Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Moonte @ 2019 11 26, 15:27)

Tavo opusai apie nieka, jau pabodo.

O man jau atsibodo pusprociu fanatikiu sapaliones. Maniau, kad tokios issikore, is sielvarto, Maskvoje po puco 1991. Bet kur tau... bukumas nemirsta. Jis tik keicia kai kuriuoss zodzius...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 26, 16:08)
O ką apie tai kalbėti siūlot?

"Pneumokokų yra gal apie 90 serotipų, o skiepas apima tik 10. Gaminant skiepą galvojama apie pačius dažniausius ligų sukėlėjus [...]

Nu va radot, ka pasisenketi.

Jie dabar meluos iki paskutinio,kad susirgo ne tuom, nuo ko skiepyjosi, nors tyrimu rezultatu net nera, bet jie jau labai labai garantuoti, ka dne nuo to....idomu is kur pasigavo tada mergaite sia bacila, jei ji jau tokia reta, kai iki tol buvo normalus , sveikas vaikais, ir po vakcinos eme ir numire, cia siaip tik sutapimas, kaip ir visais kitais atvejais, per krauja tevai turi irodineti,kad nukencia butent nuo vakcinu...
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 26, 16:37)
Žinoma, kad nėra. Ar tai reiškia, kad saugotis iš viso nuo nieko nereikia? Nes žmogaus gyvenimą ar mirtį nulemia n faktorių.

Butina saugotis nuo visu pavoju ir nuo vakcinu ypatingai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 16:28)
nu... o koks rėksmas ir grasinimai būtų, jei būtų buvusi neskiepyta ir taip pat numirtų...

Papildyta:

tame ir esmė, kad panacėjos nėra. Žmogaus mirtį ar gyvenimą nulemia 100 faktorių, tikrai ne tik skiepai smile.gif

oi as isivaizduoju, kas butu buve, jei nebutu skiepijusi, butu jokie tyrimai nedaryti trimituotu, kad mire nuo meningokoko ar pneumokoko ir tiek, ir skatintu visus skiepytis su panasiom baisiom nuotraukom...sakytu matot kas laukia tu, kurie nesiskiepyja doh.gif
Gaila tevu, gaila visu , kurie skiepyja vaikus ir paskui verkia kruvinom asarom , kai susiduria su pasakemem ir skao , o mes pasitikejom gydytojais, kiek dabar mamu dalinasi savo istorijom, baisiausios alergijos ,, ligos, neigalumai ir t.t. Lenkijoje rase vaikas mire grynai nuo tokio pat skiepo kaip ir si mergaite....

Butent faktoriu n niekas nezino ,kaip konkretus organizmas sureguos i skiepa, kodel nedaro kazkokiu alerginui testu, net susikta krema pratestuoti siulo ar plauku dazus pries pradedant vartoti, o cia mazam vaikui tokiius kokteilius suleidzia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 lapkričio 2019 - 17:00
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 26, 17:00)
Jie dabar meluos iki paskutinio,

Butina saugotis nuo visu pavoju ir nuo vakcinu ypatingai.

Nu tai ir sakau, kad nėra apie ką kalbėt. Jūs manot, kad meluoja. Aš taip nemanau. Ką kalbėsim?

Aš nemanau, kad vakcinos kelia pavojų, nuo kurio reikia ypatingai saugotis. Aš manau, kad yra pakankamai duomenų, kurie rodo vakcinų veiksmingumą. Nepaisant to, kad jos nėra panacėja ir to, kad tam tikrais atvejais jos gali turėti šalutinį poveikį, aš manau kad visumoje jos atneša daugiau naudos nei žalos. Jūs manot kitaip. Nėra diskusijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 26 lapkričio 2019 - 17:08
Man dar idomu, ka nuveike ligonineje gydytojai per 12 pirmu valandu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 26, 17:07)
Man dar idomu, ka nuveike ligonineje gydytojai per 12 pirmu valandu?

Turbūt kavą gėrė. Jūs susigalvokit pati ir tai bus Jūsų tiesa. Nes kad ir ką jie sakytų, Jūs vis tiek manysit, kad meluoja. Tai kam apsimest, kad Jums įdomu... Jūs jau turit savo tiesą ir savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 26, 17:06)
Nu tai ir sakau, kad nėra apie ką kalbėt. Jūs manot, kad meluoja. Aš taip nemanau. Ką kalbėsim?

Aš nemanau, kad vakcinos kelia pavojų, nuo kurio reikia ypatingai saugotis. Aš manau, kad yra pakankamai duomenų, kurie rodo vakcinų veiksmingumą. Nepaisant to, kad jos nėra panacėja ir to, kad tam tikrais atvejais jos gali turėti šalutinį poveikį. Jūs manot kitaip. Nėra diskusijos.

tai kaip jie zino nuo ko mire mergaite, jei dar tyrimu nera padaryta, o jie jau formuoja nuomone kryptingai , nuo bet ko tik ne nuo skiepu?

Neradau jokiu duomenu, kurie irodytu galima nauda, kai rizika mirtis ir kitos sunkios ligos. Aplamai ju veiksmingumas net neirodytas moksliskai, gamintojai jokios atsakomyebs net neprisiima. Apie ka jus is vis snekat, kokia nauda? susidaro antikunis, net ne viseim zmonem ir net neilga lalika, kas nera nieko irodymas, kas dar? Kiek klausau skaitau imunologus nepriklausomus niekas nera niekuom garnatuotas del vakcinu. Pati ideja gera, bet kas daroma siuo metu visai nieko gero.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 26, 17:09)
Turbūt kavą gėrė. Jūs susigalvokit pati ir tai bus Jūsų tiesa. Nes kad ir ką jie sakytų, Jūs vis tiek manysit, kad meluoja. Tai kam apsimest, kad Jums įdomu... Jūs jau turit savo tiesą ir savo nuomonę.

visiskai nenustebciau, ne karta otkius vaizdus svao akim regejau. Jei pasakytu tiesa, tai ir nebutu kuom abejoti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 26, 17:09)
Turbūt kavą gėrė.

O jus gal tikite filmais, kad ten visi del ligoniu pergyvena ir sokineja, jei kas blogai?

Gal sedejo SM ir rase paklodes tuo metu? O gal FB ar instagrame.
Na jei ten buvo 12 valandu tai apie joki zaibiskuma negali buti kalbos. Zaibiska, tai kai numirsta vezant greitojoje
Atsakyti
Butent ir atsiliepimai ne kokie apie sia istaiga. greiciau, nei per 12 val tikrai galejo nustyti gal diagnoze, ne? papuole mergaite dar lyg tai sestadieni, ka irasoma, kad truskta personalo atsiliepimuose cia... unsure.gif

https://www.pincetas...=1#atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 26, 17:13)
O jus gal tikite filmais, kad ten visi del ligoniu pergyvena ir sokineja, jei kas blogai?

Aš dar ir ligoninėj esu buvusi žinokit. Šokinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 26, 17:18)
Aš dar ir ligoninėj esu buvusi žinokit. Šokinėjo.

Antakalnyje?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 26, 17:19)
Antakalnyje?

Į Antakalnį visus nešokinėjančius čia kažkada pastaruoju metu gal sukėlė? Kad jau taip klausiat.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 26, 16:45)
Žodžiu, viskuo reikia saugotis, bet ne skiepais. Nu ir turbūt vaistus reiktų visiems nustoti naudoti. Nes jei pažiūrėti į sudėtis... o dar jei į galimus šalutinius poveikius... vaje...

tikrai taip, atsirinkti šiais laikais iš tokios nenormaliai didelės ir realybėje nereikalingos žmogui gausos teisingai - didelis menas sakyčiau
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 26, 17:06)
Aš nemanau, kad vakcinos kelia pavojų, nuo kurio reikia ypatingai saugotis. Aš manau, kad yra pakankamai duomenų, kurie rodo vakcinų veiksmingumą. Nepaisant to, kad jos nėra panacėja ir to, kad tam tikrais atvejais jos gali turėti šalutinį poveikį, aš manau kad visumoje jos atneša daugiau naudos nei žalos. Jūs manot kitaip. Nėra diskusijos.

na bet šiais laikais vaikai nuo riešutų pėdsakų hot doge sugeba lėktuve numirti, tai nemanyti visai, kad vakcinos taip pat kelia pavojų yra mažų mažiausiai keista
Atsakyti