Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 05, 18:14)
biggrin.gif

Žvalgybos institucijos perspėjo, kad Rusijos sprendimas suteikti nemokamas vizas keliautojams iš Lietuvos suteikia Maskvai galimybes lengviau verbuoti šalies piliečius. Tai rašoma antradienį paskelbtame Valstybės saugumo departamento (VSD) ir Antrojo operatyvinių tarnybų departamento (AOTD) parengtame grėsmių nacionaliniam saugumui vertinime.

jei ka cia istrauka ne is kokios geltonosios spaudos ar dviracio ziniu... unsure.gif

Cia zinok, Lutuke, nejuokinga.
Tu isivaizduoji kiek keliautoju gali uzverbuoti! Kam ten, apart LT, dar supaprastinta tvarka vykti i Rusija? Visos ES salys (isskyrus Great Britain), Andora, Bahreinas, Japonija, Turkija, Indija, Indonezija, Irakas, Islandija, Kataras, Serbija, Kinija, Taivanas, Kuveitas, Lichtensteinas, Malaizija, Meksika, Monakas, Norvegija, Omanas, San Marinas, Saudo Arabija, Siaures Makedonija, Filipinai, Sveicarija ir t.t.
O tau juokinga!!!
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 02 05, 18:55)
Tėvynė ir Skvernelio rinkėjas. Tęsiam toliau pagal pačio kažkokią aloginę mąstyseną.  Mokslininkas ir nusikaltėlis. Partizanas ir stribas. Jei buvo stribų ir nusikaltėlių, tai reikia kaltinti mokslininkus ir partizanus? Kiekvienoje visuomenėje yra nesąžiningų, trumparegių, egoistų, mažaraščių. Jie renka į save panašius, už kotletą ar fotelį pasiruošusius parduoti savo vaikų ateitį. Bet yra ir kitokių. Tie kiti, mano Tėvynė.

Kazkaip su matematika pas pacia prastai. Isrenka tuos kas gauna daugiausia balsu. Kadangi Lietuvoje tapo tradicija balsuoti uz TSKP funkcionierius, rinko Brazauska, po to ta buvusia, dabar kolchozas ir milicija.
Tai DAUGUMOS, pabreziu DAUGUMOS rinkti zmones, todel cia tavo tevyne...

Tai viskas. Gal kazkas pasikeis po 30 metu bet man i tai jau nusispjaut
Atsakyti

Dar zodis „kuom”. As nezinau, ar cia svetimybe, bet as nesuprantu is kur zmones ji traukia. Gal kas zino ar „kuom” vartotina? 

Šitas žodis vartojamas R.Aukštaitijoje.Pas mus sakydavo- tai kuom tu galvoji?Arba kuom neši vandenį.Aš manau ,kad tai yra tarmybė, o gal barbarizmas.Mano namuose žodžio kuom nevartojame.

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 02 05, 20:22)
Tu isivaizduoji kiek keliautoju gali uzverbuoti! Kam ten, apart LT, dar supaprastinta tvarka vykti i Rusija? Visos ES salys (isskyrus Great Britain), Andora, Bahreinas, Japonija, Turkija, Indija, Indonezija, Irakas, Islandija, Kataras, Serbija, Kinija, Taivanas, Kuveitas, Lichtensteinas, Malaizija, Meksika, Monakas, Norvegija, Omanas, San Marinas, Saudo Arabija, Siaures Makedonija, Filipinai, Sveicarija ir t.t.
O tau juokinga!!!

Tai nejuokinga ir net labai nejuokinga. Verbavimas tai viena, antra galit tapti kazkokiu provokaciju aukomis... Pakliusit i kalejima, pav. uz snipinejima ar narkotikus . Bet zmones eina i ekskursija i liuto narvus tai matyt patinka...

Nereikia nei kelioniu... Yra tokia mokejimo tarnyba Webmoney. Na kartais reikia apmoket 20 ar pan euru tai patogu, sakysim uz detales, nes paypal jie nepriima. Turejau viena accounta... Ten pinigu nelaikau... pervedu ir sumoku. pakeiciau telefona ir ka, jie ten man neleidzia prisijungti. kazkas ten tipo neveikia... Po to atsiuncia email. lad turu jiems nusiusti savo paso kopija... Na koks man tikslas siusti pasa i rusyna, maza kam jiee ten ji naudos...
Atsidariau kita acounta... is telefono kurio niekam nedaviau... Pildyk.
Nu ir ka... po menesio skambina man kazkokia boba is Latvisko numerio ir sko, kad man turi rimta pasiulyma... Na pazvengiau, sakau jus ka, rusiski pasiulymai jau 30 metu manes nedomina... Na ji vis bando... Sakau o gal jus domintu kokie pasiulymai is Somalio ar Nigerijos. pav. karaliaus palikima priimti... Tada padejo rageli
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 18:20)
joa biggrin.gif ar daug pažįsti kam išpūtų (wtf išpūtų?) dantys nuo parūkymo kokius 3 metus iš eilės, bet per metus gal po kokias 15 cigarečių viso?
Bet kad protas tau išpuvo 3,5 metų duodantis vis tą patį per tą patį su nesąmonėm, tai visi atsimerkę mato 4u.gif

Man pasidarė smalsu. Jei surūkai 15 cigarečių per metus, tai maždaug 1 cigaretė per mėnesį, lyg ir ne rūkorė, bet parūkai retkarčiais, o kada būtent užeina noras rūkyt?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 05, 20:48)
Šitas žodis vartojamas R.Aukštaitijoje.Pas mus sakydavo- tai kuom tu galvoji?Arba kuom neši vandenį.Aš manau ,kad tai yra tarmybė, o gal barbarizmas.Mano namuose žodžio kuom nevartojame.

Aš žemaitė. Net nebūčiau pagalvojus, kad "kuom" nevartotinas, nes man tai įprastas žodis
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 05, 21:09)
Aš žemaitė. Net nebūčiau pagalvojus, kad "kuom" nevartotinas, nes man tai įprastas žodis

teisingai, ekspresinė tarmė/šnekta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 vasario 2020 - 21:14
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 20:45)
Kazkaip su matematika pas pacia prastai. Isrenka tuos kas gauna daugiausia balsu. Kadangi Lietuvoje tapo tradicija balsuoti uz TSKP funkcionierius, rinko Brazauska, po to ta buvusia, dabar kolchozas ir milicija.
Tai DAUGUMOS, pabreziu DAUGUMOS rinkti zmones, todel cia tavo tevyne...

Tai viskas. Gal kazkas pasikeis po 30 metu bet man i tai jau nusispjaut

Jei pačiam nusispjauti, tai ir spjaudykis. Tik kam įdomūs svetimi spjaudalai?

Ne bolševikizmas Lietuvoje, nors vyrauja tie, kurie išrinkti. Sąmoningai klaidini ar nesupranti.
Man milicijos ir kolchozo atstovai yra šlykštūs. Jie netalentingi, pavydūs, savanaudžiai. Parsiduoda ir parduoda visus. Niekada nesu tokių rinkusi. Vienmandatėse kartais nesant norimo kandidato, vis tiek rinkdavau geresnį. Agitavau prieš Prunskienę, vėliau agitavau prieš jos įpėdinį Karbauskį. Anų laikų valdžios struktūrą laikau nepriimtina. Todėl milicininkai su mento mentalitetu nepriimtini. Ir Visvaldas nepriimtinas, mentas yra mentas. Už naudą sau padarys bet ką. Bet jie gyvena čia. Taip kaip šaltojo karo metu JAV gyveno asmenys pardavinėję paslaptis sovietams. Taip kaip tremtinių būryje būdavo išdavikas, už veilokus parduodavęs maištininkus. Bjaurybių yra visur, jų buvo ir bus. Bet juk dėl to nereikia kartu su vandeniu išpilti ir kūdikio. Ir man nenusispjauti, kiek aš galėsiu tiek padarysiu, kad vakare atsigulčiau su ramia sąžine.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 02 05, 20:22)
O tau juokinga!!!

jo reiktu i baznycia eiti ir misias uzpirkti ir belieka tik daug melstis,nes priesas tai nemiega.... unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 05, 19:04)
Labas vakaras, Lutuke smile.gif Aha, šiandien intensyvi diena buvo ir rytoj-poryt tokios bus, tai nėr kada SM pliurpt. Bet paskaitau kasdien. Sakot, pribezdėjau? Labai atsiprašau už negerą kvapą Jūsų ir maloningos auditorijos, tik norėčiau sužinot, kurioj vietoj aš čia taip negražiai padariau, kad kitą kartą elgčiausi kultūringiau tongue.gif Dėkui už paaiškinimą smile.gif

taip taip ziauriai darbu daug atsiranda, kai nebepatogu kalbeti ar ne?
tai visgi pabaigsim pokalbi, ka jusu brolis teigia , ka ir airiai stomatologai teigia ir ar anos nuorodos tamstai netiko irgi? kas jums idomu tinka ,kaip po irodymas? ar jau nebebuvo ka sakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 vasario 2020 - 00:11
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 01:10)
jo reiktu i baznycia eiti ir misias uzpirkti ir belieka tik daug melstis,nes priesas tai nemiega....  unsure.gif  unsure.gif
Papildyta:

tai visgi pabaigsim pokalbi, ka jusu brolis teigia , ka ir airiai stomatologai teigia ir ar anos nuorodos tamstai netiko irgi? kas jums idomu tinka ,kaip po irodymas? ar jau nebebuvo ka sakyti?

Negi tu manai, kad zmones baigia diskusija su tavim tik todel, kad kazkam nepatogu?
Nepatogu kazkam gali buti tik del tavo desperatisko noro uzkariauti SM eteri. Zinai toki gera posaki, "duok durniui kelia", na tai zinok ir duoda dauguma. Tikrai ne del to, kad tu teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Populiarus JAV portalas sudarė nužudymais pirmaujančių Europos miestų sąrašą: pirmos trys vietos atiteko Lietuvai

Taip ir maniau, kad cia suo kazkur pakastas g.gif

Portalas teigia, kad 10 „mirtiniausių“ miestų sąrašą sudarė remdamasis naujausia Jungtinių Tautų Narkotikų kontrolės ir nusikalstamumo biuro (UNODC) ataskaita.
<... >
Paradoksalu tai, kad naujausioje UNODC ataskaitoje vykdomasis direktorius Yury Fedotovas

Jurijus Viktorovičius Fedotovas yra aukšto lygio Rusijos Federacijos diplomatas. Nuo 2010 m. Jis eina Jungtinių Tautų narkotikų ir nusikalstamumo tarnybos vykdomojo direktoriaus pareigas, eidamas generalinio sekretoriaus pavaduotojo pareigas, prieš tai ėjęs Rusijos ambasadoriaus Jungtinėje Karalystėje pareigas

O juokiates, kad rusai puola.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 07:14)
Negi tu manai, kad zmones baigia diskusija su tavim tik todel, kad kazkam nepatogu?
Nepatogu kazkam gali buti tik del tavo desperatisko noro uzkariauti SM eteri. Zinai toki gera posaki, "duok durniui kelia", na tai zinok ir duoda dauguma. Tikrai ne del to, kad tu teisi mirksiukas.gif

Man siuo atveju juokingiausia, kad butent ji pati save ivare i kapma, tai butent jai buvo uzduotas nepatogus klausimas, i kuri ji neturejo atsakymo mirksiukas.gif

Pati puola, pati rekia, kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 vasario 2020 - 12:33
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 00:10)

Taip, o be darbo dar gyvenimas ne SM. Bet jei jau taip norit baigti pokalbį, tai trumpai:

1. Taip, bendrai brolis patars tą, ką pataria viso pasaulio stomatologai: dantis valytis reikia kasdien bent po du kartus. Kasdienė sveikų dantų ir sveikos burnos ertmės higiena yra išsivalius dantis burną išskalauti vandeniu. Tačiau yra ir kasdienė dantų terapija. Pacientams, kuriems to reikia (pradedant nuo parodontozės, burnos ertmės ligomis ir t.t.), naudojamos gydomosios dantų pastos (taip pat gelis, purškiamasis tirpalas ir t.t.), kurių nereikia tam tikrą laiką skalauti vandeniu - ir tai Jums pasakys ne tik Airijos ar Lietuvos, bet ir viso pasaulio stomatologai. Lutuke, problema ta, kad Jūs neskiriat kasdieninės dantų/burnos higienos ir terapijos, todėl mes su DijaDeima ir pakikenom mirksiukas.gif O ko reikia konkrečiam žmogui ir Lietuvos, ir Airijos, ir Naujosios Zelandijos beigi Amerikos kvalifikuotas stomatologas patars tik apžiūrėjęs konkrečius paciento dantis ir burną.

2. Dėl BBC. Na, aš juo pasitikiu tikrai labiau nei 1 Kremliaus kanalu, bet negaliu nepastebėti, kad jo internetinis portalas labai suprastėjo. Ką rodo ir Jūsų įkeltas pavyzdys. Pristatomas naujausias tyrimas apie alkoholį tik jį referuojant (originalaus teksto nėra), komentatoriais pasitelkiant pediatrę ir sociologą. Aš tikrai norėčiau išgirsti, kaip šį tyrimą komentuoja toksikologai. Ar jie minimame tyrime iš viso dalyvavo? Apskritai labai norėčiau pamatyt visą to tyrimo tekstą (buvo laikai, kai BBC dėdavo originalius tyrimus) ar bent jau to tyrimo originalias citatas. Deja, nematau. Taigi, ši nuoroda man yra menkai informatyvi ir tikrai nepaneigianti to, ką sakė kitoj temoj visos pašnekovės: žr. Jūsų nuorodoj sociologo komentarą.

3. Nepateiksiu jokių kitų nuorodų, nes aš net Jums, stipriai už mane jaunesnei, nenoriu šia tema nieko įrodyti. O ir nesuprantu, kodėl Jūs to taip norite. Jūsų šioje ir kitose temose įrodymų kažkas čia prašė? Tai va...

Beje, nenorit paieškot tyrimų, kaip kenkia žmogui nuolatinis "sėdėjimas" socialiniuose tinkluose? Įtariu, stipriai labiau nei vyno taurė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 06 vasario 2020 - 13:02