Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 21:43)
Kokia tu neismanele

KOks tu ismanelis. Dabar pasokinek is dziaugsmo ant vienos kojos. Su salyga jei sugebesi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 10, 21:41)
Kad anai su visa gimine, siuliau bilieta i Rosieja nupirkti, tik i viena puse. BEt, jos peikiamuosiuose supusvusiuose vakaruose geriau, nei rojuje.

nu jo melage laukiau laukiau bilieto taip ir nesulaukiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 21:36)
Mankurtė. Kaip gerai, kad išsinešdinai iš Lietuvos. Tikiuosi nė pėdsako tavo čia neliks.
Papildyta:

Negaliu pakęsti, tokias menkystas savo rankom į rasieją vagone išsiųsčiau. Mankurtė paskutinė, tfu.

Tuu geriau ziurek, kad tavo visos salies, si tavimi pacia, vakarai ruskiam neatiduotu, kaip jau ne viena karta istorijoje atsitiko. Iki Airijos tai dar Kremliui biski tolokai...

Bjauri esi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 21:43)
Kokia tu neismanele

Tupumas, neapsisveitimas, fanatizmas, aklas pyktis ir melas - pagrindiniai patriotu bruozai.
Atsakyti
Prasau, nekreipti demesio. Lai loja, visi zinoma kas ir kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 22:44)
Kaip gaila kad tokie parazitai, kaip tu pasiliko ir niokoja mano sali.  mirksiukas.gif

Nu va va genai sneka? gal seneliai taip ir elgesi su sau nepatinkanciais?
Bet taip nesinervuok, eik nusidrocinsi ir nusiraminsi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tu neturi savo salies. Esi tik vargse emigrante ant duonos kasnio. Linkiu greiciau atsisakyt Lietuvos pilietybes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 22:03)
Tu neturi savo salies. Esi tik vargse emigrante ant duonos kasnio. Linkiu greiciau atsisakyt Lietuvos pilietybes.

Ubuntiene yra naivi del Lietuvos, o jus dar jos ta naivuma trypiate.

Nereikes jokio Kremliaus patys viens kita suesit...
Atsakyti
Atsimenu, mokykloj buvo paskutinė diena įstot į pionierius, o mama, kaip tyčia, užrakino ir rakto nepaliko. Kaip aš tuomet ant jos pykau, o dabar, pagalvojus, juk tikrai neatsitiktinai "pamiršo" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 21:36)
Mankurtė. Kaip gerai, kad išsinešdinai iš Lietuvos. Tikiuosi nė pėdsako tavo čia neliks.

Tokių atmatų ir Airijoj nereikia, galėtų nešdintis į matušką Rasieją
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 23:18)
Atsimenu, mokykloj buvo paskutinė diena įstot į pionierius, o mama, kaip tyčia, užrakino ir rakto nepaliko. Kaip aš tuomet ant jos pykau, o dabar, pagalvojus, juk tikrai neatsitiktinai "pamiršo" biggrin.gif
Papildyta:

Prisideciau prie bilieto, i koki Sibiro gluskaimi.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 22:18)

Gal jau palik ta nuspresti Airijos pilieciams. Rytu Europieciu nuomone jiems neidomi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 22:23)
Prisideciau prie bilieto, i koki Sibiro gluskaimi.

Mergaites, palikite tai man, as isties galiu, man nebus jokiu nuostoliu. Jausiu malonuma, gimtine apvaliusi.

Tik pagerinta mano, kad galesi pasipelnyti mano saskaita. Ne velnio, kaip jau rasiau, pirma - prasymas Rusijai del persikelimo, antra - sutarta kur ir kada isvyksta... O jau tik tuomet, as perku bilietus. O tada jau, kas nores is SM dalyviu, kaip liudininkai, susitiksime traukiniu stotyje, iteiksime seimynelei biliteus i ju roju. Nes kitokiu atveju, sukciai, gali iskeisti bilietus, kas labai neapgeidautina. Nes jei jau spresti problema, tai spresti ja is esmes.

Jokiu problemu. Visi laimingi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 22:27)
Gal jau palik ta nuspresti Airijos pilieciams. Rytu Europieciu nuomone jiems neidomi.

Kaip ir tavo, cia. Bet tu rasai, ir nesustosi. Tad eilini karta praleidai proga patyleti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2020 - 22:35
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 22:27)

Kodėl tu toks tikras, kad aš neturiu Airijos pilietybės?
Atsakyti