Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 12:17)
Lietuvoje nėra alternatyvos. Būtų užsienyje, tikriausiai bėgtų kitur, pas rimtus natūropatus, tūkstančius iš mirties ištraukusius. Aišku, tu tokių nė negirdėjusi biggrin.gif Tu tik tyrimais apie žaliavalgius užsiimi, kalbini, analizuoji ar seki slaptai, kad tokių faktų pritrauki čia. O cpo to garsiausiai rėki ir putojiesi bei purtaisi, kad tai mes, o ne tu šią temą pakeli biggrin.gif

Nesergančioji doctor.gif

Šiaip tai, jei nors kiek įkirstum pasąmonės reikalus, tai nutuoktum, kad jei ši tema tau taip aktuali, negali be jos niekaip, vis ją pakeli, žaliavalges dar ka-žkokias skaitai, seki, tai tau to reikia, pasąmonė bando į tave prisibelsti. Būtent tau ir reikia augaliniu maistu išsivalyti smegenis, kol dar ne visai vėlu ir turi vilties. Ypač genetinį polinkį turėdama mirksiukas.gif

Siaip tai as vakar su is sviesos diskutavau kodel man juokingi veganai plesydamiesi maikes ir grusdami savo tiesas visavalgiams. Pvz Given. Bet vel atbegai tu ir pradejai aiskinti nesamones apie senoliu pasninkus.
Tu jau issivalei ne tik savo zarnyna , bet ir smegenims turbut kliuvo laisvinamuju doze, nes nebesuvoki net ka kalbi.
Ar nemaima juokas is savo paistalu " kad sunys buna veganai"😂😂😂? Vietoj to, kad prisipazinti nusisnekejus, toliau vargsti😂.
Atsakyti
Aš nesuvokiu, kaip tiek laiko tų atmatų, Matuko žudikų, nenuteisia. Praėjo metai, dar tik liudininkus gruodžio mėnesį pradėjo apklausinėt, tai wtf, ką veikė visus metus hmm.gif šitiek laiko tampytis, sodinčiau abu iki gyvos galvos ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 24, 12:33)
Ar nemaima juokas is savo paistalu " kad sunys buna veganai"😂😂😂? Vietoj to, kad prisipazinti nusisnekejus, toliau vargsti😂.

Ima juokas iš tavęs biggrin.gif
Švieskis, tamsuole tongue.gif https://www.peta.org...rian-cats-dogs/
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 24, 13:02)
Aš nesuvokiu, kaip tiek laiko tų atmatų, Matuko žudikų, nenuteisia. Praėjo metai, dar tik liudininkus gruodžio mėnesį pradėjo apklausinėt, tai wtf, ką veikė visus metus hmm.gif šitiek laiko tampytis, sodinčiau abu iki gyvos galvos ir vsio.

Europietiška "teisė": bausti negalima, pagailėti...
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 24, 14:02)

Teismai labai lėtai vyksta. Bet jie bent uždaryti. Tu man pasakyk kaip kedžio kurstytoja žudyti po 5 metų dar sau laivęj vaikšto, va čia tai sveiku protu nesuvokiama.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 13:11)
Ima juokas iš tavęs biggrin.gif
Švieskis, tamsuole tongue.gif https://www.peta.org...rian-cats-dogs/

Eik geriau prasiklizmuok, nesamoniu nedeliojus.
Nors tu net gali teigti, kad nuorodoj suo net pats ant kartono parase😂.
Nu kur tai matyta, kad sunys, kates pagal savo prigimti, patys, savo noru veganais taptu? Kazkodel tau buvo kelis kart uzduotas klausimas i kuri tu neismastai atsakyt. Tai dar karta klausiu - padek suniui du bliudus, biename mesa, kitame kopustas. Prie kokio bliudo suo puls? Ar nesugebi atsakyti ar nesugebi pripazinti, kad vargsai gyvunai tampa peskotarais ir veganais, nes ju seimininkams smegeninej kitaip sviecia.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 24, 13:02)

Gal prokurorai ir teisejai kokue kaip rozele su panasiom pasitaike...
Pamatysi, vaikzude gaus maziau nei jos sugyventinis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 24, 13:36)
Eik geriau prasiklizmuok, nesamoniu nedeliojus.
Nors tu net gali teigti, kad nuorodoj suo net pats ant kartono parase😂.
Nu kur tai matyta, kad sunys, kates  pagal savo prigimti, patys, savo noru veganais taptu? Kazkodel tau buvo kelis kart uzduotas klausimas i kuri tu neismastai atsakyt. Tai dar karta klausiu - padek suniui du bliudus, biename mesa, kitame kopustas. Prie kokio bliudo suo puls? Ar nesugebi atsakyti ar nesugebi pripazinti, kad vargsai gyvunai tampa peskotarais ir veganais, nes ju seimininkams s

Kvailute tu mano mieloji wub.gif biggrin.gif O kur tai matyta, kad pvz. savo noru šuo ar katė skiepytusi ar čipuotųsi gamtoje? biggrin.gif
Ką tu dabar į tai, ką, protingoji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 14:28)
Kvailute tu mano mieloji wub.gif  biggrin.gif O kur tai matyta, kad pvz. savo noru šuo ar katė skiepytusi ar čipuotųsi gamtoje? biggrin.gif

Tu nesivartyk, o atsakyk ko klausiu apie bliudus su mesa ar kopustais.
Paskui as tau atsakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 14:28)
Kvailute tu mano mieloji wub.gif  biggrin.gif O kur tai matyta, kad pvz. savo noru šuo ar katė skiepytusi ar čipuotųsi gamtoje? biggrin.gif

Tavo šuo neskiepytas?

Kas dėl skiepų augintiniams, manau, jie reikalingi, bet tikrai ne kasmet, kaip rekomenduojama.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 01 24, 13:36)
Gal prokurorai ir teisejai kokue kaip rozele su panasiom pasitaike...
Pamatysi, vaikzude gaus maziau nei jos sugyventinis.

Visko gali būt. Aš išvis abejoju, ar ir tas sadistas gaus iki gyvos galvos, max 20 metų, o po 10 į laisvę paleis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 14:41)
Nu tai atsakau: šunį valdo ir atrenka kas jam geriausia jo šeimininkas, ir, aišku, įstatymai.

O dabar laukiu tavo išganingojo atsakymo biggrin.gif

As taves neklausiau ka jam kusa seimininkas. Neatsakei ka KA SUO GRIEBS - MESA AR KOPUSTA. . Konkreciai atsakyk. Ar bijai apsikvailint?

Tik po to bus mano isganingas atsakymas😙.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 24, 14:51)

Visko gali būt. Aš išvis abejoju, ar ir tas sadistas gaus iki gyvos galvos, max 20 metų, o po 10 į laisvę paleis

Nu ne gal. Turetu gauti griezta bausme, dar narkotikus turetu prikabint.
Bet dabar vaikzude aiskina, kad " ji norejo pabegti su Matuku nuo Kontenio, tik nespejo". Neva tas smurtavo. Va sitas ir isgelbes ja nuo bligiausios bausmes.
Bet realiai, tai brude. Norejo pabegti - buvo laiko sociai. Palikus vaikiuka usejo i db , slankiojosi kazkur, vaistinej buvo. Na kas trukde skalambyt pagalbos varpais? Ziurek, isvartys taip, kad psichologiska smurta patyre, neva uzduchinta buvo, bijojo kazkam pasiskust.
O is tikruju diedo bijojo prarast.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 24, 15:06)
As taves neklausiau ka jam kusa seimininkas. Neatsakei ka KA SUO GRIEBS - MESA AR KOPUSTA. . Konkreciai atsakyk. Ar bijai apsikvailint?

Tik po to bus mano isganingas atsakymas😙.

O aš tavęs klausiau ar savo noru čipuosis ir skiepysis? Atsakyk bigsmile.gif Ar ir vėl liksi avis be išganymo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 15:18)
O aš tavęs klausiau ar savo noru čipuosis ir skiepysis? Atsakyk bigsmile.gif Ar ir vėl liksi avis be išganymo? biggrin.gif

Tau buvo uzduotas klausimas, vengi atsakyti, vartaisi. Tuom pripazisti, kad nusisneki ir kankini gyvuna pagal savo nupusima.
Atsakysiu uz tave - kiekvienas suo ir katinas griebs mesa, o ne kopusta. Ir tu pati tai zinai, bet nukvakus jau visai esi su savo veganizmu.
Apie skiepus. Gyvunai skiepyjami ijungiant sveika mastyma, nes lauke ir nuo batu mikrobu atnestu i namus, jie gali uzsikresti sunkiom infekcinem ligom, ko pasekoje gali nugaist.

P.s. labai kvailai atrodai besivartydama ir uzsiduchinusi 4u.gif . Bet viskas aisku su tavim, geriau jau nusikvailinsi taip, negu prisipazinsi neteisi arba nusisnekejus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 24, 15:06)
Nu ne gal. Turetu gauti griezta bausme, dar narkotikus turetu prikabint.
Bet dabar vaikzude aiskina, kad " ji norejo pabegti su Matuku nuo Kontenio, tik nespejo". Neva tas smurtavo. Va sitas ir isgelbes ja nuo bligiausios bausmes.
Bet realiai, tai brude. Norejo pabegti - buvo laiko sociai. Palikus vaikiuka usejo i db , slankiojosi kazkur, vaistinej buvo. Na kas trukde skalambyt pagalbos varpais? Ziurek, isvartys taip, kad psichologiska smurta patyre, neva uzduchinta buvo, bijojo kazkam pasiskust.
O is tikruju diedo bijojo prarast.

Taip ir bus, padarys auką iš jos wacko.gif O realiai tik bijojo pimpalą prarast, bandė visą kaltę prisiimt, kad tik jos narkomano į kalėjimą nepasodintų
Atsakyti