Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 21:47)
Tupumas, neapsisveitimas, fanatizmas, aklas pyktis ir melas - pagrindiniai patriotu bruozai.

Kaip reikia apsišveisti, kad savos kalbos nemokėtum?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 21:47)
Tupumas, neapsisveitimas, fanatizmas, aklas pyktis ir melas - pagrindiniai patriotu bruozai.

Kaip reikia apsišveisti, kad savos kalbos nemokėtum?
Atsakyti

Bet matot, kaip pasirodė tos atmatos tikras veidas, kai moderatorių nebėr? lotuliukas.gif

Kaip tik tip top ta pati mintis kilo, tik ne apie Lutuke, o apie visas. 

Priziuretoju nera ir is karto pasimato bendravimo kultura. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 11, 08:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72605888" data-time="1581370433"><div><p>Bet matot, kaip pasirodė tos atmatos tikras veidas, kai moderatorių nebėr? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Kaip tik tip top ta pati mintis kilo, tik ne apie Lutuke, o apie visas. </p><p>Priziuretoju nera ir is karto pasimato bendravimo kultura. </p>

Tamstos veidas irgi pasimate - tevai seneliai boikotavo pries rusu kalba, o tamsta bijote kad jusu vaiku nepasauktu i Lietuvos kariuomene tevynes gint.
Va cia tai cool biggrin.gif .
Atsakyti

Tamstos veidas irgi pasimate - tevai seneliai boikotavo pries rusu kalba, o tamsta bijote kad jusu vaiku nepasauktu i Lietuvos kariuomene tevynes gint.
Va cia tai cool biggrin.gif.

Dziaugiuosi, kad iziurejote 😘

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 11, 08:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72605962" data-time="1581402998"><div><p>Tamstos veidas irgi pasimate - tevai seneliai boikotavo pries rusu kalba, o tamsta bijote kad jusu vaiku nepasauktu i Lietuvos kariuomene tevynes gint.
Va cia tai cool vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p></p><p>Dziaugiuosi, kad iziurejote 😘</p><p></p>

Puiku, kad dziaugiates.
Juk ir gimdyti is Airijos i Lietuva parmovet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2020 - 08:54
Kaip tik tip top ta pati mintis kilo, tik ne apie Lutuke, o apie visas. Priziuretoju nera ir is karto pasimato bendravimo kultura. </p>

Na, kad ir pati esat ne sventa, emocijos uzvaldo mirksiukas.gif

Ar vis delto kultura?

Labai lengva moralizuoti, o va atitikti, savo isivaizduojama lygi, kuri reikalaujam i skitu, ne visiem sekasi, tame tarpe ir Jums, savaime suprantama ir man.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 08:49)

Susidubliavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2020 - 08:53
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 08:36)
Va cia tai cool biggrin.gif .

Cambala, supranti, zmogus nebemato nei savo, nei savo vaiku ateities Lietuvoje. Jis kuria gyvenima svetur.

Mano galva visai normalu, kad pasirinke nauja sali, tape jos visuomenes dalimi, zmones integruojasi i ja, tampa PILNAVERCAIS JOS PILIECIAIS. Ten moka mokescius, atlieka karine tarnyba, gerbia ir puoselejia ten gyvenanciu zmoniu tradicijas. Is esmes viskas OK.

Nelabai moralu butu, jei sedetu ant "dvieju kedziu", ir tik naudotusi tiek palikta salimi, tiek ta kurioje gyvena.
Atsakyti

Na, kad ir pati esat ne sventa, Ar vis delto kultura? Labai lengva moralizuoti, o va atitikti, savo isivaizduojama lygi, kuri reikalaujam i skitu, ne visiem sekasi, tame tarpe ir Jums, savaime suprantama ir man.
  Tai aisku, kad ne sventa. Ir taip, emocijos uzvaldo. Kad ir siandien, va, uznervinot nuo pacio ryto 😀 Ateini i sena, megiama SM. Paskaityt, gal zodi kita parasyt. O cia.. meslo kruva. Prasivardziavimai, koliones, keiksmazodziai... vienas uz kita bjauresni. Tada jau pasidaro aisku, ko forumas mirsta. Ir zmogiskai, nugi nesinori visas tas slykstynes krautis i galva. Ir jokio skirtumo kas pradejo, kas ka nervina. Nesimato to. Zinot, kai vaiku darzelyje aukletoju kai nebuna, tai vaikai pradeda kastuveliais per galva mojuotis. Nei kaltu, nei nekaltu, tik mustynes. O taip paprasta, gi ignoruokit kas nepatinka. Nemaitinkit trolio. O jei daro nusikaltima, praneskit kam reikia.  Zodziu, moralas baigtas. Issiliejau. 😂😂 galit testi 😂
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 08:57)
Cambala, supranti, zmogus nebemato nei savo, nei savo vaiku ateities Lietuvoje. Jis kuria gyvenima svetur.

Mano galva visai normalu, kad pasirinke nauja sali, tape jos visuomenes dalimi, zmones integruojasi i ja, tampa PILNAVERCAIS JOS PILIECIAIS. Ten moka mokescius, atlieka karine tarnyba, gerbia ir puoselejia ten gyvenanciu zmoniu tradicijas. Is esmes viskas OK.

Nelabai moralu butu, jei sedetu ant "dvieju kedziu", ir tik naudotusi tiek palikta salimi, tiek ta kurioje gyvena.

As nelabai tikiu ka si nare raso. Nes viena karta pas ja skambejo kartelio gaidele " prisiminkit kaip is Lietuvos rusus vijo", po trumpo laiko " tevai dziaugtusi jei is tusu kalbos dvejetas butu buves, nes tai buvo boikotas pries visa kas rusiska".

Tai parlekti gimdyti i Lietuva, jei jau pasirinkai nauja sali, integruojiesi i ja ir esi pilnavertis tos salies pilietis - cia nesedejimas ant dvieju kedziu?
Atsakyti

Cambala, supranti, zmogus nebemato nei savo, nei savo vaiku ateities Lietuvoje. Jis kuria gyvenima svetur. Mano galva visai normalu, kad pasirinke nauja sali, tape jos visuomenes dalimi, zmones integruojasi i ja, tampa PILNAVERCAIS JOS PILIECIAIS. Ten moka mokescius, atlieka karine tarnyba, gerbia ir puoselejia ten gyvenanciu zmoniu tradicijas. Is esmes viskas OK. Nelabai moralu butu, jei sedetu ant "dvieju kedziu", ir tik naudotusi tiek palikta salimi, tiek ta kurioje gyvena.

Cia jus man? 

Jeigu taip, tai suklydot. Mano vaikas labai mato savo ateiti ir planuoja grizti i LT gyventi. O ir as niekada nerasiau, kad i LT niekada nebegrisiu. 

Atsakyti
Kaip tik tip top ta pati mintis kilo, tik ne apie Lutuke, o apie visas. </p><p>Priziuretoju nera ir is karto pasimato bendravimo kultura. 

Skirtingai nei lutukė ir jos minionas, aš niekad ir nevaizdavau žiauriai kultūringos. Dar kai buvo sani nicku, įžeidinėjimai pildavosi passive agressive, o dabar atleido vadeles, pasirodo yra nepraustaburnė chamė, vai vai
Atsakyti