QUOTE(Moonte @ 2020 01 18, 13:01)
DAr karta kartoju, ka tai bendro turi su Zacburgu?
Nu bet isikandai ta Zalcburga... ten gal pasaulio koks centras?
Miesteliukstis... nepatiko jis man... pabuvau gal pusvalandi
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2020 01 18, 14:20)
tikra tiesa. Mano gyvenimas taip susikloste, kad as ne tik pakeliavau, bet ir gyvenau keliose valstybese. Ir galiu pasakyt, kad visur gerai, bet namie geriausia. Tik nereikia buti tuo verksniu, kur del visko zliumbia ir visus aplink kaltina (valdzia bloga, istatymai blogi, darbdavys blogas, kaimynu kate bloga....).
Nesamone. Viskas daug sudetingiau. O tas posakis "namie geriausia" tai tipisko kaimiecio.
Sakysim pasnekejau su administratore... Olande, daug kur gyvenusi, turi nekilnojamo turto Nicoje, kalba neblogai gal 6 kalbomis. Negirdejau tokiu nesamoningu kliedesiu, kad namie geriausia.
Ji gyvena dabar UK nes jos vyras turi gera darba jau 10+ metu. Man Anglija yra kazkoks kosmaras, jai sako visai gerai, geriau nei Olandijoje. Bet sako Olandijoje galima IS BEDOS gyventi, Belgijoje tai uz jokius pinigus..
Lietuva - labai idomi vieta gyventi... vienpusiskai tai sunku ivertinti. Lyg turi kazkokiu pliusu, bet nezinau nezinau. Vokietijoje nera tiek gamtos atviros kur gali nuvaziuot (vakaru Vokietijoje), bet gyvenvietes tvarkingos, gyventi malonu, nepalyginsi kaip Lietuvoje tarp pusgalviu muziku. Sobaku lodijimai nesibaigiantys, slykstus kiemai, kaip tvartu tesinys, bukas mentalitetas. Baisus Lietuvos keliai(pilna keliu chuliganu). Baisus atsilikusio mentaliteto gyventojai. Korupcija ir netikrumas.
Jei nebutu uzveze pabegeliu tai Vokietija butu tikrai nebloga vieta.