Bet tai ant kiek debiles turi buti, kad siulyti Rusija, kas jums bendro Rusija su tuo ka snekejom? Rusijoje kas socializmas gal? Airijoje siuo metu vienas is stipriausiu socializmas tai va cia ir gyvenu, o jus toliau kaip ziurkes kapokites ten vienos su kitom, del vietos po saule, truksta matau jau ten jums Lietuvoje, dar koki milijona isvarykit va tada jau laisviau kviepuosit, nu debiles kokiu reta
nepamirskit uzsifailinti mano siu zinuciu, akd rimtais veidais paskui pakistumete, kaip varksiukes as jus keikiau
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 22:36)
Mergaites, palikite tai man, as isties galiu, man nebus jokiu nuostoliu. Jausiu malonuma, gimtine apvaliusi.
Kokia gimtine, jau tau Airija gimtine, blyn atvyko su visa chebra is placiosios tevynes, gal ciuoskit ten visi atgal, nevarinejusi lietuviu is Lietuvos ? Va tada ir apalysi mano gimtine ir mano proteviu gimtine nuo tokiu kaip tu dviveidziu gyvaciu?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 22:18)
Tokių atmatų ir Airijoj nereikia, galėtų nešdintis į matušką Rasieją
Jei tau matuska, tai gal ir pzdnk ten nx?
Ar jau dar gal darba radai? ar tebesedi ant pasalpu is mano mokesciu sumoketu, paskui geda daro tokie lietuviai kitiem normaliem...