Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Kai tokie Lietuvos gyventojai, jokie priesai mums nereikalingi unsure.gif ploja kremlius katuciu del kai kuriu durnumo, kai savo rankom jau savo sali nuniokoti baigia. Jiem belika tik sedeti atsilosus ir megautis vaizdu....
unsure.gif

Bet tai ant kiek debiles turi buti, kad siulyti Rusija, kas jums bendro Rusija su tuo ka snekejom? Rusijoje kas socializmas gal? Airijoje siuo metu vienas is stipriausiu socializmas tai va cia ir gyvenu, o jus toliau kaip ziurkes kapokites ten vienos su kitom, del vietos po saule, truksta matau jau ten jums Lietuvoje, dar koki milijona isvarykit va tada jau laisviau kviepuosit, nu debiles kokiu reta unsure.gif

nepamirskit uzsifailinti mano siu zinuciu, akd rimtais veidais paskui pakistumete, kaip varksiukes as jus keikiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 22:36)
Mergaites, palikite tai man, as isties galiu, man nebus jokiu nuostoliu. Jausiu malonuma, gimtine apvaliusi.

Kokia gimtine, jau tau Airija gimtine, blyn atvyko su visa chebra is placiosios tevynes, gal ciuoskit ten visi atgal, nevarinejusi lietuviu is Lietuvos ? Va tada ir apalysi mano gimtine ir mano proteviu gimtine nuo tokiu kaip tu dviveidziu gyvaciu? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 22:18)
Tokių atmatų ir Airijoj nereikia, galėtų nešdintis į matušką Rasieją

Jei tau matuska, tai gal ir pzdnk ten nx?
Ar jau dar gal darba radai? ar tebesedi ant pasalpu is mano mokesciu sumoketu, paskui geda daro tokie lietuviai kitiem normaliem... unsure.gif
Atsakyti
Ka ir sakiau, i Rosieja, savo roju, nenori...

Patriotka kaip visada, tik pezejimo lygmenyje, kai prasideda realus darbai, tai i krumus mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tai žiūrėkit, kaip putojasi vata biggrin.gif Jei pradėtų nx siuntinėt, būtų cherry on top laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 22:43)
Kodėl tu toks tikras, kad aš neturiu Airijos pilietybės?

Jei turi, tai atsiakei Lietuvos... arba dar geriau nusikalstmai nuslepiai kitos pilietybes fakta...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 22:51)
Jei tau matuska, tai gal ir pzdnk ten nx?
Ar jau dar gal darba radai? ar tebesedi ant pasalpu is mano mokesciu sumoketu, paskui geda daro tokie lietuviai kitiem normaliem... unsure.gif

Matote? Ilgai laukt nereikėjo, čia ta rūžava ir pūkuotoji, kuri nieko nx nesiuntinėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ko tokia nervuota, ***** seniai čiulpei? Neduoda, bijo, kad nukąsi tokia agresyvi?
A girdi, šliundra tu, mes ne tavo mados, ant pašalpų niekad nesėdėjom, matai, aš mokykloj negraužiau siemkų po suolu pasislėpus, kaip tu ir mano vyras nėra prasigėręs latras, po barus nesišlaisto. Vargšele, try harder, nes kol kas tik juokini lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 10 vasario 2020 - 22:59
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 22:51)
Ka ir sakiau, i Rosieja, savo roju, nenori...

Rusija neturi nieko bendro su socializmu, apart pataikavimo senai kartai. bet ta sena karta jau nueina ii nebuti, tai bus pamirsta ir socializmo rojus.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 22:55)
Jei turi, tai atsiakei Lietuvos... arba dar geriau nusikalstmai nuslepiai kitos pilietybes fakta...

Kas tau yra, užsikrėtei medalininkės virusu? Ko raidės taip pinasi? O koks skirtumas, kokia pilietybė, aš nešiku ant savo gimtinės, kaip ta susmirdusi atmata.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 23:01)
Rusija neturi nieko bendro su socializmu, apart pataikavimo senai kartai. bet ta sena karta jau nueina ii nebuti, tai bus pamirsta ir socializmo rojus.

Kas tave klause?
Kam tu idomus?
Ko kisiesi i ne savo kisala?

KLAUSIMAI RETORINIAI.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 23:01)
Kas tau yra, užsikrėtei medalininkės virusu? Ko raidės taip pinasi? O koks skirtumas, kokia pilietybė, aš nešiku ant savo gimtinės, kaip ta susmirdusi atmata.

O klysti, brangioji, cia sielos brolis ir sesuo. Kai reik pasikti ant Lietuveles, anie patys pirmuciausi.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 22:58)
Matote? Ilgai laukt nereikėjo, čia ta rūžava ir pūkuotoji, kuri nieko nx nesiuntinėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ko tokia nervuota, ***** seniai čiulpei? Neduoda, bijo, kad nukąsi tokia agresyvi?
A girdi, šliundra tu, mes ne tavo mados, ant pašalpų niekad nesėdėjom, matai, aš mokykloj negraužiau siemkų po suolu pasislėpus, kaip tu ir mano vyras nėra prasigėręs latras, po barus nesišlaisto. Vargšele, try harder, nes kol kas tik juikini lotuliukas.gif

Kas sake, kad nesiuntineja?? ka reikia, kur reikia, ten ir pasiunciu, nes matau vargstat, kelio nerandat prie savo by** mirksiukas.gif o as rami ,kaip belgas, bet tokiom tupom bobom, reikia parodyti ju kelio gala, gal siek tiek nusiraminsit, o jau geda skaityti kliedesiu jusu su tom rosyjom. mirksiukas.gif kremliaus dziaugsmas esat.

Ai aik nesedejai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , namie sedejai be darbo pries metus, dabar ji tipo darba rado, jau matai ir anglu laisvai sneka, tik ka cia darai parom? ala su kompiuteriu irgi dirbi ar vyras islaiko? lotuliukas.gif
Neapsisysiok nuo to jukinimo tik biggrin.gif

gerai atsibodai, gali buti laisva siam kartui, per daug ir taip garbes tamstai is manes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 23:03)
Kas tave klause?
Kam tu idomus?
Ko kisiesi i ne savo kisala?

KLAUSIMAI RETORINIAI.

Tai kad jus cia atskleidziate daugiau apie save nei noretumet. Kartais verta apmastyti ka rasote. Aklos emocijos nuveda blogu keliu.
Ubuntiene gal jus cia patrolina kiek bet psichuot nereiktu. Nekreipkit demesio, kaip nekreipiat i mano mintis apie davima is pareigos ir situacija pasidarys paprastene.

O kol bus tokiu "mirsiu bet neduosiu" ar "niekina niekina" tai tiesiog masins nesibaigiancioms rietenoms.
Ubuntiene jau nieko naujo neparaso, o jus apie save atskleidziat tikrai bjauriu dalyku.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 23:01)

tai jos ant tiek glusos, kad is vis nesigaudo, kas tai kapitalizmas, kas socializmas. Taip issilgusios sovietizmo, tremciu, oi, turetu sansa, su sautuvais varytu visus neitikusius, kaip sakant tik aplinkybiu truksta... unsure.gif Paskaitai tokias ir pradedi suprasti, kas per zmones treme savo kaimynus, savo tautiecius...
nu kaip gali bijoti rusu, kai tokios lietuves? kam mums priesai, jie ant tiek ne durni, kad lystu ten, kur savi savo sali baigia sugriauti, ateis tik kaip gifai pasiimti likuciu... kaip ir ana karta, kai dauguma nei priesintis nebenores, dugnas moralinis visiskas...
Atsakyti
Cia geras, ji dar manosi SM "garbe" turi...
Atsakyti