QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 17:17)
jus eikit skaityti mokytis
ne prasčiausiuose miestuose
o prasciausios miestuose mokykos parsciausios , suprantat, ne? pvz bus 10 mokyklu ir toje kur duagiausiai trevelieriu bus pat i prasciausia O miestai cia visi vienodi, nera prasciausiu ar geriausiu
Siaip tai atsibodot su savo tom savo mokyklom ir kvaikai sirodinejimais, ka cia bandot iraodyti, gera mokykla kur pilna trevelieriu, nejuokinkit papugu...nes ta desperacija nora sirodyti,akd tikrei atikraimokat anglu, kad gyevnat geram rajone ir mokykla jusu superine , jau siek tiek juokingai atrodo irgi, man kas?
Man neidomu, kur jus gyevnat , nei su kuo, nei ka veikiat, nei ka jus vaikai veikia, atsipaliaduokit.
ne prasčiausiuose miestuose
o prasciausios miestuose mokykos parsciausios , suprantat, ne? pvz bus 10 mokyklu ir toje kur duagiausiai trevelieriu bus pat i prasciausia O miestai cia visi vienodi, nera prasciausiu ar geriausiu
Siaip tai atsibodot su savo tom savo mokyklom ir kvaikai sirodinejimais, ka cia bandot iraodyti, gera mokykla kur pilna trevelieriu, nejuokinkit papugu...nes ta desperacija nora sirodyti,akd tikrei atikraimokat anglu, kad gyevnat geram rajone ir mokykla jusu superine , jau siek tiek juokingai atrodo irgi, man kas?
Man neidomu, kur jus gyevnat , nei su kuo, nei ka veikiat, nei ka jus vaikai veikia, atsipaliaduokit.
Sakot, vienodi miestai? Tai gal ir rajonai vienodi😂 Vargšelė jūs esat, tiek bandot pavaizduoti visažinę, bet tik apsikvailinat nuolatos.
Svarbiausia, kad jūs niekam neatsibodot😂 Aš tai nieko nebandau įrodyti, puikiai žinau, kokia mokykla, ir tokios "prastos" mokyklos mokiniai apdovanojimus konkursuose skina, bet juk jūs viską geriausiai žinote, bent jau vaizduojate, kad žinote😂 Užteko pusdienio pamatyti, kad plėšotės bliuską tik tam, kad plėšytis ir absoliučiai nieko padoraus nesurezgate, apart padrikų neįdomių paklodžių. O kaip yra iš tiesų, mato visi, na bent jau tas nedidelis būrelis žmonių(tarp kurių, deja, atsidūriau aš), dėl kažkokių tai priežasčių kreipiančių dėmesį į jūsų, idiotės, marazmus. Ne, tai jūs desperatiškai bandote sumenkinti ne tik mane, bet ir kitus narius, nes pati esate vargšė, kurios visi vengia, taip bandote savo žemą savivertę pasikelti? Pati rašydama kaip po daugiadienių, padrikom paklodėm, net nesugebėjote gimtosios kalbos išmokti. Jums turėtų būti labai gėda
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 17:25)
Ar butina gyventi salia mokyklos???? suvokimo bedos ar kitokiu situaicju neisivaiduojat? vedat i mokykla salia namu ir net neisvaizduojat, kad galim anbutu kitaip?
Del anglu kalbos kelis kartu paklausiau jusu, cia ka tikites panaudojusi kelis zodzius itikinti mane,kad mokat anlgu? man dzin mokat ar nemokat, spejau, nieko neteigiau, nes sitaucija nupasakota jusu keista, mokat, tai mokat atsipalaiduokit jau rimtai, tik jei mokat situacija dar keistesne atrodo, bet tiek to tikrai nebesigilinsiu.
man tai jusu vietoje del daug ko geda butu, bet tiek to
Papildyta:
Jum dar ir del regejimo pasiulyciau gerti nedekokit
Jei jie butu senai butumet uzblogkuota
Del anglu kalbos kelis kartu paklausiau jusu, cia ka tikites panaudojusi kelis zodzius itikinti mane,kad mokat anlgu? man dzin mokat ar nemokat, spejau, nieko neteigiau, nes sitaucija nupasakota jusu keista, mokat, tai mokat atsipalaiduokit jau rimtai, tik jei mokat situacija dar keistesne atrodo, bet tiek to tikrai nebesigilinsiu.
man tai jusu vietoje del daug ko geda butu, bet tiek to
Papildyta:
Jūs jau pradėjot savaitgalį švęst? Kiek išgėrėt? Aš nevedu, per didelė, kad vest reikėtų. Ko aš neįsivaizduoju, iš kur pas jus tokie minčių šuoliai?
Aha, ypač čia PAKLAUSĖT, vargšele jūs, vargšele, apsibezdėjusi iki ausų ir pati nuo savo bezdalų apsinešusi, nebepamenate, ką rašėte
Dėl ko man turėtų būti gėda? Nebent dėl to, kad nusileidžiu iki visiškos idiotės (jūsų) lygio
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 17:25)
Hm, galvojau rekomendacijos prašyti, kokie vaistukai gerina smegenų veiklą, bet jūs nežinosit, nes jei geriate, tai ne tik, kad nepadeda, o rezultatas atvirkštinis, tai tiek to.
O kodėl turėčiau būti užblokuota? Man paukštelis pačiulbėjo, kad jūs jau kartą buvote iš čia išmesta, bet vėl sugrįžot ir pagal rašomus kliedesius jus greit pažino
Papildyta:
Oi ne, ne užblokuota, bet užbloGkuota