QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 00:10)
taip taip ziauriai darbu daug atsiranda, kai nebepatogu kalbeti ar ne?
tai visgi pabaigsim pokalbi, ka jusu brolis teigia , ka ir airiai stomatologai teigia ir ar anos nuorodos tamstai netiko irgi? kas jums idomu tinka ,kaip po irodymas? ar jau nebebuvo ka sakyti?
Taip, o be darbo dar gyvenimas ne SM. Bet jei jau taip norit baigti pokalbį, tai trumpai:
1. Taip, bendrai brolis patars tą, ką pataria viso pasaulio stomatologai: dantis valytis reikia kasdien bent po du kartus. Kasdienė sveikų dantų ir sveikos burnos ertmės higiena yra išsivalius dantis burną išskalauti vandeniu. Tačiau yra ir kasdienė dantų terapija. Pacientams, kuriems to reikia (pradedant nuo parodontozės, burnos ertmės ligomis ir t.t.), naudojamos
gydomosios dantų pastos (taip pat gelis, purškiamasis tirpalas ir t.t.), kurių nereikia tam tikrą laiką skalauti vandeniu - ir tai Jums pasakys ne tik Airijos ar Lietuvos, bet ir viso pasaulio stomatologai. Lutuke, problema ta, kad Jūs neskiriat kasdieninės dantų/burnos higienos ir terapijos, todėl mes su DijaDeima ir pakikenom
O ko reikia konkrečiam žmogui ir Lietuvos, ir Airijos, ir Naujosios Zelandijos beigi Amerikos kvalifikuotas stomatologas patars tik apžiūrėjęs konkrečius paciento dantis ir burną.
2. Dėl BBC. Na, aš juo pasitikiu tikrai labiau nei 1 Kremliaus kanalu, bet negaliu nepastebėti, kad jo internetinis portalas labai suprastėjo. Ką rodo ir Jūsų įkeltas pavyzdys. Pristatomas naujausias tyrimas apie alkoholį tik jį referuojant (originalaus teksto nėra), komentatoriais pasitelkiant pediatrę ir sociologą. Aš tikrai norėčiau išgirsti, kaip šį tyrimą komentuoja toksikologai. Ar jie minimame tyrime iš viso dalyvavo? Apskritai labai norėčiau pamatyt visą to tyrimo tekstą (buvo laikai, kai BBC dėdavo originalius tyrimus) ar bent jau to tyrimo originalias citatas. Deja, nematau. Taigi, ši nuoroda man yra menkai informatyvi ir tikrai nepaneigianti to, ką sakė kitoj temoj visos pašnekovės: žr. Jūsų nuorodoj sociologo komentarą.
3. Nepateiksiu jokių kitų nuorodų, nes aš net Jums, stipriai už mane jaunesnei, nenoriu šia tema nieko įrodyti. O ir nesuprantu, kodėl Jūs to taip norite. Jūsų šioje ir kitose temose įrodymų kažkas čia prašė? Tai va...
Beje, nenorit paieškot tyrimų, kaip kenkia žmogui nuolatinis "sėdėjimas" socialiniuose tinkluose? Įtariu, stipriai labiau nei vyno taurė