Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mementoo @ 2020 01 04, 11:30)
Keistas palyginimas. Pasaulio žmonės, kas čia per kategorija, pagal kurią darote išvadą ar garsus ar talentingas ar vertas fanfarų gausmo ? 
Lietuva ne valstybėlė. Lietuvos žmonės ne miestelio kaimelio žmogeliai tamsuolėliai. Lietuva turi savo vardą, savo reikšmę, savo talentus. Su ja yra skaitomasi. Lietuviai jei nori, gali viską ir tiek, kiek kiti. Jūs jaučiatės žemės blusa, nes jūsų gimtasis kraštas nebėra velykos rosiejos pobėditėlės sastave. Ta nuoskauda kiekvienoje žinutėje, tą nuoskaudą projektuojate į kitus. Bet susipraskite pagaliau. Tai jūsų asmeninė tragedija, ne Lietuvos.
Ir apie Nobelio premijos laureatus daug kas negirdėjęs. Ar tai reiškia kad jų indėlis niekinis ?

Tai tamsta tik apie ta savo Rosija svaigsti. Manau pacios tevai gyveno kur Vilniuje, o tame kaime rusu laikais nieko nerode tik rusu TV, tai labai suformavo Vilnieciu mentaliteta Maskvos kryptimi.
As kai gyvenau Kaune, tai jau greiciau buvau orientuotas i Varsuva, nes buvo Lenkijos TV ir FM, o 1989 atsirado satelitine ir tada ta Maskva tapo visiskai nezinomas krastas.
Tai man keista, kai zmones ta Maskva visur kisa, matyt neisivaizduoja kad buvo KITAS PASAULIS, o ne tik Vilnius Maskva asis.

Tai ir dabar ziuriu ka sakysim ziuri Olandijos Vokietijos Svedijos gyventojai. Ptikekit - Lietuva ten praktiskai nezinoma, aisku iskyrus kriminaline kronika...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 04, 11:43)
Tai tamsta tik apie ta savo Rosija svaigsti. Manau pacios tevai gyveno kur Vilniuje, o tame kaime rusu laikais nieko nerode tik rusu TV, tai labai suformavo Vilnieciu mentaliteta Maskvos kryptimi.
As kai gyvenau Kaune, tai jau greiciau buvau orientuotas i Varsuva, nes buvo Lenkijos TV ir FM, o 1989 atsirado satelitine ir tada ta Maskva tapo visiskai nezinomas krastas.
Tai man keista, kai zmones ta Maskva visur kisa, matyt neisivaizduoja kad buvo KITAS PASAULIS, o ne tik Vilnius Maskva asis.

Tai ir dabar ziuriu ka sakysim ziuri Olandijos Vokietijos Svedijos gyventojai. Ptikekit - Lietuva ten praktiskai nezinoma, aisku iskyrus kriminaline kronika...

tai kad net lenkai pietuose neskiria lietuvių kalbos, neįsivaizduoja kas mes tokie ir kokia čia kalba. Mes esame tik labai mažytė saujytė pasaulyje ir kitaip nebus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 04, 11:43)

Kas su kuo bendrauja, kokius interesus turi, apie tai ir girdi.
Visa kita - nežinoma žemė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 04, 11:45)
tai kad net lenkai pietuose neskiria lietuvių kalbos, neįsivaizduoja kas mes tokie ir kokia čia kalba. Mes esame tik labai mažytė saujytė pasaulyje ir kitaip nebus.

Melas, skiria. Bet jau tie lenkai, kuriuos pažįstu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 30, 17:45)
<p>O man šita žinia kažkaip dūšią užspaudė.Per anksti, tikrai per anksti išeina scenos grandai <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/veidai/zmones/biciuliai-ir-kolegos-prisimena-netiketai-mirusi-remigiju-sabuli-aplanke-keistas-jausmas.d?id=83148591'>https://www.delfi.lt/veidai/zmones/biciuliai-ir-kolegos-prisimena-netiketai-mirusi-remigiju-sabuli-aplanke-keistas-jausmas.d?id=83148591</a>
</p>

Taip, išeina aktorių karta, kuri mane formavo. Pirmą kartą jį įsiimylėjau, sėdėdama su tėvais Kauno kino teatre, žiūrint fantastišką (kaip tada man atrodė) filmą "Skrydis per Atlantą". Sabolius ten vaidino super. O paskui jau atpažindavau visur.

QUOTE(mementoo @ 2020 01 03, 13:04)
Būt negirdėjusiam apie Edgarą Montvydą, Violetą Urmanavičiūtę Urmana, Oną Kolabovaitę, Aliną Orlovą ir daugybę kitų, tai jau talentas . Neišprususio, iš žeminės galvos neiškišančio ir tuom besididžiuojančio.

Būtent. Nežino Lutukė ir Co, ką daro šie žmonės, o paryškintą žinau asmeniškai ( jo europinę karjerą taip pat), nu tai...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 14:14)
Taip ir pasakysiu visiem airiam lotuliukas.gif tiesiog tamsi tauta, nezino musu garsiuju daininku  biggrin.gif
Papildyta:

Ne, ne visiems airiams pasakysit. Mat yra airių, kuriems ir operinė muzika rūpi mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 21:46)
ne, nepatinka man jos balsas...

O man patinka bigsmile.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 04, 11:06)
Dirigentas yra profesija. Kodel cia rinkti kazka pagal lyti? Renkamas geriausias prrofesijos atstovas, o ne dar papildomai pagal lyti, odos spalva, seksualine pakraipa ar valstybe.

Mirga iš Lietuvos bigsmile.gif

Ir net Leonard Cohen lietuviškų šaknų turi, kurį ta Liutukės pamėgta paauglė dainuoja... smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 04 sausio 2020 - 17:28
Prisimenat Sovietija? Ten buvo laisva ir demokratiska konstitucija. Beprasmiska kaip dabartine.
Prisimenat istatymus... Na istatymai nebuvo tokie jau grazus, bet gal i jie buvo labiau gerbimi?
Ka dabar turime?
naujausias pavyzdys.
Vienas keistuolis issikepe kate ir teisesaug istiko konvulsijos. Vietoje to, kad laikytis istatymu, pradejo fantazuot. Kaip tipiska atsiliksui Azijine valstybe.

realybe:
Gyvuno nuzudymas nera joks ziaurus elgesys. Kankinimas ir del kankinomo nugaises suluosintas gyvunas yra ziaurus elgesys. Skaitykit istatyma. Tai aisku kiekvenam sugebanciam logiskai mastyt. Kitaip visi aviu vistu jauciu ir kiauliu skerdejai jau butu supuve kalejime.
Bet teisesaugos pareigunai matyt nesugeba mastyti ir tai yra lietuvos tragedija.
Jie nesugeba suprasti, kad kate niekuo nesiskiria nuo triusio... Na nera tokiu istatymu kurie skirtu tuos gyvunus, todel jei kas issikepe triusi ar kas kate tai neverta isterikuot.

Teisesauga dar pradejo aiskintis, ar buvo pilietis alkanas. Ti gal ir vista issikepti reikia turet koki alkanumo nustatymo akta.

Na tipiskas teises diskreditacija. Nors Lietuvoje tai norma.

Skaitet gal nekarta, kai spec tarnybu automobiliai pazeisdami taisykles sukelia avarijas, bet tai pateikiama, kad kalti tie kurie nepraleido.
Nepraleidimas avariju nesukelia, jis tik trukdo dirbti, yra numatytos baudos.
Avarijas sukelia spec tarnybu automobiliu vairuotojai grubiai pazeisdami taisykles, vaziuoja neisitikin kad juos praleidzia, kas yra grieztai reikalaujama.

Lietuvoje tokios teisines nesamones viena po kitos, tokioje aplinkoje nagli buti jokio vystimosi
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 04, 17:25)
Būtent. Nežino Lutukė ir Co, ką daro šie žmonės, o paryškintą žinau asmeniškai ( jo europinę karjerą taip pat), nu tai...
Ne, ne visiems airiams pasakysit. Mat yra airių, kuriems ir operinė muzika rūpi mirksiukas.gif
O man patinka bigsmile.gif
Mirga iš Lietuvos bigsmile.gif

Ir net Leonard Cohen lietuviškų šaknų turi, kurį ta Liutukės pamėgta paauglė dainuoja...  smile.gif  wub.gif

Zino, as jau mamos pilve klausiausi klasikines muzikos, ji dar tuo metu ir dirigavimo egzamina laikesi mirksiukas.gif bet zinoti, nereiskia, kad turi to klausytis ir tai turi patikti, man patinka klasikine muzika, bet ne dainavimas.

Ka tai is vis turetu reiksti?

Mirga daininke? blink.gif nuo kada?

Neturi, zydiskos saknys. Galu gale ir yra esme, kad nemaisytu nera biggrin.gif

Taigi, skaicius nesikeicia, siek tiek garsus lieka 4 atlikejai kol kas, 2 is ju uz balsa ir jie is klasikinio pasaulio biggrin.gif Ko jus taip parinates, l abai norit buti daininga tauta, dainuojat pati daznai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 sausio 2020 - 20:16
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 04, 16:47)
Melas, skiria. Bet jau tie lenkai, kuriuos pažįstu.

tai kai pažįstat smile.gif aš tai apie paprastus žmones gatvėje kalbėjau...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 04, 17:25)
Ir net Leonard Cohen lietuviškų šaknų turi, kurį ta Liutukės pamėgta paauglė dainuoja...  smile.gif  wub.gif

tiksliai, fainuolis jis. Ypač pora dainų
Papildyta:
DAKARAS bis.gif assa.gif ploja.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 04, 21:15)
Zino, as jau mamos pilve klausiausi klasikines muzikos, ji dar tuo metu ir dirigavimo egzamina laikesi  mirksiukas.gif

Tuoj tu mums cia ir Nobelio premija ant stalo istrauksi,kaip gi be taves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 04, 20:15)
Taigi, skaicius nesikeicia, siek tiek garsus lieka 4 atlikejai kol kas, 2 is ju uz balsa ir jie is klasikinio pasaulio  biggrin.gif Ko jus taip parinates, l abai norit buti daininga tauta, dainuojat pati daznai?

Šiek tiek .
Jei iš urvo išlindęs negirdėjo, reiškia daugiau nėra. Nieks čia kiaulėms perlų nebarstys, vardindamas pavardes.

Dienos topas. Išmano apie dainavimą, nes pilve būdama muzikos klausėsi.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 04, 21:36)
Tuoj tu mums cia ir Nobelio premija ant stalo istrauksi,kaip gi be taves  lotuliukas.gif

Baikite juokauti. Nieks iš jos pażįstamų apie kažkokius nobelius nėr girdėjęs. Nes jau būtų šią kortą išmetusi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 04, 21:36)
Tuoj tu mums cia ir Nobelio premija ant stalo istrauksi,kaip gi be taves  lotuliukas.gif

prie ko cia tai? kazkas bent panasaus? blink.gif juk jau senai sakiau, kad mano mama muzike, neuzfailavot? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 01 04, 21:50)
Šiek tiek .
Jei iš urvo išlindęs negirdėjo, reiškia daugiau nėra. Nieks čia kiaulėms perlų nebarstys, vardindamas  pavardes.
Dienos topas. Išmano apie dainavimą, nes pilve būdama muzikos klausėsi.
Papildyta:
Baikite juokauti. Nieks iš jos pażįstamų apie kažkokius nobelius nėr girdėjęs. Nes jau būtų šią kortą išmetusi.

Nunu, tiek pavardino ir daugiau nezinot, jau pradejo ir dirigentus mineti is to strioko lotuliukas.gif o dabar jau prasides izedinejimai lotuliukas.gif Gal nereiktu labai itemptai ir ilgai galvotu, jei butu daug tu garsiu daininku ar ne, visi zinotume.
Negirdejot apie teigiama Mocarto muzikkos itaka ? bigsmile.gif O as klausiausi geros muzikos nuo pradejimo , ne tik pilve, o nuo to laiko tongue.gif Nu ir prigimtis, turiu gera klausa, o ka irgi pavydit?

Bet kokios jus konfliktiskos asmenybes, del kiekvienos temos jums reikia susirieti, irodinejant beleka, nes, jei jau lietuviai, tai auksu sika ar ne? lotuliukas.gif nejau visai neturit savikritikos?
Jus kaip daznai dainuojat, galima paklausti ar irgi karine paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 sausio 2020 - 22:11
As ne tik gera klausa, bet ir balsa nebloga turiu. Nu bet tai kas? Ar kiekviena disktuojama tema kai kurios nepasigyrusios kazkuo negalit gyventi?
Atsakyti