Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Bet kaip slyksciai atrodo lutuke - bando kazka Moontei kast, bet pati ar tai neprisimena ar tai ka, kaip senais laikais rase, kad jos tevas buvo rusu kariskis, kaip ji slovino tas sovietines sventes ir garbino sovietmeti.
Dabar bando Moontei kast, nors Moonte niekada neslepe savo saknu.
Sutikciau ubunte - spjauciau snukin, gal net realiai is kumscio deciau, tik va kad is Sviesos neleidzia mustis biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 13:22)
nu matyt yra ko, kad per naktis skaitai ir mintinai mokaisi apie mane "faktus" biggrin.gif

Kad pati anksciau gan daug faktu apie save pazerei, Naujininku senmerge su jorku mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 13:14)
Aha. Islindo priegluse is kanapiu, kuri uzsidejus jog gyvena Kaune, bet zino visas Vilniaus kebabines. Nors pati kebabu needa, nes jie surus...

Kas tau netinka?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 02 11, 13:29)
Kas tau netinka?

Tavo logika.
Jei as nemegstu ir man nepatinka ceburekai, as tiesiog nelakstysiu po kito miesto ceburekines ir ju nepirksiu neragausiu.
O tau va kebabai surus, nesveika, neskanu, bet zinai visas kebabines Vilniuj ir visur isragavai, kad puolei cia reikstis.
Tik tiek.
O siaip tai ubunte 2. Su raudona veliava ir putleriu priesaky.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 14:37)
Tavo logika.
Jei as nemegstu ir man nepatinka ceburekai, as tiesiog nelakstysiu po kito miesto ceburekines ir ju nepirksiu neragausiu.
O tau va kebabai surus, nesveika, neskanu, bet zinai visas kebabines Vilniuj ir visur isragavai, kad puolei cia reikstis.
Tik tiek.
O siaip tai ubunte 2. Su raudona veliava ir putleriu priesaky.

Ok., putleris priesaky, su raudona veliava, ununte 2, tebunie.
Niekur nevalgau kebabu, man slykstus jie, vien majonezas ka reiskia.
As zinau visas kebabines Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 02 11, 13:45)

Niekur nevalgau kebabu, man slykstus jie, vien majonezas ka reiskia.
As zinau visas kebabines Vilniuje? smile.gif

Tai nesiplesei bliuskes, kad Vilniuj Vyduno g pas turka majonezas, kai as rasiau, jog jogurtas?
Juk nevalgai kebabu biggrin.gif .
Atsakyti
Lietuvoje visas maistas jau man slykstus tampa. Kebabai slykstus visada buvo... Jei lietuviai bando juros maista ruosti ar ispanu ar prancuzu virtuve bandyti - tai gaunasi kazkas pasigailetino. Kulinarija prekybcentriuose - jau sovietiniu kulinarijos skyriaus lygio - totalus sh.

Viena kitas produktas buna normalesnis... Sakysim croisantai maximoje - visai skanus. Prancuzijoje prkybcentriuose kroisantai - totalus meslas daugiausia...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 14:51)
Tai nesiplesei bliuskes, kad Vilniuj Vyduno g pas turka majonezas, kai as rasiau, jog jogurtas?
Juk nevalgai kebabu biggrin.gif .

Pas ta turka majonezas. Kadangi daznai ten lankaisi, tai ir paklausk. Jie tiesa sako... nemeluoja, kad jogurtas.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 02 11, 14:09)
Pas ta turka majonezas. Kadangi daznai ten lankaisi, tai ir paklausk. Jie tiesa sako... nemeluoja, kad jogurtas.

Vokietijoje turkai paruosia normalu kebaba. Lietuvoje tai matyt lietuviams ruosia, kokybe nebutina
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 02 11, 14:09)

Bet va tu nevalgai kebabu, bet zinai kad majonezas biggrin.gif .
Man klausti nereikia, as atskiriu graikiska jogurta nuo majonezo.
Ar irodynesi savo tiesa kaip putleris su raudona veliava priesaky?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 13:57)
.. Sakysim croisantai maximoje - visai skanus.  Prancuzijoje prkybcentriuose kroisantai - totalus meslas daugiausia...

Kas cia tokie?
Ar kalbi apie kruosanus? Jei taip - tai maxes lb neskanus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 15:07)
Jau geriau rusai su ukrainieciais, nei arabai su afrikieciais

Aišku kad geriau rusai, ukrainiečiai ir net afrikiečiai, jei jie nedergia tos šalies, kuri juos priėmė, nei tokios atmatos kaip lutukė su supūvusiu vidum.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 15:20)
Bet va tu nevalgai  kebabu, bet zinai kad majonezas biggrin.gif .
Man klausti nereikia, as atskiriu graikiska jogurta nuo majonezo.
Ar irodynesi savo tiesa kaip putleris su raudona veliava priesaky?

Nebutina valgyt, kad zinot.
Na paklausk ju... gal nesivaidens raudonos veliavos.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 02 11, 14:31)
Nebutina valgyt, kad zinot.
Na paklausk ju... gal nesivaidens  raudonos veliavos.

Tai jo, cia kaip ir su italiska pica.
Na kam ragaut Italijoj, jei Airijoj pica kepa. Pacia geriausia pasaulyje.
Atsakyti