Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Parejo zodine diareja per visas temas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 03, 14:03)
P.S Travelerių yra kiekvienoje mokykloje, tai ką, vaiko išvis į mokyklą neleist? Ir kodėl apie mokyklą reikėtų spręst pagal travelerių skaičių joje? Visi mes žmonės, o pagrindiniai blogiukai mokykloje surprise surprise- ne traveleriai.

Ne, tirkai nera kievienoje. Jus gal nesenai Airijoje, kad nei tame nesiorientuojat? biggrin.gif
Tai visi anglu nelabai zinot ir su vietiniais nelabai bendraujat?
Tai pas jus blogiukai, anot jusu dirketorius, ir mokytojai, ir psichologe, tyciojasi is vaiku , juos zemina, special needs vaikai vaiksto nepriziurimi....su kitais tevais jus nebendraujat, su tevu komitetu irgi rysiu neturit, nu sunku ka ir paskayti blink.gif

o siaip Airijoe imanomas ir namu mokymas, jei jau taip blogai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 03, 14:10)
Kas tie traveler? Tipo romai?

Kažkas panašaus, tik jie nėra tamsios odos kaip čigonai. Gyvena vagonėliuose.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 03, 14:10)
Kas tie traveler? Tipo romai?

tu tiek buvusi Airijoje ir nezinai bigsmile.gif
paklausk savo draugu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 03, 14:15)
tu tiek buvusi Airijoje ir nezinai  bigsmile.gif
paklausk savo draugu  biggrin.gif

Neaiskink ka kam daryt.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 03, 14:13)
Parejo zodine diareja per visas temas doh.gif

Ir nesakyk biggrin.gif .
Kazkokia kazkada reklama buvo, berods cipsu, ten tokia fraze buvo" karta paragaves negali sustot".
Taip ir cia, pyla, barskina klaviatura, sustot negali..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 03, 14:47)
tavo interpretacijos apie mano zinutes yra klaidingos ir kartais ent labai, neikru neraisau,akd airijoje sveitimo sistem apuokata ir idealia,kad visi mokytojai angeliukai ar vaikai. Bet sakiau,adk yr atvarka, krui veikai gana neblogai, kai susiduria su problemom.
As pakankmai zinau, ne taip senai ir sunus ejo ir turiu draugu, dirbanciu mokyklose, kad palyginti pvz Airijoje pradide mokykla yra iki 6 klases ir jie turi viena mokytoja, kuris keiciasi kas metai , vaikai pradeda mokykla 4-5 m,  mokykloje pasilikti po pamoku neglaima ir pries pamoka si ja patekti negalima, tik kai iveda mkytojai ir po pamoku palydi visus iki duru iki tevu(pradinukus), per pertraukas is mokyklos etritorijos negalima iseiti iki 16 m, kazkas panasuas tau su Lietuva? Vidurineje yra pasirenkami moduliai, dalykai ir keli privalomi, kurvis mazesnis, dalyku maziau, apie tvarka jau rasiau tokios nera Lietuvoje, toliau yra transition year, kai vaikai gali nesimokyti, o keliauti, atlitki iv praktikas pries baigiamuosius 2 metus, kad pasirinkti tikslaiu dalykus, yra gla kazkas panasuas LIetuvoje?

Vaje, rankeles dreba rasant, kad taip raideles pinasi? biggrin.gif
Pas mus irgi negalima iseit is mokyklos per pamokas, nors dukrai 5min pesciom iki namu, net jeigu yra reikalas anksciau iseit ar blogai jauciasi, neisleis, turi atvaziuot pasiimt. Pradinukus ne nuo 1 klases, bet veliau isleidzia, bet isitikina, kad nesivalkios pakampiais, saugiai gris namo ir namie bus saugus. Kadangi mokyklos oas mus dauguma pagal gyvenamas teritorijas, tai eiti iki jos minute kita, jeigu toliau, tai tevai veza.
Ir beje pas mus Lt dar taip negrobia vaiku kaip uzsieny. Todel ir nera reikalo saugoti nuo duru iki duru mirksiukas.gif
Dalyku taipogi net mano mokymosi laikais buvo pasirenkamu ne vienas, tiek ir kruvi galejai pasirinkt, tiek veliau ka mokytis ar ko visai nesimokyt.
Jau taip akis tau ta airija uzpyle, kad jeigu nori lyginti, tai normaliai ir domekis Lietuva, o ne derk apgraibom info prisigaudzius.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 03, 14:14)
Ne, tirkai nera kievienoje. Jus gal nesenai Airijoje, kad nei tame nesiorientuojat?  biggrin.gif
Tai visi anglu nelabai zinot ir su vietiniais nelabai bendraujat?
Tai pas jus blogiukai, anot jusu dirketorius, ir mokytojai, ir psichologe, tyciojasi is vaiku , juos zemina, special needs vaikai vaiksto nepriziurimi....su kitais tevais jus nebendraujat, su tevu komitetu irgi rysiu neturit, nu sunku ka ir paskayti  blink.gif

o siaip Airijoe imanomas ir namu mokymas, jei jau taip blogai.

Pakankamai seniai. Travelerių vaikams gal ant kaktos parašyta, kad jie traveleriai? Jūs nebandykit čia burti iš kavos tirščių, aš galiu jus ne tik anglų, bet ir taisyklingos lietuvių rašybos pamokyt, jei mokykloje nepajėgi buvote išmokti. Juokinga, kai žmogus, kuris neįstengia nei keletos žodžių suregzti be klaidų, prikaišioja kitiems kalbų mokėjimą😁 Ar jūs tikrai tokia... kaip čia švelniau išsireiškus, keista? Jaučiatės labai butthurt, nes neploju su jumis į taktą ir pasakau, kaip yra iš tiesų, kol jūs, gyvendama savo paraleliniam pasaulėlyje bandote visus įtikinti, kaip Airijoj yra nuostabu, o Lietuvoj baisu? Ar jums dabar, kaip kokiai protiškai neįgaliai, iš naujo reikia aiškinti, kas parašyta? Na bet bandau dar kartą: su direktorium buvo vienkartinis incidentas, po įspėjimo nusiramino, ar aišku? Mokytojai mano dukros elgesiu nesiskundžia, ar aišku? Tik tuo, kad nedaro namų darbų, ar aišku? Mokytojai (ne visi) užsisėdę ant blogiukų, tų kurie atsikalbinėja ir t.t., mano dukra pakolkas mokytojams į akis nešoka, ar aišku? Neprižiūrimas vaikas su dauno sindromu vaikšto kitoje, ne mano dukros mokykloje, ar aišku? O kodėl aš turėčiau bendrauti su kitų vaikų tėvais, turiu savo draugų ratą ir man to pakanka. Kodėl turėčiau bendraut su tėvų komitetu? Pasiskųsti, kad dyrikas nesivaldantis psichas? Jei reikės, pasiskųsiu board of managementui.

O kam mano vaikui namų mokymas? Ji eina į mokyklą, turi daug draugų tiek mokykloje, tiek už jos ribų, todėl ir papasakoja daug ko, linkiu ir jums, kad vaikai būtų su jumis atviri, nes panašu, kad jums apie tai pasvajot.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 03, 14:22)
Vaje, rankeles dreba rasant,  kad taip raideles pinasi? biggrin.gif
Pas mus irgi negalima iseit is mokyklos per pamokas, nors dukrai 5min pesciom iki namu, net jeigu yra reikalas anksciau iseit ar blogai jauciasi, neisleis, turi atvaziuot pasiimt. Pradinukus ne nuo 1 klases, bet veliau isleidzia, bet isitikina, kad nesivalkios pakampiais, saugiai gris namo ir namie bus saugus. Kadangi mokyklos oas mus dauguma pagal gyvenamas teritorijas, tai eiti iki jos minute kita, jeigu toliau, tai tevai veza.
Ir beje pas mus Lt dar taip negrobia vaiku kaip uzsieny. Todel ir nera reikalo saugoti nuo duru iki duru  mirksiukas.gif
Dalyku taipogi net mano mokymosi laikais buvo pasirenkamu ne vienas, tiek ir kruvi galejai pasirinkt, tiek veliau ka mokytis ar ko visai nesimokyt.
Jau taip akis tau ta airija uzpyle, kad jeigu nori lyginti, tai normaliai ir domekis Lietuva, o ne derk apgraibom info prisigaudzius.

Tai tevai mokytojai meluoja, kai sako, kad vaikai perkasi kebabus salia mokyklu esanciuose kebabinese?
kad jau grobia zinos tavo pasenusios. mirksiukas.gif bet saugo ne nuo grobimu cia, o siaip nera ko vaikam valkiotis po miesta vieniem ir kad mokytojai uz juos tuo metu atsako.
Tai jei pas jus is mokyklos neisleidiza, tai visa diena vaikai prabuna viduje uzdaryti?

Na ir kiek tu dalyku buna pasirenkamu biggrin.gif , pvz ar chemija, fizika, biologija galima nesimokyti? as sneku apei mokslu krypti, o ne 2-3 pasirnkamus dlaykus, kurie is esmes nelabai ir taip svarbus buna.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 03, 14:32)
Pakankamai seniai. Travelerių vaikams gal ant kaktos parašyta, kad jie traveleriai?  Jūs nebandykit čia burti iš kavos tirščių, aš galiu jus ne tik anglų, bet ir taisyklingos lietuvių rašybos pamokyt, jei mokykloje nepajėgi buvote išmokti. Juokinga, kai žmogus, kuris neįstengia nei keletos žodžių suregzti be klaidų, prikaišioja kitiems kalbų mokėjimą😁 Ar jūs tikrai tokia... kaip čia švelniau išsireiškus, keista? Jaučiatės labai butthurt, nes neploju su jumis į taktą ir pasakau, kaip yra iš tiesų, kol jūs, gyvendama savo paraleliniam pasaulėlyje bandote visus įtikinti, kaip Airijoj yra nuostabu, o Lietuvoj baisu? Ar jums dabar, kaip kokiai protiškai neįgaliai, iš naujo reikia aiškinti, kas parašyta? Na bet bandau dar kartą: su direktorium buvo vienkartinis incidentas, po įspėjimo nusiramino, ar aišku? Mokytojai mano dukros elgesiu nesiskundžia, ar aišku? Tik tuo, kad nedaro namų darbų, ar aišku? Mokytojai (ne visi) užsisėdę ant blogiukų, tų kurie atsikalbinėja ir t.t., mano dukra pakolkas mokytojams į akis nešoka, ar aišku? Neprižiūrimas vaikas su dauno sindromu vaikšto kitoje, ne mano dukros mokykloje, ar aišku? O kodėl aš turėčiau bendrauti su kitų vaikų tėvais, turiu savo draugų ratą ir man to pakanka. Kodėl turėčiau bendraut su tėvų komitetu? Pasiskųsti, kad dyrikas nesivaldantis psichas? Jei reikės, pasiskųsiu board of managementui.

O kam mano vaikui namų mokymas? Ji eina į mokyklą, turi daug draugų tiek mokykloje, tiek už jos ribų, todėl ir papasakoja daug ko, linkiu ir jums, kad vaikai būtų su jumis atviri, nes panašu, kad jums apie tai pasvajot.

Nu jus nustokit ta pati per ta pati rasyti, o dieve, nieko naujo gi nepasakot, kam jus tai kartojat 10karta?as gi jum vsiai kita rasua, o jus man vel ta pati, kaip uzsikirtusi plokstele. Jus gi iskiriat tik dukrra i rkai psu elgesi direktorius, as gi sneku apei visa bendra atmosfer amokykloje, jei tokia butu mokykla sakau vaiku mano ten nebutu, nebutinai vaikui asmeniskai kakz aturi bloga padaryti, bet jie tokie mokytojai svolaicia, ka jie gero ismokins?

Jei nezinot, kad ne visuose mokyklose yra trevelieriu, jei nezinot, kaip juos ir ju vaikus atskirti, kai pasakojat tokias keistas isotrijas, man ir kilo klausimas ar mokat ta kalba ir ar bendraujat su airiais ir gal nesenai cia esat, nes kas senai, tai tuos dalykus visus zino. Ko jus taip baisiai isiziedet, cia ka izeidimas nemoketi anglu ar buti nesenai atvykus i Airija? biggrin.gif matot man lietuviu visai nereikia cia gyvenant, o anglu butina mirksiukas.gif

O su klasioku teviais ir tevu komitetu bendrauti reikia del to,kad zinoti kaip vyksta ugdymo porcesas mokykloje, nes tik kartu su tevai su mokytojais galime ugdyt i vaikus, bendrai, nes tai bendruomene.

Jus klauset ka daryti tai ir parasiau apie galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 vasario 2020 - 15:10
„Kai pagaliau susigrąžinome savo didžią šalį, norime priminti vieną taisyklę, kuri galioja visiems namo gyventojams. Mes netoleruosime žmonių, kurie savo butuose kalba kitomis kalbomis, o ne angliškai.

Dabar mes vėl valdome savo šalį ir karalienė anglų kalba vėl kalba čia“, – rašoma popieriaus lape, pakabintame „Brexit“ dienos rytą. Maža to, tame pačiame skelbime pateikiamas įspėjimas dėl „taisyklės“ nesilaikymo. „Jeigu norite kalbėti kalba šalies, iš kurios atvykote, tai mes patariame ten grįžti, o butus grąžinti savivaldybei, kad juose galėtų gyventi britai – tai buvo normalu iki tol, kol jūs užkrėtėte šią didžią salą.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=83435827

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 03, 15:03)
Nu jus nustokit ta pati per ta pati rasyti, o dieve, nieko naujo gi nepasakot, kam jus tai kartojat 10karta?as gi jum vsiai kita rasua, o jus man vel ta pati, kaip uzsikirtusi plokstele. Jus gi iskiriat tik dukrra i rkai psu elgesi direktorius, as gi sneku apei visa bendra atmosfer amokykloje, jei

Jei nezinot, kad ne visuose mokyklose yra trevelieriu, jei nezinot, kaip juos ir ju vaikus atskirti, kai pasakojat tokias keistas isotrijas, man ir kilo klausimas ar mokat ta kalba ir ar bendraujat su ariais ir gal nesenai cia esat, nes kas senai, tai tuos dalykus visus zino. Ko jus taip baisiai isiziedet, ci aka izeidimas nemoketi anglu ar buti nesenai atvykus i Airija?  biggrin.gif matot man lietuviu visai nereikia cia gyvenant, o anglu butina  mirksiukas.gif

O su klasioku tevias ir tevu komitetu bendrauti reikia del to,kad zinoti kaip vyksta ugdymo porcesas mokykloje, nes tik kartu su tevai su mokytojais galime ugdyt i vaikus, bendrai, nes tai bendruomene.

Jus klauset ka daryti tai ir parasiau apie galimybes  mirksiukas.gif

Gal jūs pradžiai išmokite taisyklingai rašyti ir rišliai mintis dėstyti, nes dabar kažkoks tai balaganas. Jeigu jūs neįstengiate normaliai rašyti gimtąja kalba, aš labai abejoju, ar sugebate angliškai be klaidų rašyti bei kalbėti, nebent "mai neim iz table".

Keistas istorijas? Jums, būtybei iš paralelinio pasaulio tikiu, kad jos yra keistos. Aš įsižeidžiau? Jums dar labai reikia pasistengti, kol sugebėsite mane įžeisti. Atsakykite pati sau, kodėl jūs esate tokia butthurt? Lietuvių nereikia? Tai sakot, lietuvių draugų neturit, su vaikais ir vyru lietuviškai nebendraujat? Be to, rašote lietuviškame forume ir rašydama nerišliu raidžių kratiniu negerbiate nei savęs, nei pašnekovų. Jeigu nesugebėjote išmokti lietuvių kalbos, sunku patikėti, kad kalbate fluent English. Beje, čia klasikinis beraščių pasiteisinimas, kad užsieny neteikia lietuvių kalbos.

Aš puikiai žinau, kas vyksta mokykloj, man užtenka pabendrauti su mokytojais, dukros yearhead, mokyklos liaison. Beje, kaip jūs spėjate su visais bendrauti, jeigu, panašu, pastoviai forume sėdite?
Atsakyti
Vauuuu

Geras, musu pagerinta, eilini karta, moko naujokus, kaip reikia rasyti ir suprasti...

Na kiek galima pastoviai rautis, ir kaltinti kitus. Jau naujokus uzknisti baigia. Nabage.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 vasario 2020 - 15:21