Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 23:31)
Nu, net nesigedija savo polinkiu rasyti, per velai vargse gime , ot butu Stalino laikais pasireiskusi...  unsure.gif

bet esmė net ne tame. Nu turi žmogus nuomonę, tai parašytų: perku tau bilietą į Rusiją, prižiūrėsiu, kad išvyktum tikrai.
O dabar rašo per pusę lapo, su kažkokiais tokiais: palikite ją man, aš susitvarkysiu ir pan.
Čia tikrai siaubas. Liguista unsure.gif Suprasčiau, kad tu būtum ta, kuri realiai trėmė jos gimines, o dabar...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 23:29)
Siaures Koreja - vienintelis rojus zemeje. Ir yra norinciu i ji patekti...
patekti nesunku... istrukti gali buti problemu, nebent komos busenoje

https://www.youtube....h?v=ggqHtA-UOJA

vat sitom patriotem davus valdzia sukurtu S Koreja ir Lietuvoje. unsure.gif

bet siaip as tai nesuprantu zmoniu kvailumo, kam ten vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 23:30)
Butent, tai labai rimtas postas. Jei ji meile deklaruotu tarkim, Turkijai, ar Ispanijai. Buciau pasiuliusi vaziuoti ten.

Sovietu Sajungos nera. NERA, ar ta suvoki? Socializmo nera SSSR teritorijoje. Nera... Tai cia gali kazkas sovietija mylet, raudot, ilgetis... Rusijai tokiu nereikia... ten pilna savu raudotoju ir gedetoju...

Ne Putinas yra Rusijos beda...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 23:35)
bet esmė net ne tame. Nu turi žmogus nuomonę, tai parašytų: perku tau bilietą į Rusiją, prižiūrėsiu, kad išvyktum tikrai.
O dabar rašo per pusę lapo, su kažkokiais tokiais: palikite ją man, aš susitvarkysiu ir pan.
Čia tikrai siaubas. Liguista unsure.gif Suprasčiau, kad tu būtum ta, kuri realiai trėmė jos gimines, o dabar...

Atsirpasau, MOnteverte, mielai priimsiu tavo pagalba. Galesi prisideti.
O del kitu mergaiciu, tai lai pinigelius isleidzia savo reikmem. As ir taip dalyvauju labdarose, viena daugia, viena maziau. Bet jei tu taip sitpriai pageidauji. Negaliu atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 23:37)
vat sitom patriotem davus valdzia sukurtu S Koreja ir Lietuvoje. unsure.gif
bet siaip as tai nesuprantu zmoniu kvailumo, kam ten vaziuoti?

NESUPRANTI???

O ko kaune Zoologijos sode listi iliuto narva, liuta spardyti, bandyti pesti usus ir buti sumaitotam?

Adrenalinas gal?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 23:35)

tai tame ir esme, kad matomai tokie liguisti zmones ir vykde tremimus, kitaip gi negali paaiskinti, tokie fanatai, nesvabru gi del ko jie fanatai.

svarbiausia pati kazka prikuria , apkaltina, nuteisia ir istremia, bent mintse, visai kaip tada....isivaizduok prie sotkia reiktu aiskintis, kad esi ne balerina i rji turetu teise spresti, ka istremti.....o va visa vistu armija is paskos pritarimai klapsi snapeliais.... ar ne taip tada ir buvo?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 23:37)
Sovietu Sajungos nera. NERA, ar ta suvoki? Socializmo nera SSSR teritorijoje. Nera... Tai cia gali kazkas sovietija  mylet, raudot, ilgetis... Rusijai tokiu nereikia... ten pilna savu raudotoju ir gedetoju...

Ne Putinas yra Rusijos beda...

DAr eik kakta i siena pabarskin.
Gal busi isgirstas.

Ko cia isterikuoji.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 23:35)
Ar jos rasliava ka nors zeidzia? ABejoju.

Lai zydi...
Rodo savo TIKRA esybe.

Aišku, kad ne lotuliukas.gif Tik man žiauriai juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 23:39)
NESUPRANTI???
O ko kaune Zoologijos sode listi iliuto narva, liuta spardyti, bandyti pesti usus ir buti sumaitotam?
Adrenalinas gal?

tai va tokia liudna ir baigtis, liudna aisku, gaila jaunuolio...neturetu is vis leisti tos salys savu pilieciu ten, ypac amerikeiciai jiem is vis tai svetima ir tolima, mes dar siek tiek gal sugebetume pasisaugoti, mate panasiu nesamoniu...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 23:41)
Aišku, kad ne lotuliukas.gif Tik man žiauriai juokinga lotuliukas.gif

Man nelabai.
Bet kai pradejo rautis ant MOtekristos, Mylimukes, Majos Diir t.t. asai kaip visada, sureagavau.
Atsakyti
1933 metais Vokietija buvo sutrypta, be vilties, gyvenimas buvo labai sunkus.
Nu ir zinot ka zmones isrinko ir kas po to gavosi...

Nesidziaukit, kad Rusijoje blogai. nes jus gyvenat ne Australijoje. jei jau vakarieciai ala esat tai ir mastykit placiau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 23:45)
1933 metais Vokietija buvo sutrypta, be vilties, gyvenimas buvo labai sunkus.
Nu ir zinot ka zmones isrinko ir kas po to gavosi...

Nesidziaukit, kad Rusijoje blogai. nes jus gyvenat ne Australijoje. jei jau vakarieciai ala esat tai ir mastykit placiau...

Vel orakulas prabilo...

Na ir kas is cia esanciu dziaugesi, kad Rusijoe yra blogai?

Nugis, faktus i studija. Konkreciai.

Ar cia pats su savimi, viesai pasikalbi...

Atsakyti