Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 21:55)
tau visiški haliukai biggrin.gif  4u.gif o jei jis tikrai taip rašė, tai neturiu komentaro tada, ir jį į savo dugną nusitraukei? na aš visus įspėjau, kad tavo virusas užkrečiamas.

Tu daug kur " nematai". Net eiliniu patycu is sunu augintoju.
Nes esi vargse, bandanti griebtis siaudo kaip skestantysis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 21:59)

bet ir nebūtinai žinok tik dėl to. Va dabar pamąsčiau kam man to reikėjo? Tai manau, kad primiausia dėl laisvės pojūčio. Tipo va, aš jau suaugus, man jau galima viskas ir pan. O paaugliai gali tiesiog norėti būti kaip suaugę (tos visos kalbos aš jau ne vaikas ir t.t.)
O vėliau tiesiog jau kaip įprotis kur nors vėlgi "laisvėje", prie koncertų salės kokios lauke laukiant ar kai tėvų nėra, prie kavos vietoje šokolado. Nu tipo krūtai gi, panašiai kaip filmuose rodo ar pan. biggrin.gif

Slykstuke supuvusiais dantim... Boba be savo nuomones, kad pritapt prie kazko, pasirodyt " krutesne"😂
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 21:55)
Kad pritapt prie chebros. Bent jau mano laikais tai taip buvo. smile.gif  Ir ruke, sakyciau 90% paaugliu aplink. Iskaitant, tuos, kurie intensyvia fizine veikla uzsiiminejo ir rukymas jau turetu buti paskutinis reikalingas dalykas ju gyvenime.

Gali būti. Bet iš kur jie gauna cigarečių, nes abejoju, ar tėvai perka? Turbūt dienpinigius išleidžia ir paprašo kieno nors nupirkt
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 22:11)
Gali būti. Bet iš kur jie gauna cigarečių, nes abejoju, ar tėvai perka? Turbūt dienpinigius išleidžia ir paprašo kieno nors nupirkt

Kontrabanda cigareciu Lietuvoj klesti. Pardavejos parduoda( pati maciau). Papraso alkasu prie pardes nupirkt, duodami 50 cnt daugiau.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 21:18)
Jei rūko, kaip elgtumeis mano vietoj?

O kokia mokyklos politika? Direktoriaus moralas, policija, vaiku teises? Manau, turetu suprasti, kad viskas rimta ir i tai ziurima ne pro pirstus. Jeigu tik pradzia, to turetu uztekti.
Na bet jei vaikas jau dejes skersa ant taisykliu, tai reiktu imtis realiu veiksmu kokiu.
Svarbiausia issiaiskint, kodel tai daro.
Papildyta:
Nezinau, kaip su cigaretem, bet elektronines gali daug laisviau nusipirkt net nepilnameciai, o feisbuke kas daros baisu, vaikiukai prekiauja kaip gariunuose.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 22:29)
Nezinau, kaip su cigaretem, bet elektronines gali daug laisviau nusipirkt net nepilnameciai, o feisbuke kas daros baisu, vaikiukai prekiauja kaip gariunuose.

Nesu tikra, kaip čia yra, ar vape'us parduotų paaugliams, šiaip nemanau, kad turėtų. Bet veipina paaigliai, dar ir kaip. Aš tame žalia, ar vape'int kenkia taip pat, kaip cigaretės?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 22:33)
Nesu tikra, kaip čia yra, ar vape'us parduotų paaugliams, šiaip nemanau, kad turėtų. Bet veipina paaigliai, dar ir kaip. Aš tame žalia, ar vape'int kenkia taip pat, kaip cigaretės?

https://www.lrytas.l...tomus-11785896/
Kenkia.
Bet nereiktu taip panikuoti, nes Cercilis ir gere ir ruke, bet iki 90 pragyvemo.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 23:33)

Kenkia tikrai. Kartais net kyla klausimas, ar ne labiau...
Nes veipo labai lengva "perdozuot", gi skanu, nejauti, puti ir puti tuos dumus, bendrai gaunasi labai daug prirukymo.

Pas mus nebuvo labai daug rukanciu mokyklos laikais, tik dalis tokiu "etatiniu", kur eidavo pakampem apie mokykla. As anksti pabandziau, bet rukiau labai epizodiskai labai retai. Na o dabar tai jau visai nei noro nei poreikio nera. Fui veu ta cigarete.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 07, 07:27)
Kenkia tikrai. Kartais net kyla klausimas, ar ne labiau...
Nes veipo labai lengva "perdozuot", gi skanu, nejauti, puti ir puti tuos dumus, bendrai gaunasi labai daug prirukymo.

veipas kenkia daugiau. pirmiausiai del to, kad sunku pagauti vaika rukanti, nes nei dumo, nei kvapo. pats veipas usb flesho dydzio, tad paslepti toki daikciuka nesudetinga. Skoniu gali nusipirkti koki nori, anksciau tuos skyscius veipui net vaikams parduodavo parduotuvese, kaip dabar nezinau. Ir tu skoniu Lietuvoje yra apie 400 rusiu.
taip pat tie skysciai yra skirtingo nikotino stiprumo. vieni vienos cigaretes stiprumo, bet yra ir 5 kartus stipresniu. bet ir tai dar ne blogiausia. Blogiausia, kad veliau paprastai vaikai pradeda pirkti sintetinius narkotikus, pilti juos i veipus ir rukyti. narkotiku susintetinama vis nauju rusiu, kuriu ilgalaikis poveikis neaiskus, tad tai labai pavojinga net gyvybei.
kainos neaukstos tu veipu, apie 20 euru, skysciai nuo 2 euru, ruko paprastai paaugliai keturiese, sesiese, tokiais bureliais.

Tad jei pas vaikus aptiksit kazkoki neaisku pakrovimo laida, jis gali buti nuo veipo, arba mazu buteliuku skyscio, gali buti skystis veipui. skyscio uztenka 2 ml, tad buteliukai mazyciai, kaip akiu lasu.

jau yra mirusiu ne vienas pasaulyje butent nuo veipo sukelto plauciu uzdegimo. Informacijos apie sukeliama zala mazai, nes tik dabar islenda daroma zala, atveju daugeja.
NY valsijoje jau uzdrausti veipu skoniai, tikiuosi ir Lietuvoje netrukus tai ivyks, Majauskas bando apie tai kalbet seime, bet panasu, kad dar didelis pasipriesinimas tam.

Atsakyti
"Yuri Bezmenov was a KGB defector to the West.

Yuri Bezmenov gave an interview in the early 1980s explaining how he was involved in the KGB programme of subverting nations so as to make it easy for the Soviets to take control.

The entire point of the KGB programme was to subvert the target nation from within and demoralise the population so as they would have no faith in anything, to make the target ripe for revolution."

Neblogas metodas ir matot kaip gerai veikia iki dabar. Tik Va SSSR jau nera, kiti seimininkai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 07, 09:01)
Neblogas metodas ir matot kaip gerai veikia iki dabar.

Tai kam pasiduodat ir einat keliu, kurį Jums tariami metodo taikytojai rodo? Demoralizuotų čia SM keli esat. Matyt yra kam veikia, yra kam ne.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 07, 09:07)
...

NY valsijoje jau uzdrausti veipu skoniai, tikiuosi ir Lietuvoje netrukus tai ivyks, Majauskas bando apie tai kalbet seime, bet panasu, kad dar didelis pasipriesinimas tam.

Visa ta as zinau puikiai, net gal geriau uz tave biggrin.gif 4u.gif nes ex ruke sita bruda ir aplink labai vienu metu buvo mada labai.
Kiek zinau, nuo geguzes bus uzdraustos metines cigaretes paprastos, tikiuosi ir prie elektroniniu prieisim greit.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 07, 09:15)
Visa ta as zinau puikiai, net gal geriau uz tave  biggrin.gif  4u.gif  nes ex ruke sita bruda ir aplink labai vienu metu buvo mada labai.
Kiek zinau, nuo geguzes bus uzdraustos metines cigaretes paprastos, tikiuosi ir prie elektroniniu prieisim greit.

ta mada vis dar tarp paaugliu labai didele, deja... bent Lietuvoje statistiskai mazeja rukymas tarp paaugliu paprastu cigareciu, bet zenkliai dideja el cigareciu rukymas. Ir amzius mazeja, net pradinukai veipina unsure.gif
Atsakyti