QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 22, 22:50)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="71971697" data-time="1516650156"><div><p>Aš irgi nesuprantu tokio požiūrio. Ir dar iš moterų pusės. Ir ne snarglių, o subrendusių. Trys vyrai išprievartavo ir pati kalta
. Kaip visad. Nes ne proto bokštas
</p></div></blockquote><p>As pamenu ta mergina. Tikrai ne is labai geros seimos buvo. Isprievartavo tryse, visi aplinkiniai zinojo, tad manes nestebina, kad ji kaltinimus atsieme ar, kad istekejo. Stubura turinti, save mylinti moteris taip nepadarytu, bet ta mergina (nepamenu kiek jai metu buvo) matyt turejo nuli atramos. Ir daug smerkimo. Uztenka pamatyti siandienos SM komentarus ir mazdaug isivaizduoji ka aplink ja snekejo. </p>
Ko dabar verksleni? 9 metai praejo - ji vel ant panasaus greblio uzlipo.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 22, 22:53)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71971716" data-time="1516650606"><div><p>Tai jus paaiskinkit subrendusios moters kita mela - pristato pazyma kad laukiasi.
Ok, prievartavo tai prievartavo. Ko tada tekejo? Ir keikimasi prasom pakomentuot po mano ikelta nuoroda. Aciu.
Trecia kart pabreziu - neknsinejau tos proevartos, bet merga ne visai normali.</p></div></blockquote><p>Taip, ne visai normali greiciausiai. Kaip tai susije su tuo, kad ja isprievartavo??? Ne visai normalias galima prievartauti? Broliai maziau kalti? Kodel tu pradejai isvis apie ta mergina kalbeti, kai paminejau ju nusilaltima? Kodel vis zvilgsnis i auka krypsta, o ne i nusikaltelius, a? </p>
Siaip sau. Todel kad tu vel ant" smurto " uzsiciklinai. Tik tid3l. Bandau parodyt kita medalio puse.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 22, 22:57)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71971811" data-time="1516654461"><div><p>O kai vyras uz didelius projektus didelius pinigus i nauja seima investavo, nepameni? Benddri namai. Nes jis jos vyras ir pinigus uzdirba.
Nekviesciau. Pirma tarpusavy aiskinciaus.</p></div></blockquote><p>Nepamenu, kiek ten kas investavo. Tik pamenu, kad daug nariu tavo poziurio nesuprato. As irgi nesupratau ir nesuprasiu. </p>
Ania? Garantuoju ta barakuda sampes pursluose su n tuoju maudosi ir intrigas rezgia. Tiek to. Tau patiko, man ne, nes aferistes perprantu.