Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 21:40)
Čia nor

Tik tu tos citatos po šiai dienai neįdedi, piktdžiugiška vėpla biggrin.gif

As nemegeja deliot tavo nupususios, nesusitvarkancios su savimi nesveikos postus. Forume +- 15 nariu - visi skaito tas pacias temas. Tu Dievo temoj issijuojei is Rivheros, kad ji palaidojo savo vaika. Kam dar cia kelt?

Bet tu man pasakyk, kas tu tokia per padla, kad negali pripazint savo padlisko elgesio?

O dar man nares rase ( as netikejau😣), kad tu daipais is onko ligoniuku ir ju tevu, neva " karma" tokua. Tfu, padla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 sausio 2018 - 22:06
Ir aplamai as pagalvojau ar su tokiu sociopatu ir dvasiskai neigaliu zmogumi kaip Monteverte imanomos diskusijos? Nes moteryte net negali atsakyti i konkretu klausima ka pasirinks suo - mesa ar kopusta...
Apie gudresnuus pokalbius turbut neimanoma susitart, nes bus smailikai issprogdintu akyciu kaip kadais pas Ilgaplauke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 sausio 2018 - 22:19
QUOTE(cambala @ 2018 01 24, 21:54)
As nemegeja deliot tavo nupususios, nesusitvarkancios su savimi nesveikos postus. Forume +- 15 nariu - visi skaito tas pacias temas. Tu Dievo temoj  issijuojei is Rivheros, kad ji palaidojo savo vaika. Kam dar cia kelt?

Bet tu man pasakyk, kas tu tokia per padla, kad negali pripazint savo padlisko  elgesio?

O dar man nares rase ( as netikejau😣), kad tu daipais is onko ligoniuku ir ju tevu, neva " karma" tokua. Tfu, padla.

Jei nebūtum nupušusi, tai lengvai įdėtum biggrin.gif Dabar tik apsijuoki su tokiais kaltinimais biggrin.gif

Ką pripažint? Kad tau ne tik atmintis jau šlubuoja, be tir haliucinacijos jau? Laisvai biggrin.gif Tai matau, kad lyginiesi su ta nare, kuri minties nesupranta. Pati parašo, pati paneigia, tu jau jos kopija patapai biggrin.gif

O tai kas anot tavęs? Nu pasakyk. Kas? ax.gif Vat ant tavęs jau juodu ant balto matosi, kad karma palietė. Pasižiūrėk į save iš šono. Jei dabar būtum naujas narys, prisijungtum ir rastum savo tokią rašliavą, tai susivemtum mažiausiai ir bėgtum iš čia. Tai gerai, kad tave visi čia jau žino biggrin.gif

Papildyta:
Superinis įstatymas, Veryga sugebėjo damušti, ko kiti nedamušė bigsmile.gif
http://www.regionuna...asu-sprendimus/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 23:26)
Jei nebūtum nupušusi, tai lengvai įdėtum biggrin.gif Dabar tik apsijuoki su tokiais kaltinimais biggrin.gif

O kam?
As save skaitau svaresnes sielos ir kraujo nei tu arba kokia Pikule.
Kam idomu - tas perskaite anas temas( rivjeros ir onko ligoniuku).
tongue.gif
Atsakyti
Na gerai, idedu. Ir taip gali zmogus, kuris nepasidalino kazko del sapnu aiskinimo blink.gif :

quote=Monteverte,2017 08 24, 22:03]

Ta narė, kuri apsijuokusi prieš pusę forumo sapnų temoje?  

Jei tu nenurimsti ir vis bandai man kažką įrodyti ir čia, ir per a/ž, tai kalbėkime atvirai, atverk kortas: kodėl tada tavo vaikas mirė?

Užskaityk tai kaip Dievų kerštą tau  biggrin.gif .

fig ten suprasi kas tas velniukas ar angeliukas.

Ji gi šventa pas mus, tik kitus į doros kelią pastoviai vedžioja, pas ją nei vieno demono ir jokios karmos nėra  tik įdomu iš kur tada nutinka nelaimės? 

Negrazu, Menkaverte, labai negrazu unsure.gif .

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 25, 11:22)
Na gerai, idedu. Ir taip gali zmogus, kuris nepasidalino kazko del sapnu aiskinimo blink.gif :
quote=Monteverte,2017 08 24, 22:03]
Ta narė, kuri apsijuokusi prieš pusę forumo sapnų temoje?  

Jei tu nenurimsti ir vis bandai man kažką įrodyti ir čia, ir per a/ž, tai kalbėkime atvirai, atverk kortas: kodėl tada tavo vaikas mirė?

Užskaityk tai kaip Dievų kerštą tau  biggrin.gif .

fig ten suprasi kas tas velniukas ar angeliukas.

Ji gi šventa pas mus, tik kitus į doros kelią pastoviai vedžioja, pas ją nei vieno demono ir jokios karmos nėra  tik įdomu iš kur tada nutinka nelaimės? 
Negrazu, Menkaverte, labai negrazu unsure.gif .

Ir? Šviesiasielis, angeliškas ir kitaip baltas, kokiu save jinai vaizduoja žmogus, niekada ir nesivels į piktybiškas diskusijas, plius dar kaip paaiškėjo negins žmogžudžio Kedžio šeimos. Jie mgi picas gaudavo iš užjūrio pastoviai. Kaži dar ar ne iš jos rankų, kai tiek kliedi apie visur prievartaujamus vaikus.
Tu ir dar vieno fakto apie ją nežinai, labai svaraus. Pas ją daugiau destrukcijos šeimoje būta. Nebūna tai iš oro, viskam yra priežastys ax.gif
Žodžiu, tu geriau žiūrėkis pati į kokį mėšlą rankas kiši ir ką gini, nes tikrai pajusi karmos skonį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 sausio 2018 - 12:36
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 25, 12:34)
Ir? Šviesiasielis, angeliškas ir kitaip baltas, kokiu save jinai vaizduoja žmogus, niekada ir nesivels į piktybiškas diskusijas, plius dar kaip paaiškėjo negins žmogžudžio Kedžio šeimos. Jie mgi picas gaudavo iš užjūrio pastoviai. Kaži dar ar ne iš jos rankų, kai tiek kliedi apie visur prievartaujamus vaikus.
Tu ir dar vieno fakto apie ją nežinai, labai svaraus. Pas ją daugiau destrukcijos šeimoje būta. Nebūna tai iš oro, viskam yra priežastys ax.gif
Žodžiu, tu geriau žiūrėkis pati į kokį mėšlą rankas kiši ir ką gini, nes tikrai pajusi karmos skonį mirksiukas.gif

Man visiskai nesvarbu ka ji gina, kokia jos nuomone vienu ar kitu atveju. Kalba eina apie tave- tik neissivystes dvasios ubagas kaip tu, gali dziugauti nepasidalinus sapnu apie netektis. Ypac vaiko. Menkysta tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 sausio 2018 - 13:02
QUOTE(cambala @ 2018 01 25, 13:01)
Man visiskai nesvarbu ka ji gina, kokia jos nuomone vienu ar kitu atveju. Kalba eina apie tave- tik neissivystes dvasios ubagas kaip tu,  gali dziugauti nepasidalinus sapnu apie netektis. Ypac vaiko. Menkysta tu.

Kas šneka, dūsk tu prietranka.
Jau pamiršai ką Ubuntu apie jos tėvus rašinėjai? Čia žiūriu tik tau vienai visus teisti galima ir visiems nurodinėti ką ir kam rašyti biggrin.gif Man regis jau greitai pati būsi taip nuteista, kad raitysies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 25, 17:28)
Kas šneka, dūsk tu prietranka.
Jau pamiršai ką Ubuntu apie jos tėvus rašinėjai? Čia žiūriu tik tau vienai visus teisti galima ir visiems nurodinėti ką ir kam rašyti biggrin.gif  Man regis jau greitai pati būsi taip nuteista, kad raitysies ax.gif

Negera tau, oi negera, neramu... 4u.gif
Tuoj ir apie tavo tevus paklausiu - kas gimdo ir aukleja tokius dvasios ubagus kaip tu?
Nebegasdink jau, gerai, senai galejai susiprotet, kad tavo gasdinimu , burtu niekas nebijo.
Nurimk, ramybes tau 4u.gif .
Atsakyti
Ir siaip, Monteverte, klausima apie tavo auklejima yzdaviau ne seip sau. Paskaityk nuoroda:
http://lithuanianpsy...ato-ir.html?m=1

Matai ten parasyta:
Sociopatija - auklėjimo bei aplinkos sukeliamas sutrikimas;
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 25, 18:58)
Ir siaip, Monteverte, klausima apie tavo auklejima yzdaviau ne seip sau. Paskaityk nuoroda:
http://lithuanianpsy...ato-ir.html?m=1

Matai ten parasyta:
Sociopatija - auklėjimo bei aplinkos sukeliamas sutrikimas;

Tavo nurodytų požymių žmonės sėdi.
Matau, kad daug išmanai apie tokius, draugai tavo? Vienos kameros? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 25, 20:49)
Tavo nurodytų požymių žmonės sėdi.
Matau, kad daug išmanai apie tokius, draugai tavo? Vienos kameros? bigsmile.gif

As tau ne sedincius nurodziau. As taves klausiau kas tave taip auklejo( ir i svieta paleido).
Kadangi atsakymo is taves nebus - tai ir taip aisku.
Atsakyti