Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 15:53)
Cia jau kita tema, bijau jau i ja su jumis leistis, kai eilinese zinutese pasiklystat. bet jum tai moatomai tikrai pakenke.

Esate hipokritė ar tiesiog ligonis, savo žinutėse nebandėte susigaudyti? Priminimui
https://www.supermam...?...&p=72601478
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 06, 15:59)
Ne, negėda smile.gif Kas norės, tas, ypač iš Jūsų sukeltų priminimų, viską supras ax.gif

Man kartais gaila jos, na kiek ilgai zmogus gali viesai is saves dergtis, pilnaja ta zodzio prasme. Svarbiausia, nesuvokia, kad kvailinasi, kad jai, o ne kitam, turi buti GEDA.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 15:53)
is pirmos jusu zinutes, kai teiget,kad jusu brolis rekomenduoja ta pati. mirksiukas.gif

O pirma žinutė kam buvo atsakyta ir apie ką?

Lutuke, aš epitetais nesivaidysiu, tebūnie aš priekvaišė, mano brolis blogas, bet - padarykit pertrauką su soc. tinklais. Mat nu ne aš viena pastebiu, kad pervargot. Nueikit prie jūros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 06, 15:59)
Ne, negėda smile.gif Kas norės, tas, ypač iš Jūsų sukeltų priminimų, viską supras ax.gif

taip visiskai pirtariu,aks nores tikria supras, o jus ir toliau sukit uodega lotuliukas.gif
tai kaip visgi su tuo alkoholiu, parasiau netiesa?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 16:03)
Esate hipokritė ar tiesiog ligonis, savo žinutėse nebandėte susigaudyti? Priminimui
https://www.supermam...?...&p=72601478

jus gla nustokit savo nesamones vis kisti, jus elementaraus teksto nesuprantat, atleiskit nedomu su cambalos klonu bendrauti, siulau apeiti mano postus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 16:33)
taip visiskai pirtariu,aks nores tikria supras, o jus ir toliau sukit uodega lotuliukas.gif
tai kaip visgi su tuo alkoholiu, parasiau netiesa?
Papildyta:

jus gla nustokit savo nesamones vis kisti, jus elementaraus teksto nesuprantat, atleiskit nedomu su cambalos klonu bendrauti, siulau apeiti mano postus  4u.gif

Tikrai, nesuprantu teksto? Jūs apsimetate idiote ar iš tiesų tokia esate? Panašu, kad neapsimetate.. Gal jūs pirma į save pasižiūrėkite, protingų išauklėtų narių kvaišom nevadinusi, jums iki tų "kvaišų" kaip iki mėnulio visomis prasmėmis.
Jums jau buvo sakyta, neaiškinkite ką man daryti, aš nesakysiu kur jums eiti. Savo siūlymys galite susikišti pati žinote kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 06 vasario 2020 - 16:38
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 06, 16:19)
O pirma žinutė kam buvo atsakyta ir apie ką?

Lutuke, aš epitetais nesivaidysiu, tebūnie aš priekvaišė, mano brolis blogas, bet - padarykit pertrauką su soc. tinklais. Mat nu ne aš viena pastebiu, kad pervargot. Nueikit prie jūros mirksiukas.gif

Pastininke, as jusu pacitavua kelias zinutes ten ten i sju pirmoje ir net nusakiau,kas joje parasyta, nei tiek suprasti neina? blink.gif , va is ten ir zinau biggrin.gif

1.QUOTE(paštininkė @ 2020 02 04, 18:56)
Man mano brolis stomatologas Lietuvoj irgi tą patį sako kaip Airijoj... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

2.QUOTE(paštininkė @ 2020 02 04, 21:13)
Iš kur Jūs žinot, ką jis rekomenduoja?

o as jums turiu patarima, gal kokiu papildu isigykit smegenu veiklos stiprinimui? bigsmile.gif jau ne as veina pastebiu,akd jums siek tike negerai toje vietoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
MOteros, siandiena kartais ne pilnatis?
Ar siai asabai jau nesvarbu, pastoviai pilnaties itakota...
Atsakyti
"Nebuvo net kalbos apie tai, kur gyvenate"

Aha, nebuvo😂

vartotojo įkelta nuotrauka

Negėda, lutuke?

Apie anglų kalbos nemokėjimą irgi kalbos nebuvo, bet pasirodo, kad buvo.

Kaip ten ta patarlė, kuo pats smirda, tuo ir kitus tepa.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 06, 16:39)
MOteros, siandiena kartais ne pilnatis?
Ar siai asabai jau nesvarbu, pastoviai pilnaties itakota...

Panašu, kad čia pilnatis kiaurus metus biggrin.gif
Atsakyti
Va, pirmas apie gyvenamą vietą prabilo įdomucia

O jūs kaip papūga iš paskos, va dar: "prasčiausiuose miestuose" Aha, nebuvo net kalbos kur gyvenu. Tai kaip, lutuke, jums su atmintėle? Su gėdos pojūčiu?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 17:09)
Va, pirmas apie gyvenamą vietą prabilo įdomucia

O jūs kaip papūga iš paskos, va dar: "prasčiausiuose miestuose" Aha, nebuvo net kalbos kur gyvenu. Tai kaip, lutuke, jums su atmintėle? Su gėdos pojūčiu?

jus eikit skaityti mokytis biggrin.gif
ne prasčiausiuose miestuose
o prasciausios miestuose
mirksiukas.gif mokykos prasciausios , suprantat, ne? pvz bus 10 mokyklu ir toje kur daugiausiai trevelieriu bus pat i prasciausia mirksiukas.gif O miestai cia visi vienodi, nera prasciausiu ar geriausiu biggrin.gif

Siaip tai atsibodot su savo tom savo mokyklom ir kvaikai sirodinejimais, ka cia bandot iraodyti, gera mokykla kur pilna trevelieriu, nejuokinkit papugu...nes ta desperacija nora sirodyti,akd tikrei atikraimokat anglu, kad gyevnat geram rajone ir mokykla jusu superine , jau siek tiek juokingai atrodo irgi, man kas?
Man neidomu, kur jus gyevnat , nei su kuo, nei ka veikiat, nei ka jus vaikai veikia, atsipaliaduokit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 vasario 2020 - 17:26
Lutuke, kodėl kitiems siūlot gerti papildus smegenų veiklai gerinti, jeigu jums jų labiausiai reikia? Negeriat?

Forume dar yra bent vienas aktyvus moderatorius, ar visi pabėgo kaip žiurkės iš skęstančio laivo, palikę mažą grupelę narių?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 16:45)
"Nebuvo net kalbos apie tai, kur gyvenate"
Aha, nebuvo😂
Negėda, lutuke?
Apie anglų kalbos nemokėjimą irgi kalbos nebuvo, bet pasirodo, kad buvo.
Kaip ten ta patarlė, kuo pats smirda, tuo ir kitus tepa.
Papildyta:
Panašu, kad čia pilnatis kiaurus metus biggrin.gif

Ar butina gyventi salia mokyklos???? blink.gif suvokimo bedos ar kitokiu situaicju neisivaiduojat? vedat i mokykla salia namu ir net neisvaizduojat, kad galim anbutu kitaip? lotuliukas.gif

Del anglu kalbos kelis kartu paklausiau jusu, cia ka tikites panaudojusi kelis zodzius itikinti mane,kad mokat anlgu? biggrin.gif man dzin mokat ar nemokat, spejau, nieko neteigiau, nes sitaucija nupasakota jusu keista, mokat, tai mokat atsipalaiduokit jau rimtai, tik jei mokat situacija dar keistesne atrodo, bet tiek to tikrai nebesigilinsiu. biggrin.gif

man tai jusu vietoje del daug ko geda butu, bet tiek to unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 17:19)
Lutuke, kodėl kitiems siūlot gerti papildus smegenų veiklai gerinti, jeigu jums jų labiausiai reikia? Negeriat?
Forume dar yra bent vienas aktyvus moderatorius, ar visi pabėgo kaip žiurkės iš skęstančio laivo, palikę mažą grupelę narių?

Jum dar ir del regejimo pasiulyciau gerti mirksiukas.gif 4u.gif nedekokit biggrin.gif
Jei jie butu senai butumet uzblogkuota biggrin.gif
Atsakyti