Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 19:20)
nesako niekas, neviešina, tik mini ūminę būklę, bet gali būti kažkas su skrandžiu surišta. O juk ir jis su tuo problemų turėjęs... nors vėliau buvo atradęs kaip pats sakė sau tinkamą dietą.

Aš manau, kad jam žiedas ant skrandžio buvo uždėtas, per daug pavalgė, atsigėrė, kurortuose atsipalaidavo ir trūko. Čia taip tik galvoju ax.gif , nes jei kokia liga būtų, tai artimieji pasakytų, manau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 12 03, 17:43)
Aš manau, kad jam žiedas ant skrandžio buvo uždėtas, per daug pavalgė, atsigėrė, kurortuose atsipalaidavo ir trūko. Čia taip tik galvoju ax.gif , nes jei kokia liga būtų, tai artimieji pasakytų, manau.

komentaruose minimas ziedas kaip galimybe ir pankretitas, alkoholis....gaila,kad seima nesako, tai butu kitiem gal kaip siganalas, ko kada saugotis.
Atsakyti
Cololo buvo megejas palebauti, ir mergaites jaunas mego. Su svoriu sunkiai kovojo ilga laika. Visai patikeciau, kad per daug save "nudroze" unsure.gif
Atsakyti
Nenorejo jo seima akcentuot mirties priezasti - neakcentavo.
Atsakyti
Lietuvos moterys duoda.
Suorganizavo viduramziu stiliaus dueli iki mirties tarp meiluziu. Va kur garsiname sali:

"A woman organised a "latter day medieval duel" between her two lovers to decide which one would win her affection, a murder trial has heard.

Asta Juskauskiene, 35, had just left Giedruis Juskauskas when she met Mantas Kvedaras, a 25-year-old serving time in a Lithuanian prison, online.

The care worker officially ended the relationship with Juskauskas, 42, who continued to provide financial support for their daughter, following Kvedras' release in May.

Both men claimed Juskauskiene as their own and she decided to settle the argument with a fight to the death in a Stratford alleyway, Kingston Crown Court was told.

Juskauskas was found bleeding to death in Whalebone Lane following the "murderous assault" which left him with 35 stab wounds to the body and neck. Kvedaras has since admitted to murdering him on June 17 this year. "

https://www.telegrap...cide-one-would/
Atsakyti
Aš tai laukiu klausimo "O kažin ką darė medikai, kol jis dar gyvas buvo?". Ar čia tik dėl Lietuvos medikų tokie klausimai kyla, kai žmogus ligoninėje neišgyvena...?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 10:46)
Aš tai laukiu klausimo "O kažin ką darė medikai, kol jis dar gyvas buvo?". Ar čia tik dėl Lietuvos medikų tokie klausimai kyla, kai žmogus ligoninėje neišgyvena...?

Aš irgi pirmą savo žinutę rašydama laukiau tokio klausimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 12 04, 08:53)
Aš irgi pirmą savo žinutę rašydama laukiau tokio klausimo biggrin.gif

Nu matyt Lietuvai standartai kiti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 22:34)
Lietuvos moterys duoda.
Suorganizavo viduramziu stiliaus dueli iki mirties tarp meiluziu. Va kur garsiname sali:

"A woman organised a "latter day medieval duel" between her two lovers to decide which one would win her affection, a murder trial has heard.

Asta Juskauskiene, 35, had just left Giedruis Juskauskas when she met Mantas Kvedaras, a 25-year-old serving time in a Lithuanian prison, online.

The care worker officially ended the relationship with Juskauskas, 42, who continued to provide financial support for their daughter, following Kvedras' release in May.

Both men claimed Juskauskiene as their own and she decided to settle the argument with a fight to the death in a Stratford alleyway, Kingston Crown Court was told.

Juskauskas was found bleeding to death in Whalebone Lane following the "murderous assault" which left him with 35 stab wounds to the body and neck. Kvedaras has since admitted to murdering him on June 17 this year. "

https://www.telegrap...cide-one-would/

čia geras, kaip iš filmo
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 09:09)
Nu matyt Lietuvai standartai kiti rolleyes.gif  biggrin.gif

medikai blogi būna visur, tik skirtumas tame, kad kitur bent jau kažkaip normaliau kompensuoja, Amerikoje pvz. ir milijonais. O čia gi tuos daktariūkščius ir jų uopdegas visiškai išsukinėja. Jau vien ko verta Bosas byla: kiek sukišo, o kiek gavo? Tai natūraliai žmonėms ir kyla neapykanta. Nu ko čia nesuprast vis?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 08:46)

Raso is kart veze ir operavo, kol dar gyvas buvo, operacijos metu ir mire, kaip suprantu, tai ir klausimu nekyla, nelaike gal ir negere kavos gal medikai? artimieji dziaugiasi mediku darbu, vadinasi viskas gerai ten. Klausimai kyla, kai dirba prastai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 09:29)
čia geras, kaip iš filmo

kazkoks absurdas, nusidegradavusi moteris, savo vaiko teva prazude, dabar pati ses i kalejima, vaika kazkas globos, nu duru dura, narkomane kokia gal?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 11:30)

kazkoks absurdas, nusidegradavusi moteris, savo vaiko teva prazude, dabar pati ses i kalejima, vaika kazkas globos, nu duru dura, narkomane kokia gal?

Duok savo bendradarbiams airiams linka. kad paskaitytu, geriau pazintu lietuvius. Parasyk, kad tai "Lithuanian love story"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 04, 11:35)
Duok savo bendradarbiams airiams linka. kad paskaitytu, geriau pazintu lietuvius. Parasyk, kad tai "Lithuanian love story"

Tokiu yra visuose tautuose. mirksiukas.gif
Atsakyti