Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 17:28)
o dar viena - vaiduoklis mano namuose lotuliukas.gif

tai as ta senai suprantu,kad per daug nemastot...
nu mano vergove dar ilgai tesis, tai tiek to nesiok i sveikata, o tai kandys sues, suprantu darbo neturi, tai gali sau leisti, pavydziu  4u.gif

Vargšele, sugalvok ką nors naujo, užstrigus ties tuo darbu, daugiau nieko neišmąstai su tuo siūlu, kur tavo ausis prilaiko? Atsargiai, per daug nekrutink, bo nutrūks

Tai aš padovanosiu, negaila, bus kaip tik pagal tavo gabaritus, tu tik sakyk kur atsiųst.

O beje, dirbi sm? Hm, neblogas laiko praleidimo būdas, aust paklodes forume, "darbas" škias..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 11 vasario 2020 - 17:42
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 18:29)
Laisvos moterys neina i darbus  mirksiukas.gif  kazka maisai  biggrin.gif

Tai kur tavo geras vyras dingo? Nebeislaiko seimos, neuzdirba bustui? Reik vergaut tau su liemenuku. unsure.gif
Gal eik vedu paskaityt, atkursi balansa seimoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 17:34)
O beje, dirbi sm? Hm, neblogas laiko praleidimo būdas, aust paklodes forume, "darbas" škias..

As tai dabar zaidziau, tai patyriau patycias. Kolegos gal kelis kartus skambino ir nutrauke zaidima.
Sh... Jau geriau SM
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 18:34)
Vargšelime, sugalvok ką nors naujo, užstrigus ties tuo darbu, daugiau nieko neišmąstai su tuo siūlu, kur tavo ausis prilaiko? Atsargiai, per daug nekrutink, bo nutrūks

Tai aš padovanosiu, negaila, bus kaip tik pagal tavo gabaritus, tu tik sakyk kur atsiųst.

Juokingiausia, kad dar pries pora metu, kai pati buvo pasalpine, su vaikais namie sedejo, tyciojosi is dirbanciu moteru, kad taip daro tik tos, kurios nesugeba susirasti normaliu vyru, kad jie jas islaikytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:42)
Juokingiausia, kad dar pries pora metu, kai pati buvo pasalpine, su vaikais namie sedejo, tyciojosi is dirbanciu moteru, kad taip daro tik tos, kurios nesugeba susirasti normaliu vyru, kad jie jas islaikytu  biggrin.gif

Nu😄 O dabar jau krūtiakė, mokesčius ji, matai, moka😄 Būtų graudu, jei nebūtų juokinga😂
Atsakyti
Miargos, niu, niu, niu... Siukstu tyciotis. Tuoj atbegs given444, kibs i gerkle, del MASINIU patycu.
Atsakyti
o varge, vel tarybine atmata kiauksi unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:42)
Juokingiausia, kad dar pries pora metu, kai pati buvo pasalpine, su vaikais namie sedejo, tyciojosi is dirbanciu moteru, kad taip daro tik tos, kurios nesugeba susirasti normaliu vyru, kad jie jas islaikytu  biggrin.gif

prieš kelis mėnesius apie mokesčius LT rašė:

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 18, 13:31)
siuo metu moketi mokescius Lt tai remti labia labia negerus dalykus. Kol nesusitavrkys elemenatriu istatymu, bazes, tai beveik nusiklaitmas, remti nusikaltelius.

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 02 11, 17:29)
Ukrainos karo paaiškinimas  Šio testo nė vienas trolis neišlaiko.

tai jūs teigiate, kad viską išmanote apie tą karą? nes aš tai ne, nuoširdžiai nesidomėjau tiek smile.gif Tai gal paaiškinsite man jo pačią pradžią? Pamenate tuos molotovo kokteilius ir jų laidytojus aikštėje? jie mėtė į ginkluotą policiją ar kažkokią ten apsimestinę "policiją"? dėl ko jie tą darė? ten tie molotovininkai ukrainiečiai buvo? o policija kas? ukrainiečiai irgi ar rusai jau atsiųsti? ar mėtė rusai atsiųsti į ukrainiečių policiją?
Tikiuois, kad ne per sunkūs klausimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 11, 18:11)
prieš kelis mėnesius apie mokesčius LT rašė:

Bet tame yra ir tiesos.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 18:19)
Bet tame yra ir tiesos.

Kokios tiesos?
Atsakyti
Zmones, pilnaja ta zodzio prasme, turiu pasiulyma. Zinau kad sunku, manapciai sunkiai sekasi, bet pameginkime apsisvarinti nuo siuksliu, ignoruokime juos.
Atsakyti