Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Aimeja @ 2018 01 23, 22:34)
Pav. Given taip ir nepasake vaisto nuo spaudimo pavadinima,  kurio reikia vartoti 8 tabletes. Atleke, pasigyre, ji nustate mityba mociutei, ta 3 tabletes vartoti pradejo, pavare ant gydytojos ir t.t. Kai tuo tarpu nuo spaudimo vaistu paros norma 1-2 tabletes.

Va as ir laukiu Given pavadinimu tu medikamentu nuo kraujospudzio.
Daugiau nei 10metu reguliavosi uosviai - tevai, o cia pyst, atvaro Given ir pradeda nesamones rasyti apie 8 tabes nuo spaudimi ir avokada. Suuuper, griuk negyvas.

Ir pasirodo , pagal given teorija brauki piena is mitybos ir kraujospudis nekyla...Vaje vaje, pvz mano anyta isvis alergiska pieno produktam, to pieno nevartojo nuo gal 60 metu, bet kraujospudis buvo didelis, kol normalus medikai nesunormalizavo.
Atsakyti
Kai kurios UK mokyklos netoliaruoja mokiniu bliatsvu.

http://www.telegraph...el-pupils-have/

Aisku, nedaug tokiu. Daugiausia tai promotina bjatsvas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 23, 23:09)
Kokios prastos žinios (aišku, nestebina biggrin.gif ) apie senelius. Senelaii kaip tik savaitėmis, sa-vai-tė-mis valėsi ir pasninkavo first.gif  tease.gif

Taip, pasninkavo, t.y., stengėsi valgyti mažiau, nei įprastai. abstinencijos laikomasi, t.y., nevalgoma mėsos tik penktadieniais ir per didįjį trečiadienį. Šaltinis: http://www.vieviopar...ti#.Wmekvzf-vcs

O kad neturtingi žmonės badaudavo, tai tikra tiesa, ir mirdavo, užėjus badmečiui.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 23, 22:34)
Arba Montevertes pasakos apie sunis pesketarus.  smile.gif

"Pasaka" tu "pasaka". Plačiame pasaulyje yra šunų net ir veganų. Ir suvok, aš neteigiu čia gerai ar blogai, aš tik teigiu kaip yra. Net šunų maisto gamintojai tokius maistus gamina.
Betgi tu susipykusi su pasaulio faktais, tai ką jau aš čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 01 23, 21:24)
Musu prorlteviai buvo zemdirbiai ir augino gyvulius. Viskas tuom pasakyta.
O tu valykis, klizmuokis, jei tau poreikus yra. Tik nekisk savo veganizmo sveikiems zmonems.

Aha, bet žarnyną valėsi, dietinosi, pasninkavo, kas tau nesuvokiama ir negirdėta. Bene tundroje augai? biggrin.gif
Tu net neįkirtai apie kokį valymasi aš kalbėjau. Viskas tuom pasakyta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2018 01 23, 23:26)
Taip, pasninkavo, t.y., stengėsi valgyti mažiau, nei įprastai. abstinencijos laikomasi, t.y., nevalgoma mėsos tik penktadieniais ir per didįjį trečiadienį. Šaltinis: http://www.vieviopar...ti#.Wmekvzf-vcs

O kad neturtingi žmonės badaudavo, tai tikra tiesa, ir mirdavo, užėjus badmečiui.

Ne nuorodas dėkit, kurias šiais laikais apsiryjėliams surašė, kad bent pora dienų papasninkautų, o realius senus žmones (aišku, dalis jau mirę, tai nepavyks) pakalbinkite. Jei nežinočiau, kad savaitėmis, tai nerašyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 23, 23:56)
"Pasaka" tu "pasaka". Plačiame pasaulyje yra šunų net ir veganų. Ir suvok, aš neteigiu čia gerai ar blogai, aš tik teigiu kaip yra. Net šunų maisto gamintojai tokius maistus gamina.
Papildyta:

Aha, bet žarnyną valėsi, dietinosi, pasninkavo, kas tau nesuvokiama ir negirdėta. Bene tundroje augai? biggrin.gif
Tu net neįkirtai apie kokį valymasi aš kalbėjau. Viskas tuom pasakyta biggrin.gif
Papildyta:

Ne nuorodas dėkit, kurias šiais laikais apsiryjėliams surašė, kad bent pora dienų papasninkautų, o realius senus žmones (aišku, dalis jau mirę, tai nepavyks) pakalbinkite. Jei nežinočiau, kad savaitėmis, tai nerašyčiau.

Nebenususnekek tu biggrin.gif . Sunis veganais padaro ( privercia jais tapti) veganai zmones - seimininkai. Tiesiog neduoda sunims gyvulines kilmes maisto, po kurio laiko tie vargsai, kad nenustipt, pripranta prie zuvies, cesnako, lapu...
Gyvuneliu maisto gamintojai gamina, nes jiems pelnas eina, nemazai juk pasitaiko nupuseliu veganu, kurie pries gyvunu prigimti eina.

Musu senoliai klizmu nesistate ir laisvinanciais zarnynu nevale. Jus tai praktikuojat. Ir tai nera normalu ir sveika organizmui.

Bla bla bla...Nieko tu nezinai, bet gincyjies iki nukritimo. Siaip tai tos nuorodos is senoves etnografijos. ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 sausio 2018 - 00:28
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 00:56)

Placiame pasaulyje visko yra. Koks suo ir zodi gali isloti, bet tai nereiskia, kad sunys kalba. Naturalioje gamtoje suo griebs mesos gabala, katinas pele, o ne es zole. Kai suo neturi pasirinkimo, aisku, kad eda viska ka duoda seimininkas, o kas jam belieka. Mano suo sueda arbuzo, obuolio ar banano gabaleli, bet as vien del to nepradedu vadinti jo zaliavalgiu. Tuo labiau, kad toki maista suo eda tada kai ir jo seimininkas ji valgo, zaidimo forma meto gabalelius. Jei prikrauciau dubeni bananu, net neziuretu. O sunu maisto gamintojai gamina viska, svarbu gi ne suo, o verslas.
Jau geriau su pasaulio faktais susipykti biggrin.gif , negu kaip tu su protu. 4u.gif
Atsakyti
Bet tai žiūrim kas gaunasi. Varo avys ant veganų, vegetarų išsijuosę, dar aname puslapyje piktai pabrėžia, kad jie turėtų tik savo temoje apie save diskutuoti, bet tai sukus apsukus kvaišos nė nejausdamos pačios temą ištempia, niekaip negali nepavapėti ta tema. Nu sergantys žmonės, akivaizdu, kad valymosi (smegenų) reikia biggrin.gif
Atsakyti

:D 

Placiame pasaulyje visko yra. Koks suo ir zodi gali isloti, bet tai nereiskia, kad sunys kalba. Naturalioje gamtoje suo griebs mesos gabala, katinas pele, o ne es zole. Kai suo neturi pasirinkimo, aisku, kad eda viska ka duoda seimininkas, o kas jam belieka. Mano suo sueda arbuzo, obuolio ar banano gabaleli, bet as vien del to nepradedu vadinti jo zaliavalgiu. Tuo labiau, kad toki maista suo eda tada kai ir jo seimininkas ji valgo, zaidimo forma meto gabalelius. Jei prikrauciau dubeni bananu, net neziuretu. O sunu maisto gamintojai gamina viska, svarbu gi ne suo, o verslas.
Jau geriau su pasaulio faktais susipykti biggrin.gif, negu kaip tu su protu. 4u.gif

Kaip prisijuokiau sita beskaitydama 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 08:55)
kad jie turėtų tik savo temoje apie save diskutuoti,

Bet tai kad jus atvarot i normalias temas ir pradedat irodyneti nesamones. Butent todel ir snekama. Jusu temose visavalgiai nekomentuoja.
Beje, atitinkamoj temoj kalbasi dvi zaliavalges. Viena kita sveikina su leliaus gimimu ir klausia ar per nestuma atsisake zaliavalgystes. Tai ta atsako, kad jau griebesi ir virtu bulviu ir dar kazko, nes su organizmu buvo blogai, greitosios, ligonines ir kasdienes injekcijos...
Na tai cia normalu? Nualint del kvailu isitikinimu savo organizma. Savo tai savo, bet kudikiui turbut irgi atsiliepe.
Svarbiausia juokingiausia yra tai, kad nualine organizma veganai kreipiasi i medikus, tie juos atciuchina, o anie toliau varo ant medicinos ir galvoja, kad nuo lapu pasveiko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 24, 11:19)
Bet tai kad jus atvarot i normalias temas ir pradedat irodyneti nesamones. Butent todel ir snekama. Jusu temose visavalgiai nekomentuoja.
Beje, atitinkamoj temoj kalbasi dvi zaliavalges. Viena kita sveikina su leliaus gimimu ir klausia ar per nestuma atsisake zaliavalgystes. Tai ta atsako, kad jau griebesi ir virtu bulviu ir dar kazko, nes su organizmu buvo blogai, greitosios, ligonines ir kasdienes injekcijos...
Na tai cia normalu? Nualint del kvailu isitikinimu savo organizma. Savo tai savo, bet kudikiui turbut irgi atsiliepe.
Svarbiausia juokingiausia yra tai, kad nualine organizma veganai kreipiasi i medikus, tie juos atciuchina, o anie toliau varo ant medicinos ir galvoja, kad nuo lapu pasveiko biggrin.gif .

Kai tu išmoksi skirti žaliavalgį nuo vegano ir vegetaro, tai tad air reikškis, "žinove" biggrin.gif
Nepastebėjau kažkaip niekur, kad mano bendramintės žaliavalgius gintų ir aukštintų. Betgi tu tai aišku "įžvelgei", o kaipgis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 11:28)
Kai tu išmoksi skirti žaliavalgį nuo vegano ir vegetaro, tai tad air reikškis, "žinove" biggrin.gif
Nepastebėjau kažkaip niekur, kad mano bendramintės žaliavalgius gintų ir aukštintų. Betgi tu tai aišku "įžvelgei", o kaipgis biggrin.gif

Visi jus " kitokie" sergantys. 4u.gif
Kai susergat - begat pas normalius gydytojus. Aiskus pavyzdys is to vaiko, kur Santaros klinikose atciuchino.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 23, 23:56)
Plačiame pasaulyje yra šunų net ir veganų.

O tigru veganu nera?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 24, 11:42)
Visi jus " kitokie" sergantys. 4u.gif
Kai susergat - begat pas normalius gydytojus. Aiskus pavyzdys is to vaiko, kur Santaros klinikose atciuchino.
Papildyta:

O tigru veganu nera?

Lietuvoje nėra alternatyvos. Būtų užsienyje, tikriausiai bėgtų kitur, pas rimtus natūropatus, tūkstančius iš mirties ištraukusius. Aišku, tu tokių nė negirdėjusi biggrin.gif Tu tik tyrimais apie žaliavalgius užsiimi, kalbini, analizuoji ar seki slaptai, kad tokių faktų pritrauki čia. O cpo to garsiausiai rėki ir putojiesi bei purtaisi, kad tai mes, o ne tu šią temą pakeli biggrin.gif

Nesergančioji doctor.gif

Šiaip tai, jei nors kiek įkirstum pasąmonės reikalus, tai nutuoktum, kad jei ši tema tau taip aktuali, negali be jos niekaip, vis ją pakeli, žaliavalges dar ka-žkokias skaitai, seki, tai tau to reikia, pasąmonė bando į tave prisibelsti. Būtent tau ir reikia augaliniu maistu išsivalyti smegenis, kol dar ne visai vėlu ir turi vilties. Ypač genetinį polinkį turėdama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 24 sausio 2018 - 12:21