Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Nera jiems ten ka susizeisti matyt. Sito tipo as nevirskinu tiesiog. Ir kur ta Jurga ziurejo, man ji tokia subtili atrodo, o jis tikras pajacas.
Mes nei viena nezinome kada jie is tiesu issiskyre. Turbut aisku, kad tikroji santykiu griuvimo data buvo kur kas anksciau nei straipsniai pasirode. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 01 sausio 2020 - 07:37
4u.gif bendraplepiai, su Naujaisiais Metais, naujais planais, ambicijomis, tikslais, nauju AŠ.

aš tikiuosi šiemet užmegzti santykius su sportu. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 01 01, 18:30)
aš tikiuosi šiemet užmegzti santykius su sportu.  biggrin.gif

Vodka - sila, sport - mogila. Sportininkai tiesiog susivaro savo sveikata
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 01, 19:36)

IDOMUCIA linkiu pasportuoti, ar pamedituoti, nu bent kažkaip pakelti savęs vertinimą !
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 01 01, 20:30)
4u.gif  bendraplepiai, su Naujaisiais Metais, naujais planais, ambicijomis, tikslais, nauju AŠ.

aš tikiuosi šiemet užmegzti santykius su sportu.  biggrin.gif

Aš lygiai prieš metus užmezgiau. Nežadu skirris, lankau Impulse grupinrs treniruotes 3-4 karus į savaitę. Jei kokią savaitę nenueinu, pasiilgstu wub.gif
Dėl Bareikio tai irgi nesuprantu kodėl daugumai moterų jis nepatinka. Man už Stonkų jis daug šiltesnis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 01, 18:36)

Matomai daug prisilakei per Naujus.
Sportuoti sveika, sportuojancio zmogaus sirdies raumuo stiprrdsnis, zenkliai mazesne infarkto rizika.
Jei nors kiek sportuotum, pakeltum tonusa, gal neatrodytu taip viskas niuriai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 01 01, 20:22)
Dėl Bareikio tai irgi nesuprantu kodėl daugumai moterų jis nepatinka. Man už Stonkų jis daug šiltesnis atrodo.

Gal ir siltesnis, Stonkaus as isvis nezinau, bet man Bareikis toks pajacas, bando kazka is saves islauzt. Gal kazkuriai ir tinka, bet salia Jurgos jis juokingas savo povyza, ir talentu nesulyginsi.

Su sportu issiskyreme pries gerus pora metu. Butu gerai atnaujint draugyste g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 01 sausio 2020 - 20:02
https://www.lrytas.l...ienei-13100402/
Nu ir nu...
Atsakyti

Gal ir siltesnis, Stonkaus as isvis nezinau, bet man Bareikis toks pajacas, bando kazka is saves islauzt. Gal kazkuriai ir tinka, bet salia Jurgos jis juokingas savo povyza, ir talentu nesulyginsi.

Bareikis baiges Ciurlionio menu gimnazija. Muzikos mokesi nuo 7iu metu, 6ia kartus per savaite po kokias 7ias valandas per diena. Tai juodas darbas. Talenta gal visi savaip supranta, bet geresnio pasiruosimo muzikantui Lietuvoje neegzistuoja. :) 

Jurga man labai patinka kaip dainininke. Is interviu atrodo, kad ir kaip zmogus ji labai sunrendusi. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 02, 04:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72576098" data-time="1577901670"><div><p>Gal ir siltesnis, Stonkaus as isvis nezinau, bet man Bareikis toks pajacas, bando kazka is saves islauzt. Gal kazkuriai ir tinka, bet salia Jurgos jis juokingas savo povyza, ir talentu nesulyginsi.
</p></div></blockquote><p>Bareikis baiges Ciurlionio menu gimnazija. Muzikos mokesi nuo 7iu metu, 6ia kartus per savaite po kokias 7ias valandas per diena. Tai juodas darbas. Talenta gal visi savaip supranta, bet geresnio pasiruosimo muzikantui Lietuvoje neegzistuoja. smile.gif </p><p>Jurga man labai patinka kaip dainininke. Is interviu atrodo, kad ir kaip zmogus ji labai sunrendusi. </p>

Darbas nelygu talentas. Darbu ji gali atskleisti, o gali ir neatskleisti, nes neturi ka. Nors gal man jo stilius tiesiog nepatinka, butent del Jurgos subtilumo ir brandos. O jo laida isvis nesusipratimas, lekstumo isikunijimas,tolygu visokiems radistams, katleriams ir kt panasiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 02 sausio 2020 - 07:53
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 02, 03:04)
Talenta gal visi savaip supranta, bet geresnio pasiruosimo muzikantui Lietuvoje neegzistuoja.

Niekam ta Lietuva pasaulyje nerupi. Dar pasakyk, kur galima igyti geriausia muzikini issilavinima pvz. Raseiniuose (manau yra kokia muzikos mokykla) o kur geriausia issilavinima galima issigyti Pumpenu kaime (ten gal gyvena koks prasigeres akordionistas?)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 02, 11:19)
Niekam ta Lietuva pasaulyje nerupi.

tau rūpi cray.gif
Atsakyti