QUOTE(vilnera @ 2019 12 05, 14:09)
Būsto savininkas savivaldybė. Kručinskai tėra svetimo turto naudotojai - nuomininkai. Tad savivaldybė turi teisę skirt jiems ką tik nori. Ir net derybų kažkokių vest su jais niekas neprivalo. Nes dabar dangstomasi vaikais, mol, su vaikais išvys, nors niekas neveja, tiesiog siūlo persikraustyti kitur, kas irgi yra didelė pagalba žmogui, neturinčiam SAVO būsto. Net jei tas būstas ir buvo močiutės - jis gi nebuvo Kručinskų. Jis buvo BOBUTĖS. Mano bobutė irgi turėjo namą, bet tai nereiškia, kad dabar tas namas mano
Darant kažkokias išimtis - lygiavertės išimtys būtų ir Neringos žmonėms tiems, kurie soc būstus nuomojo turistams, leisti tuos būstus išsipirkti tiems turistams, esant pageidavimui.. Nes čia panašiai ir vyksta-būstą gavo vieni ir leido gyvent kitiems - Kručinskams ir dabar šie kraustytis nebenori..
Jus kartojat visiem zinomus faktus, ir kartojat aptartus dlaykus, as iskeliau klausima
kodel svavivaldybe negali skirti butent sito busto jiem, jei jau ruosiasi kazka skriti? Kokios yra tikros priezastys, as kaip zinau tai tik del to, kad nori parduoti, ar tai teisinga? Ar savivaldybe kazkam mokejo uz ta buta, kas per aplinkybes privatizavimo metu buvo, man idomu sita info isgirsti, o ne tuscia info,kad nori duoti kita busta.
Ir vaikais neikas nesidangsto, vaikai realiai yra ir ziema mesti is busto, kai zmoen ssusipirke malkas ir t.t. yra visikai negrazu mazu maziausia. 5 m pragyveno gal iki pavasrio galejo palaukti?
Jis nera socialinis bustas, jis nera socialiniu butu sarase, arba as nerandu, jei kas randat ikelkit
O tai Lietuvoje nera galima issipirkti socialinio busto?Airijoje yra tokia galimybe ir net nuoma priskaiciuojama prie sumos.
Bet siaip sakau man tie soc bustai isvis neteisybe didele, juos turetu duoti nebent neigaliem ar pan zmonem. Kodel vieni jauni sveiki juos gauna, o kiti turi pirkti? kokia motyvacija pirkti?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 05, 14:27)
Ir ka namu seimininke, nebaigusi net 12, gali patarti Seime? Istatymai, zinios kur pas ja? Kodel is mokesciu moketoju pinigu kazkokie pusglusiai turi sedeti Seime?
Geriau klausk, kodel sedi? visas seimas toks, kad kiti su issilavinimu suka aferas irgi ne ka geriau. tai bent geras zmogus uzsidirbs seimai kokiam bustui susitaupys gal?
Vat Lansbergiai suka milijoninius versliukus ir ka ar jie ka pataria gero? ar is vis kas gero del zmoniu padaryta per 30m valdzios?
ko nenagrinejat pvz kodel Bilotaite uzsiemusi buvo seimo viesbuti, kurio nei nenaudojo, kiti irgi ten geri sunelis su mergom lankosi dukrytes gyevena ir t.t., jiem galima, tai jau viskas gerai?
https://www.lrytas.l...taite-12736417/
https://www.delfi.lt...s.d?id=82915293