Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 07, 07:27)
Kenkia tikrai. Kartais net kyla klausimas, ar ne labiau...
Nes veipo labai lengva "perdozuot", gi skanu, nejauti, puti ir puti tuos dumus, bendrai gaunasi labai daug prirukymo.

Pas mus nebuvo labai daug rukanciu mokyklos laikais, tik dalis tokiu "etatiniu", kur eidavo pakampem apie mokykla. As anksti pabandziau, bet rukiau labai epizodiskai labai retai. Na o dabar tai jau visai nei noro nei poreikio nera. Fui veu ta cigarete.

Tai va, juk tas veipinimo skystis su nikotinu, tai negali nekenkt.

Aš pabandžiau gan vėlai, kokių 30 m, sėdėjom ant suoliuko, kai patraukiau atrodo net nudegino plaučius,apsisuko galva, nedaug trūko būčiau nugriuvus. Nepatiko ir daugiau nebandžiau
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 07, 08:07)
  Blogiausia, kad veliau paprastai vaikai pradeda pirkti sintetinius narkotikus, pilti juos i veipus ir rukyti. narkotiku susintetinama vis nauju rusiu, kuriu ilgalaikis poveikis neaiskus, tad tai labai pavojinga net gyvybei.
kainos neaukstos tu veipu, apie 20 euru, skysciai nuo 2 euru, ruko paprastai paaugliai keturiese, sesiese, tokiais bureliais.

Tad jei pas vaikus aptiksit kazkoki neaisku pakrovimo laida, jis gali buti nuo veipo, arba mazu buteliuku skyscio, gali buti skystis veipui. skyscio uztenka 2 ml, tad buteliukai mazyciai, kaip akiu lasu.

jau yra mirusiu ne vienas pasaulyje butent nuo veipo sukelto plauciu uzdegimo. Informacijos apie sukeliama zala mazai, nes tik dabar islenda daroma zala, atveju daugeja.
NY valsijoje jau uzdrausti veipu skoniai, tikiuosi ir Lietuvoje netrukus tai ivyks, Majauskas bando apie tai kalbet seime, bet panasu, kad dar didelis pasipriesinimas tam.

Oho, netgi taip blink.gif Na reikės prasieit per dukros kambarį, ji tingi susitvarkyr, tai pabūsiu "gera", sutvarkysiu
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 07, 10:31)
ta mada vis dar tarp paaugliu labai didele, deja... bent Lietuvoje statistiskai mazeja rukymas tarp paaugliu paprastu cigareciu, bet zenkliai dideja el cigareciu rukymas. Ir amzius mazeja, net pradinukai veipina  unsure.gif

Taip, si fakta zinau.
Kiekvienoj kartoj kazkas naujo pavojingo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 08:48)
Oho, netgi taip blink.gif  Na reikės prasieit per dukros kambarį, ji tingi susitvarkyr, tai pabūsiu "gera", sutvarkysiu

Kenkia labai.
Pas mus jau net keliolika mirciu uzregistruota.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 07, 09:31)
ta mada vis dar tarp paaugliu labai didele, deja... bent Lietuvoje statistiskai mazeja rukymas tarp paaugliu paprastu cigareciu, bet zenkliai dideja el cigareciu rukymas. Ir amzius mazeja, net pradinukai veipina  unsure.gif

Būtent.
Problema - ledkalnis. Matom tik tiek, kiek vaikai parodo. Baisiausia neaiškios kilmės medžiagos, neaiškaus veikimo, be galimybės rasti antidotą apsinuodijus. Staigi mirtis ar smegenų pakenkimas be randamos priežasties. Paaugliai yra ta kategorija, kuri išmėgina gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 22:03)
Tu daug kur " nematai". Net eiliniu patycu is sunu augintoju.
Nes esi vargse, bandanti griebtis siaudo kaip skestantysis.
Papildyta:

Slykstuke supuvusiais dantim... Boba be savo nuomones, kad pritapt prie kazko, pasirodyt " krutesne"😂

jis gi nepiktybiškas, kad viską matyt. Ne toks gi kaip tu, žuliko moteris.

Kas pragydo, ne aš gi su žuliku daviausi, kad užnugarį turėt, kad apgintų mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 13:50)
jis gi nepiktybiškas, kad viską matyt. Ne toks gi kaip tu, žuliko moteris.

Kas pragydo, ne aš gi su žuliku daviausi, kad užnugarį turėt, kad apgintų mane biggrin.gif

Tu, Naujininku senmerge, apsispresk pagaliau ar as su zuliku daviausi, kad mane apgintu ar as Pernavu zavejaus, kad mane apgintu😂.
Ai, sita, o nuo ko mane reikejo " apgint"? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 vasario 2020 - 15:17
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 17:46)
Sakot, vienodi miestai? Tai gal ir rajonai vienodi😂 Vargšelė jūs esat, tiek bandot pavaizduoti visažinę, bet tik apsikvailinat nuolatos.

Man paukštelis pačiulbėjo,

Prasau pavardinkit kurie blogi, kuri geri,kad ir as zinociau bigsmile.gif Dublinas su savo priemiesciais atskira kalba, o visa Airija kiek ja ismaise, isvazineje, man labai panasu, o kas kam geriau jau renkasi. Net kaimai ir tai kaip minim mietsai, net kaimu pavadinti neina, mazos gyenvieties ir tiek. Bet kazkokiu blogu miestu nezinau. O mietsuose taip beveik visuose yra prastesnes vietos, kur gyvena socialscikai, trevelieriai ir geresnes, kur gyvena turtingieji. Jums ka visa tai naujiena? Nereikia vsiaziniu buti, kad tai zinoti, reika tik buti cia pagyvenus kazkiek, pakeliavus, ne raketu mokslas gi mirksiukas.gif

Tas paukstelis kazin ne cambala? lotuliukas.gif As gi is karto sakiau, kad esat jos kovinis suo, aciu, kad patvirtinot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2020 - 15:28
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 07, 15:22)

Tas paukstelis kazin ne cambala? lotuliukas.gif As gi is karto sakiau, kad esat jos kovinis suo, aciu, kad patvirtinot  biggrin.gif

Gluse, ko cia cambsi? Anoj temoj nare tau primine, kad nicus keiteliojai ir buvai ismesta is forumo ilgam laikui. Ar jau per savo apspangima nieko susiskaityt ur susideliit nemoki.
Aha, visi cambalos klonai, viena cambala turi visus forumo nicus ir raso glusai neadekvatelei.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 07, 09:01)
"Yuri Bezmenov was a KGB defector to the West.
Yuri Bezmenov  gave an interview in the early 1980s explaining how he was involved in the KGB programme of subverting nations so as to make it easy for the Soviets to take control.
The entire point of the KGB programme was to subvert the target nation from within and demoralise the population so as they would have no faith in anything, to make the target ripe for revolution."
Neblogas metodas ir matot kaip gerai veikia iki dabar. Tik Va SSSR jau nera, kiti seimininkai...

Nezinau kiek tiesios, bet vienas zmogus irgi pasakojo,kad per kara, kai vokieciai paimdavo i nelaisve ruses, jos dauguma buvo skaiscios, pilnametes merginos, netekejusios tik, tai vokieciu vadai nutare, kad kol Rusijoje bus tokia auksta morale, jos niekas nenugales...Ir neprajejus nei 100m matom, ka turim unsure.gif

Vakar klausiausi per radija airio ir amerikeicio zuranlisto pokalbio apie Trampo apkalta, rinkimus, tai prajuokino amerikiecio zodziai. Americans dont care about Russia , Ukraine , we even dont know where they are, we barely know where Ireland is. We all know Trump did wrong , but we dont care, soon will be election and if we dont like him, we dont vote for him, simple as that. Ne pazodziui aisku, kaip atsiminiau. O apie galima labai rimta kadidata jie snekejo apie Pete Buttigieg, jauna, labai protinga vyruka, geju, kuris atvirai visur vazineja su savo vyru, sako amerikeiciia megsta kazka idomaus, del to balsavo uz Obama, dabar laisvai gali balsuoti uz ji, nors pasiekes jis ne kazin ka, bet jaunas, grazus, protingas, o visi kiti seni jau labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2020 - 15:45
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 07, 15:22)
Prasau pavardinkit kurie blogi, kuri geri,kad ir as zinociau  bigsmile.gif  Dublinas su savo priemiesciais atskira kalba, o visa Airija kiek ja ismaise, isvazineje, man labai panasu, o kas kam geriau jau renkasi. Net kaimai ir tai kaip minim mietsai, net kaimu pavadinti neina, mazos gyenvieties ir tiek. Bet kazkokiu blogu miestu nezinau. O mietsuose taip beveik visuose yra prastesnes vietos, kur gyvena socialscikai, trevelieriai ir geresnes, kur gyvena turtingieji. Jums ka visa tai naujiena? Nereikia vsiaziniu buti, kad tai zinoti, reika tik buti cia pagyvenus kazkiek, pakeliavus, ne raketu mokslas gi  mirksiukas.gif
Tas paukstelis kazin ne cambala? lotuliukas.gif As gi is karto sakiau, kad esat jos kovinis suo, aciu, kad patvirtinot  biggrin.gif

O, atsibudo medalininkė😂 Tai ko į mano postus atsakinėjat, a? Paukštelis ne cambala, paspėliokit dar. Jei sužinotumėt kas, labai nustebtumėt. Nuo šiol, jeigu atsakysite bent į vieną mano postą, gausite tik vieną atsakymą, nes kitokio nesate verta👇
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 15:15)
Tu, Naujininku senmerge, apsispresk pagaliau  ar as su zuliku daviausi, kad mane apgintu ar as Pernavu zavejaus, kad mane apgintu😂.
Ai, sita, o nuo ko mane reikejo " apgint"? bigsmile.gif

nu tai kai paprotinau tave dėl žuliko, tai jau Pernavu žavėjaisi, o Ožys tavo su ragais į visureigį netelpa koks raguotas, pati rašei biggrin.gif
nuo tavęs pačios, brangute, tik nuo tavęs pačios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 15:33)
Gluse, ko cia cambsi? Anoj temoj nare tau primine, kad nicus keiteliojai ir buvai ismesta is forumo ilgam laikui. Ar jau per savo apspangima nieko susiskaityt ur susideliit nemoki.
Aha, visi cambalos klonai, viena cambala turi visus forumo nicus ir raso glusai neadekvatelei.

tai ne? biggrin.gif kitaip ir kituose klonų nematytum. Tu gi tokia nuspėjama, kitiems badai tai, kuo pati smirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 16:56)
nu tai kai paprotinau tave dėl žuliko, tai jau Pernavu žavėjaisi, o Ožys tavo su ragais į visureigį netelpa koks raguotas, pati rašei biggrin.gif
nuo tavęs pačios, brangute, tik nuo tavęs pačios 4u.gif
Papildyta:

tai ne? biggrin.gif kitaip ir kituose klonų nematytum. Tu gi tokia nuspėjama, kitiems badai tai, kuo pati smirdi biggrin.gif

Tu nebent savo sugyventini chliupika gali " prOAtint". Besmegenis tik gali klausyt taves. biggrin.gif
I visureigi telpa. I mano bemsa netelpa. Zvaira akim blogai nuskenavai, eik is naujo skaityt.
Atsakyti