Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 17:17)
jus eikit skaityti mokytis  biggrin.gif
ne prasčiausiuose miestuose
o prasciausios miestuose  mirksiukas.gif mokykos parsciausios , suprantat, ne? pvz bus 10 mokyklu ir toje kur duagiausiai trevelieriu bus pat i prasciausia  mirksiukas.gif  O miestai cia visi vienodi, nera prasciausiu ar geriausiu  biggrin.gif

Siaip tai atsibodot su savo tom savo mokyklom ir kvaikai sirodinejimais, ka cia bandot iraodyti, gera mokykla kur pilna trevelieriu, nejuokinkit papugu...nes ta desperacija nora sirodyti,akd tikrei atikraimokat anglu, kad gyevnat geram rajone ir mokykla jusu superine , jau siek tiek juokingai atrodo irgi, man kas?
Man neidomu, kur jus gyevnat , nei su kuo, nei ka veikiat, nei ka jus vaikai veikia, atsipaliaduokit.  mirksiukas.gif

Sakot, vienodi miestai? Tai gal ir rajonai vienodi😂 Vargšelė jūs esat, tiek bandot pavaizduoti visažinę, bet tik apsikvailinat nuolatos.

Svarbiausia, kad jūs niekam neatsibodot😂 Aš tai nieko nebandau įrodyti, puikiai žinau, kokia mokykla, ir tokios "prastos" mokyklos mokiniai apdovanojimus konkursuose skina, bet juk jūs viską geriausiai žinote, bent jau vaizduojate, kad žinote😂 Užteko pusdienio pamatyti, kad plėšotės bliuską tik tam, kad plėšytis ir absoliučiai nieko padoraus nesurezgate, apart padrikų neįdomių paklodžių. O kaip yra iš tiesų, mato visi, na bent jau tas nedidelis būrelis žmonių(tarp kurių, deja, atsidūriau aš), dėl kažkokių tai priežasčių kreipiančių dėmesį į jūsų, idiotės, marazmus. Ne, tai jūs desperatiškai bandote sumenkinti ne tik mane, bet ir kitus narius, nes pati esate vargšė, kurios visi vengia, taip bandote savo žemą savivertę pasikelti? Pati rašydama kaip po daugiadienių, padrikom paklodėm, net nesugebėjote gimtosios kalbos išmokti. Jums turėtų būti labai gėda
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 17:25)
Ar butina gyventi salia mokyklos???? blink.gif  suvokimo bedos ar kitokiu situaicju neisivaiduojat? vedat i mokykla salia namu ir net neisvaizduojat, kad galim anbutu kitaip? lotuliukas.gif

Del anglu kalbos kelis kartu paklausiau jusu, cia ka tikites panaudojusi kelis zodzius itikinti mane,kad mokat anlgu? biggrin.gif  man dzin mokat ar nemokat,  spejau, nieko neteigiau, nes sitaucija nupasakota jusu keista, mokat,  tai mokat atsipalaiduokit jau rimtai, tik jei mokat situacija dar keistesne atrodo, bet tiek to tikrai nebesigilinsiu.  biggrin.gif

man tai jusu vietoje del daug ko geda butu, bet tiek to  unsure.gif
Papildyta:

Jum dar ir del regejimo pasiulyciau gerti  mirksiukas.gif  4u.gif nedekokit  biggrin.gif
Jei jie butu senai butumet uzblogkuota  biggrin.gif

Jūs jau pradėjot savaitgalį švęst? Kiek išgėrėt? Aš nevedu, per didelė, kad vest reikėtų. Ko aš neįsivaizduoju, iš kur pas jus tokie minčių šuoliai?

Aha, ypač čia PAKLAUSĖT, vargšele jūs, vargšele, apsibezdėjusi iki ausų ir pati nuo savo bezdalų apsinešusi, nebepamenate, ką rašėte biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Dėl ko man turėtų būti gėda? Nebent dėl to, kad nusileidžiu iki visiškos idiotės (jūsų) lygio
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 17:25)
Jum dar ir del regejimo pasiulyciau gerti  mirksiukas.gif  4u.gif nedekokit  biggrin.gif
Jei jie butu senai butumet uzblogkuota  biggrin.gif

Hm, galvojau rekomendacijos prašyti, kokie vaistukai gerina smegenų veiklą, bet jūs nežinosit, nes jei geriate, tai ne tik, kad nepadeda, o rezultatas atvirkštinis, tai tiek to.

O kodėl turėčiau būti užblokuota? Man paukštelis pačiulbėjo, kad jūs jau kartą buvote iš čia išmesta, bet vėl sugrįžot ir pagal rašomus kliedesius jus greit pažino
Papildyta:
Oi ne, ne užblokuota, bet užbloGkuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 17:19)

Forume dar yra bent vienas aktyvus moderatorius, ar visi pabėgo kaip žiurkės iš skęstančio laivo, palikę mažą grupelę narių?

Sitoj temoj dar buvo neperseniausiai. Visas nesamones buvo perkeles i ta tema apie nieka.
Matomai specialiai, kad lutuke visai is saves issidergtu kaip nemokamas klounas visuomenei.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 16:27)
Nežinau, nepričiupau dar, bet kvapą nuo rūbų būna užuodžiu. Atseit draugai rūkė, dėl to

Tavo vietoj rimtai paciokinciau, duodu 90 proc, kad ruko ir ji. Ypac jei tai daro draugai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 20:00)
Tavo vietoj rimtai paciokinciau, duodu 90 proc, kad ruko ir ji. Ypac jei tai daro draugai.

Jei rūko, kaip elgtumeis mano vietoj?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 20:00)

Aha, kadangi buvau tevu komitete, buvo " reikalas" nueit i mokykla neva pas aukletoja per ilgaja pertrauka. Ir oba, stovi prie vartu kieme ir mane pamates is pirstu ismete cigariuka..😂.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 20:22)
Aha, kadangi buvau tevu komitete, buvo " reikalas" nueit i mokykla neva pas aukletoja per ilgaja pertrauka. Ir oba, stovi prie vartu kieme ir mane pamates is pirstu ismete cigariuka..😂.

Geras biggrin.gif Gal ir man reikės kokią dieną prieš baigiantis pamokoms nueit paciokint, nes šiaip jei susitariam mieste susitikt, visada pranešu, kad ateisiu. Esu mačius, kaip būrelis mokinių peša dūmą po pamokų
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 21:18)

O kokia mokyklos politika? Direktoriaus moralas, policija, vaiku teises? Manau, turetu suprasti, kad viskas rimta ir i tai ziurima ne pro pirstus. Jeigu tik pradzia, to turetu uztekti.
Na bet jei vaikas jau dejes skersa ant taisykliu, tai reiktu imtis realiu veiksmu kokiu.
Svarbiausia issiaiskint, kodel tai daro.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 21:07)
O kokia mokyklos politika? Direktoriaus moralas, policija, vaiku teises? Manau, turetu suprasti, kad viskas rimta ir i tai ziurima ne pro pirstus. Jeigu tik pradzia, to turetu uztekti.
Na bet jei vaikas jau dejes skersa ant taisykliu, tai reiktu imtis realiu veiksmu kokiu.

Kiek žinau, jei pagauna rūkant mokykloj, pvz tualete, suspenduoja dienai ar dviem. Jeigu sužinotum, kad vaikas rūko ne tada, kai būna mokykloje, o kai būna su draugais, laisvalaikiu, kaip kalbėtum? Nes kai pagalvoji, juk neuždarysiu namuose kaip kalėjime, norės, vistiek rūkys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 06 vasario 2020 - 21:35
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 14:27)
Isbandei ar vis tik rukei? As irgi viena karta jaunystej pabandziau - nepatiko. O tu gi jau vartaisi kad 3 metus tik rukei. Ir dar mat pasirodo kad pritapt prie kazko, kruciau atrodyt😂.
Na jo, tokiu mastymu kaip tavo del krutumo ir su bernais nui 12-13 duodavaisi. Juk nenorejai atsilikti nuo krutu klasiokiu.
O pasekmes savo tokio gyvenimo budo dabar srebi.

ai, tai jau mes visa klasė tokia, kuri duodavomės biggrin.gif sakai būna tokių? pati iš tokios, kad taip apšviesta? Visi gi jau žinom kaip daveisi su žuliku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 14:53)
A, sorry, turbūt praleidau, visų žinučių neseku.
Papildyta:
O ką manote apie rūkančius pasuglius?

žinoma, kad blogai. Aš bent jau pilnametė tada buvau, nuo 18 iki 21 kažkur "pasilinksminau"
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 20:18)

jei tai mergina, labai veikia, jei koks gražus bachūra sugėdintų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 21:07)

nelabai paaugliams tas padeda. Mano laikais dar mažiau rūkė, bet kiek vėliau vis ėmė ir ėmė daugėti tarp paauglių. Direktorius išliko tas pats ir griežtas, drausdavo, prasieidavo per pertraukas, betgi jei atsakingas direktorius, turi jis pilna kitų reikalų. Tai esu mačiusi, kad vistiek stoviniuoja kampuose ir pypkauja, be to ne kartą praeidama pro mokyklos teritoriją jau kai nesimokiau, mačiau, kad net prirašo piktybiškai ant sienų ant direktoriaus. Tam tikrą pravardę jam buvo davę. O kamerų tada tai dar nebuvo
Papildyta:
kaip jums patiko leidimas slėpti politikams deklaracijas?
baisu. Idomucia teisus dėl degradavimo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 21:45)
ai, tai jau mes visa klasė tokia, kuri duodavomės biggrin.gif sakai būna tokių? pati iš tokios, kad taip apšviesta? Visi gi jau žinom kaip daveisi su žuliku 4u.gif

Nezinau, neskaiciau, tik Idomucia ten prisimine kad rasei, jog jusu klasej mergos nuo 13 su bernais p* sdavosi.
Tu kitur apie save rasei.
Atsakyti

Kad pritapt prie chebros. Bent jau mano laikais tai taip buvo. :)  Ir ruke, sakyciau 90% paaugliu aplink. Iskaitant, tuos, kurie intensyvia fizine veikla uzsiiminejo ir rukymas jau turetu buti paskutinis reikalingas dalykas ju gyvenime.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 21:50)
Nezinau, neskaiciau, tik Idomucia ten prisimine kad rasei, jog jusu klasej mergos nuo 13 su bernais p* sdavosi.
Tu kitur apie save rasei.

tau visiški haliukai biggrin.gif 4u.gif o jei jis tikrai taip rašė, tai neturiu komentaro tada, ir jį į savo dugną nusitraukei? na aš visus įspėjau, kad tavo virusas užkrečiamas.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 21:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72603022" data-time="1581016049"><div><p>O kokia mokyklos politika? Direktoriaus moralas, policija, vaiku teises? Manau, turetu suprasti, kad viskas rimta ir i tai ziurima ne pro pirstus. Jeigu tik pradzia, to turetu uztekti.
<strong>Svarbiausia issiaiskint, kodel tai daro.</strong>
</p></div></blockquote><p>Kad pritapt prie chebros. Bent jau mano laikais tai taip buvo. smile.gif  Ir ruke, sakyciau 90% paaugliu aplink. Iskaitant, tuos, kurie intensyvia fizine veikla uzsiiminejo ir rukymas jau turetu buti paskutinis reikalingas dalykas ju gyvenime.
</p>

bet ir nebūtinai žinok tik dėl to. Va dabar pamąsčiau kam man to reikėjo? Tai manau, kad primiausia dėl laisvės pojūčio. Tipo va, aš jau suaugus, man jau galima viskas ir pan. O paaugliai gali tiesiog norėti būti kaip suaugę (tos visos kalbos aš jau ne vaikas ir t.t.)
O vėliau tiesiog jau kaip įprotis kur nors vėlgi "laisvėje", prie koncertų salės kokios lauke laukiant ar kai tėvų nėra, prie kavos vietoje šokolado. Nu tipo krūtai gi, panašiai kaip filmuose rodo ar pan. biggrin.gif
Atsakyti