Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 01 23, 09:47)
Nu jo, buvai kouceriu susitikime, kazka nusprendet ir dabar man klijuoji😂😂😂. Aciu uz juoko doze nuo ryto 4u.gif .
As tos istorijos nebuciau tau priminus, jei tu vakar nebutum parasiusi, kad " as einu pries visas moteris". Nu nusisnekejai, todel ir priminiau kokiu moteriskiu negaliu pakest.

Tai kad tu mėgėja kažkam vis kažką primint. Kažkam įkąsti. Kad ir vakar tą Matuko motiną prisiminei ne į temą. Taip elgiasi žmonės kai peitrūksta argumentų, bet reikia kažkaip pašnekovą sumenkinti.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2018 01 23, 08:10)
Trumpai tariant, posakiai "Viso jos tokios" arba "visi vyrai vienodi" parodo, kad kiekvieną kartą žmogus renka tą patį tipažą, nes tik toks jį "užveda".

Tame yra daug tiesos. As ieskojau moteryse daug tu paciu dalyku. Beda, kad i komplekta budavo sudeti ir jiems tinkantys blogi. Sakysim polinkis "plaukioti" "svaigti", o tai reiske netikruma. Daug kas man aiskino, kad "meileje be proto" meile nera esmine komponente, "be proto'ybe" yra.
Bet kitokios merginos moterys manes nebutu domine (bejausmes ciniskos etc.)

Aisku svajonese noreciau geru dalyku, be tu blogu, taciau matyt taip neimanoma - isvada - visos jos tokios. tas pats su stervelem. Patrauklius dalykus lydi kategoriskai neigiami.

Tas pats ir kitur. Po linksmu vaisu, sunkus pochmelas, rizikinga veikla be daug pelno gali atnesti ir daug problemu ir t.t.
Gyvenimas sunkus. Renkantis pliussus reikia gerai suvokti minusus kuriuos automatiskai prisiimi
Papildyta:
Del tu "auku". Sudaroma tokia nuostata, kad va nekalta mergaite, kuri padeda mamai eina i baznycia, stropiai mokosi, pagrobia banditai.

Deja tokiu beveik nera. Daugiausia naglos akiplesos kurios pacios bernams drasko akis, rizikuoja, negalvoja apie ateiti ir pavojus. Kai uzsisoka tai auka.

Sutinku, kad jei automobilyje numetus 1000 euru ar laptopa ant sedynes ir palikus nakciai, niekas neturi teises dauzyti lango ir plesti, bet zmogu kuris tokius dalykus palieka, net policija vadina durnium. Ir draudimas neatlygina tokios zalos. matyt ne siaip sau.
Atsakyti

Nu jo, buvai kouceriu susitikime, kazka nusprendet ir dabar man klijuoji😂😂😂. Aciu uz juoko doze nuo ryto 4u.gif. As tos istorijos nebuciau tau priminus, jei tu vakar nebutum parasiusi, kad " as einu pries visas moteris". Nu nusisnekejai, todel ir priminiau kokiu moteriskiu negaliu pakest. O tu man atsakyk, kodel tu kartais taip uzsiciklini ant smurto? Zinok labai matosi, kad kazkas ne taip. Vakar diena tau Simo buvo gaila, o tik perskaitei pikules pasakyma, kad "jis smurtauja" ir viskas, beveik patikejai. bigsmile.gif
Prasau. Ta isvada apie kritika ne tik tau tinka. Visiems.  Kalbant apie Sima ir Pikul, tai as manau, kad: 1. Mes nezinom tikros istorijos. Ir nesuzinosim. 2. Manau, kad abu ne sventi.  Todel nei vieno neteisiu ir man gaila abieju. O labiausiai tai vaiko.  :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 sausio 2018 - 10:08

Jau nebesuprantu apie ką čia diskutuojat  :laugh:  Kokios mergaitės? Ir kokios neplautos lėkštės?

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 23, 09:17)
Tai kad tu mėgėja kažkam vis kažką primint. Kažkam įkąsti. Kad ir vakar tą Matuko motiną prisiminei ne į temą. Taip elgiasi žmonės kai peitrūksta argumentų, bet reikia kažkaip pašnekovą sumenkinti.

Kokiu argumentu as pritrukau apie vakar pikule kalbant? Visada sm pradedam diskutuot apie viena tema, baigiam kita. Ar dabar metus laiko apie Jasaicius kalbet?
Zinai, tu geriau nuo manes atstok. Rimtai pasakius tu man tokia nelabai idomi nare, neturinti savo nuomones, karksinti ir linkciojanti pagal pasisukusia situacija.
Va ir tau priminsiu, kad visada pries kaledas ir velykas ilendi ir karksi apie tai kaip nereikalingos tikybos pamokos su visom iseinanciom is yo aplinkybem.

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 23, 10:06)
Prasau. Ta isvada apie kritika ne tik tau tinka. Visiems.  Kalbant apie Sima ir Pikul, tai as manau, kad: 1. Mes nezinom tikros istorijos. Ir nesuzinosim. 2. Manau, kad abu ne sventi.  Todel nei vieno neteisiu ir man gaila abieju. O labiausiai tai vaiko.  4u.gif

Aisku tu vaisciok i ta koucinga, beli tau patinka. Tik neuzsisuk labai, nes ten irgi plauna smegenis, tik kitokiu budu. Ir jums atrodo, kad jus daugiau suvokiat. Klysti tu ka ten man pritaikei.

Kaip pavyzdi dabar paimkim tavo ( ir mano aisku biggrin.gif ) kritikuojamus eganus ir papildus. Tai pagal tavo koucinga tu bijai papildu ir veganu?
Atsakyti

Aisku tu vaisciok i ta koucinga, beli tau patinka. Tik neuzsisuk labai, nes ten irgi plauna smegenis, tik kitokiu budu. Ir jums atrodo, kad jus daugiau suvokiat. Klysti tu ka ten man pritaikei.

Kaip pavyzdi dabar paimkim tavo ( ir mano aisku biggrin.gif) kritikuojamus eganus ir papildus. Tai pagal tavo koucinga tu bijai papildu ir veganu?

ne koucingas ten buvo, o tiesiog diskusija su moterimi kuri dirba koucere. Taip iseina, kad su tokiais zmonem nuklystama i tokias visokias temas, o ne siaip diskutuojama apie ora. 

Pagal mano koucinga as tau nieko negaliu pasakyti apie veganus ir ju papildus, nes mano koucingas neegzistuoja.

Del baimes manau nepataikei. O pati pagalvok, kodel mes taip stipriai reaguojam i maisto rezimo primetinejimus? As tai turiu atsakyma, tik nelb noriu viesai dalintis.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 23, 09:17)
tą Matuko motiną

Matukas neturejo motinos, tik gimdyve.
Motina myli ir saugo savo vaika, gina ji visur ir visada.
Net gyvunai gina savo mazylius.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 23, 10:53)
Del baimes manau nepataikei. O pati pagalvok, kodel mes taip stipriai reaguojam i maisto rezimo primetinejimus? As tai turiu atsakyma, tik nelb noriu viesai dalintis.  biggrin.gif </p>

As ir nesiruosiau taikyt, tiesiog buvo atsakas i kouceres ir jusu moteriskiu isvadas. Matai, kad nesamone.
O kam cia kas neaisku - per prievarta kisimas veganizmo ( Given) arba fanatizmas sukelia atmetimo reakcija.
Atsakyti

Matukas neturejo motinos, tik gimdyve.
Motina myli ir saugo savo vaika, gina ji visur ir visada.
Net gyvunai gina savo mazylius.
Papildyta:
As ir nesiruosiau taikyt, tiesiog buvo atsakas i kouceres ir jusu moteriskiu isvadas. Matai, kad nesamone.
O kam cia kas neaisku - per prievarta kisimas veganizmo ( Given) arba fanatizmas sukelia atmetimo reakcija.

Ne, nematau, kad nesamone. Labai taiklus komentaras, tik tu ji ne taip pritaikei apie ta veganu tema. 

Vieniems sukelia atmetimo reakcija, o kitiems visiskai dzin, ka jos ten sneka. Tai vat ta reakcija pasako daug apie mus, o ne apie veganes. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 23, 11:15)
Tai vat ta reakcija pasako daug apie mus, o ne apie veganes. </p>

Nu ir ka pasako apie mus tokia reakcija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 23, 11:46)
Rimtai pasakius tu man tokia nelabai idomi nare

O tu jau kad įdomi biggrin.gif . Nebent kam patinka rietenas skaityti .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 23, 11:20)
O tu jau kad įdomi biggrin.gif . Nebent kam patinka rietenas skaityti .

Tai nekomentuok manes, jei as tau neidomi. As i tavo postus plepaluose isvis nereaguoju, nes tu tikrai neidomi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 23, 12:25)
Tai nekomentuok manes, jei as tau neidomi. As i tavo postus plepaluose isvis nereaguoju, nes tu tikrai neidomi 4u.gif .

Ok. Nekomentuosiu. Ir iš tavęs to paties tikiuosi 4u.gif. Jei ką' SM yra ignore funkcija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 23 sausio 2018 - 11:55