Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 23:44)
Man nelabai.
Bet kai pradejo rautis ant MOtekristos, Mylimukes, Majos Diir t.t. asai kaip visada, sureagavau.

Man smagu stebėt, kaip atsiskleidžia šitos šiukšlės tikrasis veidas. Kaip given sakė, žkb visame gražume, kaži ar pasakys tą patį apie savo draugę? biggrin.gif Kažkaip abejoju
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 23:50)
Man smagu stebėt, kaip atsiskleidžia šitos šiukšlės tikrasis veidas. Kaip given sakė, žkb visame gražume, kaži ar pasakys tą patį apie savo draugę? biggrin.gif Kažkaip abejoju

Na kur tau, ana sventa karve mirksiukas.gif
Papildyta:
Siaip, man patinka MOnteverte. Na ir... Auuu
Cia piktinasi, kad as viena, suprask noriu susidoroti, sau visus laurus prisiimti...
Jau gerai, pasidare geda, pasisiuliau laurais pasidalinti, prisideti prie kilnios Lietuvos svarinimo misijos, tuo paciu zmogui suteikti sansa gyventi geresneje salyje, nei supuvusioje Lietuvoje. Bac ir dingo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 23:52)
Na kur tau, ana sventa karve  mirksiukas.gif

Šventa besikoliojanti karvė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Susidubliavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 11 vasario 2020 - 00:00
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 23:49)
Vel orakulas prabilo...

Na ir kas is cia esanciu dziaugesi, kad Rusijoe yra blogai?

Tiek to... Nesiustumet, jei ten butu gerai...

I Ubuntiene jus reaguojat neadekvaciai, as ja suprantu, nes jus jai esat tiesiog psichologines LEGO Kaladeles. Isizaide jus isbalansuodama...

Nebutina tapti kazkieno zaislu. Reikia jausti situacija...

Zmonos privalo duoti
Lietuva beviltiska
Zmonos privalo tarnauti ir nusileisti
SSSR laikais duodavo nemokamai butus
ir t.t. ir pan...

Tai tik teiginiai istraukti is konteksto. Bet jie silpnai mastantiems sukelia kvailas emocijas. Be pagrindo.

Galima nesakyti nieko blogo o silpnai mastantiems uzeis psichikos priepuolis. Irr vien del to, kad jie pasidduoda emocijoms.

paskui panagrinejus, kas ka ten pasake - nagi nieko nepasake. Tiesiog susidare toks ivaizdis...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 00:02)
Tiek to... Nesiustumet, jei ten butu gerai...

I Ubuntiene jus reaguojat neadekvaciai, as ja suprantu, nes jus jai esat tiesiog psichologines LEGO Kaladeles. Isizaide jus isbalansuodama...

Nebutina tapti kazkieno zaislu. Reikia jausti situacija...

Zmonos privalo duoti
Lietuva beviltiska
Zmonos privalo tarnauti ir nusileisti
SSSR laikais duodavo nemokamai butus
ir t.t. ir pan...

Tai tik teiginiai istraukti is konteksto. Bet jie silpnai mastantiems sukelia kvailas emocijas. Be pagrindo.

Galima nesakyti nieko blogo o silpnai mastantiems uzeis  psichikos priepuolis. Irr vien del to, kad jie pasidduoda emocijoms.

paskui panagrinejus, kas ka ten pasake - nagi nieko nepasake. Tiesiog susidare toks ivaizdis...

Ania...

Cia ji mus isbalasuoja, kaip ir tu... Niu niu

Ir butent, tu ja jauti... biggrin.gif

Man jau jokiu emociju neklia, nes as zinau kas raso. Dar daugiau, as jau galiu eiti lazybu, padidktuoti atsakomaji jusu trijules posta. Jus kartojates, tavo amzinos temos, Lutukes ir MOntevertes, kaip ir given444 ad hominem. Dabar as tampau virvutes, jei ka. Ziurek, kaip motera pratruko mirksiukas.gif

Cia panasiai kaip su meslo kruva, ja apieni ne todel kad bijai, tiesiog smirda ir tiek. Butu gi kvaila, nereaguoti i smarve, ir ja toleruoti toliau. NOrmalus zmones stengiasi atsikratyti smarve.

O tu, rasyk, rasyk...
Kaip pats rasei, tavo raslaiva atspindi tave. AR manai, kad tau netaikomos tavo neva protingos izvalgos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2020 - 00:18
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 00:08)
Ziurek, kaip motera pratruko  mirksiukas.gif

Tai kontroliuojamas pyktis. Reikejo supykti, kad butu naturalu.

Mes net del davimo sutarem. Kad tai tiesiog technine nereiksminga detale, priklausoma nuo situacijos...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 00:17)
Tai kontroliuojamas pyktis. Reikejo supykti, kad butu naturalu.

Mes net del davimo sutarem. Kad tai tiesiog  technine nereiksminga detale, priklausoma nuo situacijos...

O taip, dabar nustatinesi, kaip visuomet, nuotoliniu budu, kas ten buvo naturalu, kad nenaturalu Bla bla bla...

Jei jos reakcija, tau yra kontroliuojamas pyktis... Sorry, zmogeli. Ji jau senai nieko nekontroliuoja, net saves pacios, nesugeba.

Kam idomu, ka tu ten susitarei. Man tai tikrai, VIENODAI.
Atsakyti
Ubuntiene cia daug ko ismoko...
Tobuleja.
Ji nera tokia kokia buvo pries 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 00:24)
Tobuleja.

Mes visi daug ko ismokome.

Idomucia, gal tu apie Lutuke kalbek su given444.
Sorry, bet ji man neidomi, kaip neidomi meslo kruva.
GAl palyginimas nelabai korektiksas, bet jis kaip niekas atspindi esme. Jei rasi korektiskesne alternatyva, mano palyginimui, busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 00:24)
Tobuleja.

Pradėjo nx siuntinėt, debilėm visas vadint. Na taip, tikrai patobulėjo👏
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 21:44)
Kaip gaila kad tokie parazitai, kaip tu pasiliko ir niokoja mano sali.  mirksiukas.gif

Nu va va genai sneka? gal seneliai taip ir elgesi su sau nepatinkanciais?
Bet taip nesinervuok, eik nusidrocinsi ir nusiraminsi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Skirtingai nei tu, valstybei ant kaklo niekada nekabojau, visada dirbau ir.mokesčius mokėjau. Čia vaikus auginu, kurie gins tėvynę,čia.
Atsakyti