QUOTE(paštininkė @ 2019 12 06, 18:04)
1. Oi, tik nereikia Jūsų ir mano nesusikalbėjimo nurašyti visų išsilavinusių lietuvių mąstymo bėdoms - gal tik aš tokia nemąstanti
2. Tačiau aš vadovaujuosi logika, kad jei pirminis veiksmas yra nelegalus (na, neturėjo teisės dėdė leisti gyventi savo giminaičiams Savivaldybei priklausančiam būste be Savivaldybės žinios), tai ir visi kiti po jo sekantys veiksmai yra nelegalūs (taigi, ta šeima ten gyveno nelegaliai).
2. Tačiau aš vadovaujuosi logika, kad jei pirminis veiksmas yra nelegalus (na, neturėjo teisės dėdė leisti gyventi savo giminaičiams Savivaldybei priklausančiam būste be Savivaldybės žinios), tai ir visi kiti po jo sekantys veiksmai yra nelegalūs (taigi, ta šeima ten gyveno nelegaliai).
Jus nemastot, kaip tikra lietuve. Nenorit sutikti su mano teiginiu pirmame, bet antrame puikiai parodot savo nesuvokima.
Jus neskiriat nei veeiksmui sekos logikos, nei aplamai logikos.
Kai man buvo gal 12 metu as skaiciau knyga apie Hebleri Fina ir ten puikiai mokino logikos. kad pradinis veiksmas nebutinai esminis.
Jei kazkas uzsigavo kojos pirsta, tada supykes pradejo begti, ikrito i sulini ir uzsimuse, tai negalima sakyti, kad jis mire, nes uzsigavo pirsta. Nors viskas nuo to prasidejo.
Toliau jus neskiriat nei teises subjektu nei objektu.
Nera taip, kad jei kazka tas dede ileido tai sutartis nustoja galiot, tik atsiranda pagrindas inicijuoti jos nutraukima, va kai bus nutraukta, pagal ta inicijavima ir kai bus atsizvelgta i istatymus ginancius vaikus ir gyventojus va tik tada legalumas pasikeis.
Taigi eleementariu dalyku nesuvokiat ir tai tragedija.
Lietuvoje vienas labai dabar zinomas zmogus man sake, kad savo kieme jis gali nusauti ka tik nori, nes apkaltintu isiverzimu i privacia valda. Gal zmogus ziurejo daug vesternu, nzn. bet pas daugeli zmoniu fantastines isvados ir fantastiniai loginiai vingiai.
Kai buvo komisija del mano transeksualumo, tai viena gydytoja net pasake, kad as nelegaliai vartojau vaistus... Kuriuos nelegaliai nusipirkdavau Lietuvos parduotuvese (apmokedamas bankine kortele ir dar nuolaidos budavo). Ant kiek zmones Lietuvoje isiknibe i sovietini belogiskuma...
Yra neblogas straipsnis apie Palecki "mums reikia snipu" , susirasit...
Netoli nuvaziavom nuo Breznevo, o kaip netoli