QUOTE(Maja Di @ 2019 12 10, 08:11)
Ir baisiausia, kad ne kad ji taip sako, galvoja, bet kad tokia pati pašalpinių gvardija, mėgstanti vaikus lupti, žmonai į kuprą užvažiuoti, gyventi iš pašalpų, kurias ta bloga valstybė per mažas duoda, ją ir išrinks. Nemokėtų tu pašalpų, gal pradėtų galvoti kaip užsidirbti, o ne iš kur pašalpas padidinti ir socialinius būstus gauti. O dabar pašalpiniai iš kartos į kartą,dauginasi kaip ant mielių, tik durniai gali dirbti....
Baisiausia, kad Kručinskais manipuliuoja tie, kurie po rinkimų juos pamirš.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 10, 10:37)
Ateina naujas Leninas, tik 2 dienos iki rinkimu UK
O jis kas?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 10, 13:44)
Tik labai įdomu, ar poniai Eglei nekyla klausimas , iš kur kaimiečiai bulve ima?Gal iš paraistės prisirenka?Puikus pavyzdys vaikams.
</p>
Tikrai, kodėl vėl
gauti, o ne patiems tą bulvę užsiauginti, jei jau apie gyvenimą kaime kalbam?
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 10, 14:49)
Butent, zurnalistai labai iskraipo, pats straipsnis iskraipytas, isimti keliai sakiniai is konteksto
Lygiai kaip pas Janutienę ir Krivicką, kai trubadūrino, kad Kručinskai gyvena bute, kuris Savivaldybėj nepriklauso. Pasirodo, Savivaldybėi nepriklauso tik to namo palėpė...
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 10, 15:13)
nes debilai, niekas nedirbtu uz tiek, tai pakeltu algas.
Jie negyvena is pasalpu
NEMELUOK
Nieko naujo, ne kartą sakėt, kad dirba tik debilai... Bet tada aš renkuosi būti Jūsų koordinatėse debilė. Ir mano šeima. Mes dirbam mažai apmokamus, bet labai atsakingus darbus. Reikalaudami, streikuodami, bet dirbam...
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 10, 16:14)
Gerai, paskaičiuokim.Savo būsto neturi, gyvena socialiniame.Vadinasi nuomą moka simbolinę,gauna kompensacijas už komunalines paslaugas, nemoka žemės mokesčio.Kadangi yra soc remtini, už vaikų darželį nemoka, sumokam mes.Sveikatos draudimą, vaiko pinigus sumokam, mes dirbantieji.Vaikai pradės lankyti mokyklą, maitinimas, pratybos, nuvykimas į mokyklą nemokamas, vėl už viską mokam mes, dirbantieji.Jei vaikai,lankys būrelius, muzikos mokyklą, baseiną, už viską mokės valstybė, ty mes,dirbantieji.
</p>
Mane šioje vietoje vietoje (apskritai visoje Kručinskų istorijoje) ne tie svarbi ta socialinė parama (jie ją gauna, nes atitinka kriterijus), kiek jų pačių požiūris: privalo duoti, davė nepakankamai; vaikams bus trauma, kai išsikels iš namo į butą... Socialinė parama (kaip ir bet kokia parama) taip nepriimama.
QUOTE(Žu žu @ 2019 12 10, 16:30)
Ne. Debilai tie, kurie isivaizduoja, kad juems viskas priklauso uz dyka is
mistines valstybes. Ir kuo maziau butu tokiu kucinskieniu, tuo didesnes algas butu galima moketi tavo vadinamiems debilams.
Būtent, gauti "iš mistinės valstybės", nesuprantant, kad valstybė - tai jos piliečiai. Visi.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 10, 17:30)
1. Mane labai stebina tokio issilavinimo moteris, kuri moko medikus su tokiais issireiskimas, minciu destymu ir mastymu....
Gal cia beda, kad svietimas toks Lietuvoje? Kokius piliecius isugdo valstybe, tokius turi?
2. Man zinai kas idomu, kodel zmones tiek prikuria ir tiek keikia eiline seima,
3. jei tokia sistema bloga, kaltinit ne zmones riekia, o tuos, kas ja sukure...
4.Ar blogiau tokios seimos, kurios
moka mazai mokesciu ir kukliai gyvena is savo kukliu pajamu ar visokie pvz jakilaiciai uzdirbdami belekiek ir mokedami tiek pat mazai mokesciu? vsio zakona ar ne? ar geriau seimai tokiai nuolaida busto nuomai ar jakilaiciam milijonines nuolaidos mokesciam? kas labiau apvagineja valstybe?
1. Nenuostabu: Jus ne pirmą kartą stebina tai, ką kalba išsilavinusios moterys - net minties nepagaunat.
2. Jie tą šeimą savo mokesčiais išlaiko.
3. Sistemą kuria taip pat žmonės.
4. Apie mokesčius tiesiog priminsiu Jūsų genialų postą:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 18, 13:31)
siuo metu moketi mokescius Lt tai remti labia labia negerus dalykus. Kol nesusitavrkys elemenatriu istatymu, bazes, tai beveik nusiklaitmas, remti nusikaltelius.
Apie Jakilaičius smulkiau, jei galima - su šaltiniais.