaip juridinis asmuo.

Internetas siaip nera LT informacine erdve ir LT istatymai cia galioja labai ribotai, dazniausia priklauso nuo ivairiu aplinkybiu.

Radio eteris juk irgi nebuvo SSSR erdve ir ten galima girdeti ir Amerikos balsa, Laisvaja Europa...

Neaisku kas tos supermamos savininkas ir kaip jis suka pinigus. Linkomanija.net iki siol veikia...
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 11, 21:16)
"Jis ( N. Puteikis) minėjo, kad viskas gerai, siūlė nekreipti dėmesio, sakė, kad aš esu jų vėliava ir toliau judame į priekį, o jie kovoja už mane“, – pasakojo E. Kručinskienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=83419263
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaunietė prasitarė, kad konflikto priežastimi tapo laida „Valanda su Rūta“, kurioje ji dalyvavo. Pasak E. Kručinskienės partija bandė ją įvelti į teisinius procesus prieš esą ją įžeidinėjusius komentatorius.
„Aš pasakiau, jog šią laidą vertinu gerai ir niekam neturiu priekaištų, juolab nesu įsižeidusi. Atvirkščiai – viskuo esu patenkinta.

Primena kai ka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 20:58)
As zinokit sitam forume 10+ metu, zinau zaidimo taisykles ir tikrai neapsakoju to, ko nenoriu. O neadekvaciu pasitaiko visur visada. Jei taip saugotis, tai reiktu nebeeit i foruma visai smile.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:38)
Tai kur tavo geras vyras dingo? Nebeislaiko seimos, neuzdirba bustui? Reik vergaut tau su liemenuku. unsure.gif
Gal eik vedu paskaityt, atkursi balansa seimoj. mirksiukas.gif

uzdirba duonai ir sviestui ir bustui, bet va norisi siek tiek daugiau mirksiukas.gif milijonu tikrai jis neuzdirba, o galetu biggrin.gif
aha einu, aciu kad leidai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:42)
Juokingiausia, kad dar pries pora metu, kai pati buvo pasalpine, su vaikais namie sedejo, tyciojosi is dirbanciu moteru, kad taip daro tik tos, kurios nesugeba susirasti normaliu vyru, kad jie jas islaikytu  biggrin.gif

ko tu meluoji nabage pasalpine? as niekad ant pasalu nesedejau, kaip tamsta su kita tamsta mirksiukas.gif viena Lt bedarbe, kita Airijoje ir negeda jums ? bigsmile.gif
melageles melageles, nu bet tai kas daryt jum belieka, tik prisikurti istoriju apie mane lotuliukas.gif Juk kalba buvo apie mazu vaiku auginima, zinoma blogai, jei reikia palikus leliukus begti uzsidirbti sau duonai, arba jei smutkes svarbiau nei vaikai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 11, 18:11)
prieš kelis mėnesius apie mokesčius LT rašė:

BUTENT APIE MOKESCIUS LIETUVOJE mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 19:20)
Prie ko cia Airija, jei rase LT gyvenant diedas kitur gyveno, kartais ateidavo vaiku aplankyt, o ta paskui bliaudavo.
Kas kaltas, kad ejo uz pirmo pasitaikiusio? Turbut dar savo alkasytes smegenim suprato, kad antro durnelio, kuris ja paims,  nebus.
O, anot jos, moteris turi turetu vyra ir zindyti vaikus.

kaip faina jus skaityti, zinai kaip tas zaidimas sugedes telefonas lotuliukas.gif
niekad nerasau, kad vyras bent kada atskirai gyveno nuo musu, tik tuo metu, kai as buvau Airijoje, jis buvo dar pasilikes namuose Lt. bet labai labai idomus tavo fantazios vingiai tesk popc1.gif

o as jau ir alkasyte, nu kas dar? lotuliukas.gif

bet kaip tu grynai pasakoji savo gyvenima, per mane, manai taip sulauksi kokiu patarimu, neivardijusi saves? bigsmile.gif
Atsakyti