Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2020 01 11, 10:33)
būtent. dar tiems laukiniams reikia branduolinio. Lyg jis jiems proto pridės.

jau kelinta karta pasikartojanti sitokia zinute cia nacionalistine/rasistine, jums rimta atrodo galima sitaip zeminti kita tauta? blink.gif iranieciai laukiniai, o lietuviai kas sventieji jau samningiausi zmones planetoje? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 11, 17:19)
Abi teisios. Gaisrai buna kone kasmet, bet sis vienas is didziausiu. Taip, sie metai karsciausi nuo 1910 m. Eukaliptu sudege labai daug, jie labai degus, taciau zaibiskai atauga po gaisro, evoliuciskai prisitaike ir be apdegimo net seklytes sunkiau dygsta. Baisiausia yra tai, kad zuvo jau apie milijonas gyvunu, bei paliesta labai daug gyvenamu teritoriju. Ankstesniais didziausiais gaisrais daugiau dege pievos. Su klimato kaita susije, ta tvirtina mokslininkai. Australija buvo ispeta ir skalpuojama del prevencijos nesiemimo.

kiek paaukojai Australijai, kad dabar jau verki del jos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 sausio 2020 - 18:56
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 11, 18:06)
Va, kai Mylimuke! rašo, tada man kažkaip adekvatu: ir  Australija, ir gyvūnai, ir supratimas, kas ir kaip. Aš net bandau/gerai bandžiau po ramių Mylimukės postų vegetare būt (šiaip valgau mėsą kartą per savaitę) - nes ji rašo adekvačiai, ko nepasakysiu apie Montevertę.

Monteverte, nekompromituokite to, ko nežinote. Dievų labiausiai. Dievai (kokie jie bebūtų) nėra tik buitinio susidorojimo su Jums nepatinkančiais žmonėmis įrankis, ką žinome iš Jūsų postų. Ir visuotinis tvarkdarys Dievai/Dievas nėra (čia aliuzija į Kūrėją ir kūrinį). Jei paprasčiau, tai gal tvarkykimės žmonės tarp žmonių, kaip galim geriausiai  su mums duotomis (nežinau, Dievų, Dievo ar kitų Absoliutų) postulatais: nežudyk. Taigi aš už tai, kad nežudykim. Visom prasmėm.

be komentarų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 11, 18:13)
Dievai? blink.gif Kokie dievai?O kodėl jie tokie žiaurūs? Galima suprasti,kad gaisrais baudžia žmones, bet gi daugiausia nukenčia gyvūnai.Taip, sutinku žmonės kenkia planetai, bet kuo nusikalto tarkim koalos?

na, jei tu galvoji, kad Dievai tik geri, tai ir paaiškink tuomet kuo nusikalto koalos arba stirnos, kai jas plėšrūnai plėšo arba kūdikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš norėčiau galvoti,kad dievai(dievas) yra geri.Stirnos yra plėšrūnų maistas.Juk būtų gaila badu gaištančių tigriukų ar vilkiukų.
Kūdikių mirtis yra bausmė tėvams,nes kas numirė, tam neskauda.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 11, 19:38)
nes kas numirė, tam neskauda.

is kur zinai?
Atsakyti
Teherane jau blaivėja, ne prieš JAV, o prieš diktatorių skanduoja : " Mums sakė, kad priešais yra amerika, bet priešas yra čia"

https://twitter.com/...c=hashtag_click
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 11, 19:29)
be komentarų biggrin.gif

Bent tokioje akistatoje sąžininga esat unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 sausio 2020 - 20:10
Del to irano ispuolio, tai man nuosirdziai gaila Putino.

Na buna taip, koks zmogus prasigeria nusivaziuoja. paskui va su kitu pagalba meta blogas kompanijas, susiranda darba, susitvarko busta...

Bet po kiek laiko, vel uzgere, ismete is darbo, dar daugiau gere, ateme busta, kazkur trinasi kaime, tarp degradu...

Aisku pats kaltas bet gaila...

Rusija po SSSR sunkiai tiesesi, JElcinas visur bardaka paliko. Putinas taip graziai snekejo apie planus... tikrai protingai... Bet... isejo kaip visada, pradejo plesikaut aplinkinese valstybse, istrigo projektai su Europa, galu gale prisidirbo Ukrainoje ir buvo ismesta is visur...
Viduje valstybes isivyravo korupcija, vagystes...
tarptautiniai draugai tai visiskas dugnas - bankrutavusi Venezuela, Sirijos diktatorius, Iranas... nu ir aisku Donbaso banditai.. Tikrai gaila valstybes... nors ir pati kalta

Na kodel taip nesiseka... Kazkas gal uzkeike?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 01 11, 19:51)
Teherane jau blaivėja, ne prieš JAV, o prieš diktatorių skanduoja : " Mums sakė, kad priešais yra amerika, bet priešas yra čia"

bet kokios jus avys, taigi standartinis scenarijus, labai tikiuosi, kad neprasides karas....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 11, 20:28)
bet kokios jus avys, taigi standartinis scenarijus, labai tikiuosi, kad neprasides karas....

Kasss? Ir vėl pradedat?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 11, 20:30)
Kasss? Ir vėl pradedat?

nepabaigiau , geirau ziurek savo draugiu , kurios cia izeidineja kitas tautas. mirksiukas.gif avys visda bus avys, jei tiki tokiais sou.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 11, 20:31)
nepabaigiau , geirau ziurek savo draugiu , kurios cia izeidineja kitas tautas.  mirksiukas.gif avys visda bus avys, jei  tiki tokiais sou.

niekas čia tautų neįžeidinėja, tik komentuoja jų veiksmus. Ir net ne tautų, o valstybių vadovų.

Lutuke, raminkiTĖS!
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 11, 18:06)
Aš net bandau/gerai bandžiau po ramių Mylimukės postų vegetare būt

(šiaip valgau mėsą kartą per savaitę)

taigi aš už tai, kad nežudykim. Visom prasmėm.

labai ziuriu lengvai paveikiama esat.

cia tikrai be komentaru....

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 11, 20:34)
niekas čia tautų neįžeidinėja, tik komentuoja jų veiksmus. Ir net ne tautų, o valstybių vadovų.

Lutuke, raminkiTĖS!

jus gal akla? kai jums patogu?
kur jus mano neramybe matot savyje?
Atsakyti