Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 21, 22:29)
Uztai ir sakau, kad kiekvienas pats asmeniskai turi buti nepriklausomas tiek, kad kitam jei kazkas atsitinka, gali isgyventi.
Cia menkniekiai.
Kas bus, kai vaiku tures, paskolas, o vyrui kas baisiau? Ka tokia merguzele tada darys? Soks nuo dangoraizio is nevilties?

gal ir nešoktų, o eitų dirbt. Čia gi jiems pirmas šokas, pirmas toks įvykis gal suaugusiame gyvenime, nu ko taip jų nesupranti? Na ir skundžiasi dėl to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 21, 23:37)
As negaliu be MB isgyventi, nes nebutu prasmes. Na ir ka siulai? Esu priklausomas... Ji man suteikia gyvenimo prasme.
Na ir ka daryt?

Finansiskai.
Nors tau nebutina, nes nera del ko gyventi.
Kitiems 2a puse praradus dar reikia uzauginti vaikus. Stabilioje finansineje ir psichineje bukleje.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 21, 23:40)
gal ir nešoktų, o eitų dirbt. Čia gi jiems pirmas šokas, pirmas toks įvykis gal suaugusiame gyvenime, nu ko taip jų nesupranti? Na ir skundžiasi dėl to smile.gif

Na, skustis viesai i delfi del kiekvieno pirstelejimo tai jau dugnas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 22, 00:14)
o gyvūnas kaip, jei ir ji eitų? Šalis patampa nebedraugiška gyvūnams? Ar žinai apie kokias šalis šneka, kad jei blogai rūpinasi seneliais, vaikais ir gyvūnais, tai kokios jos? mirksiukas.gif

Tu, man atrodo, visą žmoniją paaukotum vardan savo ciuciko. Sulygino žmones su gyvūnais blink.gif
Papildyta:
Žinojo gi, kad yra šaukiamojo amžiaus, tai reikia gi tikėtis, kad bus pakviestas, planuoti, neįsigyti ciuciko. Nemanau, vis tik, kad daug tokių išlepusių yra, viena lepūnė parašė, dabartinis jaunimas daug protingesnis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 21, 22:08)
Sitaip nemyli, taip cia kaip? mastau.gif

Taip taip, jau tu tai sunkiai arei studijose, o kiti krapste bambas turbut. Net medikai, busimi chirurgai turbut tiek nesimoke, po pora paskaiteliu per diena prasvilpaudavo karsta.gif  ir vis tiek 8 sakei tik turejai, na tai negabi, jeigu sitiek mokslu...  rolleyes.gif

Kazkaip kas tau uz kliuvo labiausiai mirksiukas.gif biggrin.gif

Sakau pas mus visi sunkiai mokesi niekas nedirbo, kaip kur kas kitur studijavo nezinau, mano studiju laikais nebuvo dar iprasti ir dirbti studiju laikais,gaudavom stipendijas, del to ir buvo studentai biedni,bet isgyvendavom, ko dabar nepasakysi apie studentus, kaip dabar studijuoja nezinau. biggrin.gif Bet va paskutines mano studijos 1 m full time, niekaip negalejau dirbti, buvo per daug, niekas nedirbo kurse. Dar siek tiek pradzioj dirbdavau savatgaliais, bet jau buvo per daug visko ir vaikai, ir seima, ir namai, ir mokslai, nu matyt as nelabai gabi, ka padarysi, visi pagal savo galias, svarbu baigiau mirksiukas.gif

Koks 8 is ko konkreciai? 8 gi visai gerai ar tu 10 tukais mokeisi?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 01 21, 23:02)
Tu, man atrodo, visą žmoniją paaukotum vardan savo ciuciko. Sulygino žmones su gyvūnais blink.gif
Papildyta:
Žinojo gi, kad yra šaukiamojo amžiaus, tai reikia gi tikėtis, kad bus pakviestas, planuoti, neįsigyti ciuciko. Nemanau, vis tik, kad daug tokių išlepusių yra, viena lepūnė parašė, dabartinis jaunimas daug protingesnis.

pažiūrėk į Ameriką pvz. kokios ten gyvūnų teisės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 21, 22:29)
Uztai ir sakau, kad kiekvienas pats asmeniskai turi buti nepriklausomas tiek, kad kitam jei kazkas atsitinka, gali isgyventi.
Cia menkniekiai.
Kas bus, kai vaiku tures, paskolas, o vyrui kas baisiau? Ka tokia merguzele tada darys? Soks nuo dangoraizio is nevilties?

Tu nesupranti niekaip esmes, va tas baisiau yra sukuriama musu valstybes, jei niekas neatsitinka, tai valstybe sukuria toki atsitikima, ir jus tai ziuriu pateisinat ir jum tai atrodo viskas gerai?
Gyvena sau ramiai zmoens, veinas kit amyli, kuria savo bendra ateiti, buiti, panuoja ir ateina valstybe su savo debiliskais istatymais ir isvaro zmogu 9 menesiem uzsiimineti nesamonem, prarasti pajamas, kartais ir darbus? koks to tikslas?
O jau kaip ta mergina gyvena, tai ne tavo reikalas, is taves nieko nepraso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 22, 00:09)
pažiūrėk į Ameriką pvz. kokios ten gyvūnų teisės ax.gif

Kokios? (rimtai nezinau)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 21, 22:40)

Jo kuri sukuria valstybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 22, 01:10)
Kokios? (rimtai nezinau)

Rinkimuose dalyvauja topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 21, 22:51)
Na, skustis viesai i delfi del kiekvieno pirstelejimo tai jau dugnas.

tu rimtai manai, cia realus zmogus su realia istorija? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 01 22, 00:02)
Papildyta:

Kaip cia pasakius. Dirbau tarp "imamu" bernu, tai gal tik du sake noriai but eje (viena ir pasauke), kiti triede i kelnes, fwntazavo visokius pabegimo planus.
Beje,darbo vieta man rods issaugoma (nors nesu tikra teisiskai), bet musu tas vienas grizo ir dirbo toliau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 01 21, 23:02)

Ka tik ikeliau straipnsi, kur jaunuolis dirbantis uzsienyje skundziasi, del tos pacios prievartos, kol jie visi neapsijungs ir nepaduos valstybe i teisma, tol tesyi sios beprotybes... Butent jaunima sprotingesnis, ne beprociai, kurie eina kaip avys , kur jiem liepia, kuria savo gyvenimus..
Atsakyti