Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(paštininkė @ 2020 02 04, 21:35)
Dar kartą klausiu, ar negėda kelti ir vadinti tiesa "naujausią tyrimą" apie alkoholį, kurį BBC interpretuoja tik pediatrė ir ironiškas socialogas? Ir vadinti tai tiesa, kurios nežino, tarkim, ŽuŽu ar Moonte biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jūs nesuprantat, kokias nuorodas keliat biggrin.gif

Jus taip nepasitikit BBC? lotuliukas.gif o sitie salitniai tiks? gal jums defli pacituoti, nelabia iznau, ka jus skaitot , o gal angslikai nesuprantat? pasidalinkit kuom ju spasitikit, zinosiu kita kart. O BBC paparsciausiia buv gana paprstai trumpai viska spateikta kas cia siuose dokumentuose pateikta.
As rimtai neisivaizduoju, kuri dalis jums nepatiko, akd alkoholis kenkia, kad tai nuodas ir narkotika,s kad nera suagiu doziu? ir PSO nuoroda buvau ikelius, ir tai netinka? Nu gerkit jei taip norisi, tik kam norit paneigti mokslo irodytus faktus?
O jei jus del Moontes vyno sulyginimo su raigintais kopustais, nes gi produktai fermentuoti, ir jei ir jus nezinojot, kad tai visai skirtingi dalykai, tai jau atleiskit mokslinniku tyrimu nedidesiu, gal pati susirasitm na tai jau didesnio absurdo nereikia sia tema lotuliukas.gif
http://www.ias.org.u...f-drinking.aspx

https://assets.publi...795/summary.pdf

Tai kaip del brolio ka jis visgi sneka ta pati, ka ir airiu gydytojai, idomu pasidare? ir ka as ten ne taip suinterpretavau, visgi atsakysit uz savo zodzius?

Tai visgi kodel man turetu buti geda? nu taip svetima geda siek tiek ima.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 vasario 2020 - 21:54
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 21:51)
Tai visgi kodel man turetu buti geda?

O vat pagalvokit apie viską, ką šiandien parašėt, taip tris dienas patylėdama. Aš Jumis tikiu, Jūs suprasit...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 22:34)
Sorry, bet..
vartotojo įkelta nuotrauka

Pas mane skypej sitas metu metus kabojo,,labai geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 04, 21:58)
O vat pagalvokit apie viską, ką šiandien parašėt, taip tris dienas patylėdama. Aš Jumis tikiu, Jūs suprasit...

Tai sakot nusisnekejot , apsikvailinot tai bandot dabar suktis ar ne? as irgi tikiu,kad apmastysit ir kita karta nesoksit taip i akis man. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 04, 21:58)

Pervertinot 4u.gif

Jus nuostabi, nes tikite zmonemis, stengiates juose izvelgti geri, net tada kai to nera. Zinoma, geriau suklysti, bet suteikti zmogui sansa pasitaisyti. Bet jei jau jis tuo nepasinaudojo, tuomet tai jau jo problemos, nes Jus jam suteiket sansa buti geresniu friends.gif
Atsakyti
Eikit, Moonte rauginto vyno isgerti , ziuriu jums vel geruju bakteriju truksta, jos sako itakoja ir nuotaika ir mastyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 23:53)
Eikit, Moonte rauginto vyno isgerti , ziuriu jums vel geruju bakteriju truksta, jos sako itakoja ir nuotaika ir mastyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O jus eikite, ten kur nesueina, su savo paliepimais 4u.gif
Atsakyti
Vargas dėl proto 2.
Nerealus gebėjimas įkelti nuorodas. Paštininke Jums prizas už mandagią kantrybę.

Skvernelio žmona įsidarbino Orlen. Skvernelis ir jo atstovai spaudai apie tai nieko negirdėję, nežiną. Buvęs milicininkas per amžius milicininkas.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 02 05, 07:42)
Skvernelio žmona įsidarbino Orlen. Skvernelis ir jo atstovai spaudai apie tai nieko negirdėję, nežiną. Buvęs milicininkas per amžius milicininkas.

Taigi ne Kremlius ji cia su tankais atveze. Tavo tevynes rinkejaii ji isrinko. O jus ta tevyne toliau liaupsinat, nematot kad jau vezimas privaziuoja savo kelio gala...
Atsakyti
bet tai kokia gėda, kad tik dabar tuo rūpinamasi. Ant tiek buki žmonės valdžioje, kad nesuvokia, kad jų vaikams, anūkams čia gyvent. Nebent tie "patriotai" visi emigruot galvoja rolleyes.gif

Tarša iš „Nordic sugar Kėdainiai“ vamzdžio viršija normas kelis kartus, vadovas – nušalintas

Dėl mazuto taršos Kretingos rajone svarstoma prašyti Vyriausybės pagalbos
Atsakyti

Eikit, Moonte rauginto vyno isgerti , ziuriu jums vel geruju bakteriju truksta, jos sako itakoja ir nuotaika ir mastyma

Tavo laikais gal nebuvo Lietuviu kalbos kulturos pamoku. Itakoti lietuviu kalboje nevartojama. Reikia keisti i „daryti itaka”. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 05, 10:08)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72601454" data-time="1580853199"> Eikit, Moonte rauginto vyno isgerti , ziuriu jums vel geruju bakteriju truksta, jos sako itakoja ir nuotaika ir mastyma </blockquote>
<p>Tavo laikais gal nebuvo Lietuviu kalbos kulturos pamoku. Itakoti lietuviu kalboje nevartojama. Reikia keisti i „daryti itaka”. smile.gif</p>

Jos laikais ne tik lietuviu, bet ir apskritai kulturos pamoku nebuvo. rolleyes.gif
Atsakyti