Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Aimeja @ 2019 11 08, 14:46)
O koks tavo reikalas? Tau kazkaip trukdo gyventi Airijoje?

Vel Dangutei laisvadienis.  biggrin.gif

Lietuvos Danguole, o ko tu manim rupiniesi?matai, kol tu manim rupiniesi, as negaliu tavim neisrupinti ir tavo gyvenamaja aplinka, drauge geriausia tu mano wub.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 08, 19:41)
Tai tik del akiu. Is tikruju po oda kish chipus (mikroschemas) tikslu kontroliuoti.

tai ir taip nesiskiepyja tik labai maza dalis, bet protinga dalis, reikia ir tuos uzzombinti, nes gales atimti vaikus, jei neskiepys ju....
Atsakyti
koks jisai šaunuolis, pagarba smile.gif https://www.15min.lt...us-1050-1229840
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 08, 21:46)
Lietuvos Danguole, o ko tu manim rupiniesi?matai, kol tu manim rupiniesi, as negaliu tavim neisrupinti ir tavo gyvenamaja aplinka, drauge geriausia tu mano  wub.gif

Dangute, kur tu konkreciai matai rupesti tavim? Tau klausimas uzduotas- koks tavo reikalas?
Siandien vel tikriausiai dirbsi SM. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 11 lapkričio 2019 - 08:53
QUOTE(Lietuvos Danguole @ 2019 11 11, 08:52)
Dangute, kur tu konkreciai matai rupesti tavim? Tau klausimas uzduotas- koks tavo reikalas?
Siandien vel tikriausiai dirbsi SM.  biggrin.gif

ir tau buvo klausimas uzduotas, koks tavo reikalas mano gyvenimas? bigsmile.gif
ateiti i foruma iskirtinai su manim pabendrauti, dekui uz demesi 4u.gif tik nenusprok is pavydo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 10, 21:05)

as kazkaip jam pagarbos nejauciu, daug briedu jis paskleide zmonem, per savo laidas...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 11, 11:50)
as kazkaip jam pagarbos nejauciu, daug briedu jis paskleide zmonem, per savo laidas...

aš jo laidų nežiūrėjau, gal kokią vieną, tai negaliu komentuoti. Bet šiaip manau, kad šaunuolis tame, kad nepalūžta po žmonos mirties, kad vis dar kuria, rašo, gyvena, žodžiu.
Pasibaisėjau tik tais sumuštiniais su dešra... Nu kas su žmonėmis darosi? Atrodo išsilavinę , turtingi ar apyturtingiai, o taip nemyli savo kūno, taip nesuvokia nieko paie mitybą unsure.gif Brazauskienė juk irgi tą patį prisipažino. Tai nenuostabu po to, kad serga
Atsakyti
O as ziurejus daug Cekuolio laidu ir tik pritariu Montevertei, sviesuolis zmogus wub.gif Zaviuosi jo darbu, sugebejimu dziaugtis gyvenimu, savo metais, viskuo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 11, 12:50)
ir tau buvo klausimas uzduotas, koks tavo reikalas mano gyvenimas?  bigsmile.gif
ateiti i foruma iskirtinai su manim pabendrauti, dekui uz demesi 4u.gif tik nenusprok is pavydo lotuliukas.gif

Tu nesikisk i musu salies gyvenima ir patikek- tiek tu, tiek tavo gyvenimas bus visiems dzin.
I tokias siuksles negalima nereaguoti. Jas reikia sluot is savo kiemo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 11 lapkričio 2019 - 12:18
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 11, 12:02)
aš jo laidų nežiūrėjau, gal kokią vieną, tai negaliu komentuoti. Bet šiaip manau, kad šaunuolis tame, kad nepalūžta po žmonos mirties, kad vis dar kuria, rašo, gyvena, žodžiu.
Pasibaisėjau tik tais sumuštiniais su dešra... Nu kas su žmonėmis darosi? Atrodo išsilavinę , turtingi ar apyturtingiai, o taip nemyli savo kūno, taip nesuvokia nieko paie mitybą unsure.gif Brazauskienė juk irgi tą patį prisipažino. Tai nenuostabu po to, kad serga

As esu ziurejusi seniau, kai Lt gyvenau, daug propogandos, kai klausaisi,ka konkreciai zinai, tai net ausys raitosi, galvoji, kaip taip galima meluoti atvirai,viesai... unsure.gif nors is pradziu irgi patiko, kol nesusiduri va su tiesiu melu, nu gla ji kas suklaidino, am tikrai sklausimasi, nezinau... o kai kurios laidos, tirkia idomios budavo..

O del asmeninio gyvenimo taip saunu, kad zmogus nepaluzo, o del mitybos, tai dar labai daug zmoniu prastai labia maitinasi...deja..
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 11, 12:17)
Tu nesikisk i musu salies gyvenima ir patikek- tiek tu, tiek tavo gyvenimas bus visiems dzin.
I tokias siuksles negalima nereaguoti. Jas reikia sluot is savo kiemo.

Danguolele, tu danguolele, kas tu tokia ,kad man aiskini? bigsmile.gif siek tiek jausk savo vieta ir ribas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 11, 13:02)

norėčiau kiekvieną dieną valgyti sumuštinius su dešra, man labai skanu.

taip visai Čekuolio laidų nežiūrėt tai yra tas pats kas sumuštiniais kiekvieną dieną save farširuot.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 11 11, 12:41)
norėčiau kiekvieną dieną valgyti sumuštinius su dešra, man labai skanu.

taip visai Čekuolio laidų nežiūrėt tai yra tas pats kas sumuštiniais kiekvieną dieną save farširuot.

kas trukdo, pirmyn - valgykit, fainas eksperimentas tada bus jus sekt kaip sekasi mirksiukas.gif
na, aš dar pati moku skaityti, susirasti kaip ir, nebūtina klausytis tik kurio nors vieno šaltinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 11, 12:02)
. Bet šiaip manau, kad šaunuolis tame, kad nepalūžta po žmonos mirties, kad vis dar kuria, rašo, gyvena, žodžiu.

Tai ka jis turejo daryt - list duoben kartu su zmona? Kad sita jam trecioji buvo, nenustebintu jei dar karta vestu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 11, 12:26)

Danguolele, tu danguolele, kas tu tokia ,kad man aiskini? bigsmile.gif siek tiek jausk savo vieta ir ribas.  mirksiukas.gif

Nieko nera kvailiau kai tu ar monteverte bezdzionaujat kazka. Nes jau matosi kad smegenys daugiau neisnesa( ypac tavuju saukstas turio).
Juk visi forume pritaria, kad tu esi Airijos DangOUlė.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 11, 12:43)
kas trukdo, pirmyn - valgykit, fainas eksperimentas tada bus jus sekt kaip sekasi mirksiukas.gif

Nors straipsnio tavo ikelto neskaiciau, bet supratau, kad Cekuolis sumustinius su desra valgo. Tai gi ka tik zavejais koks fainuolis ir sviesuolis, kaip dar veikia kazka, kuria.
Matai kaip desryte teigiamai zmogaus organizma veikia mirksiukas.gif . Cia tau ne veganu pliurza.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 11, 12:53)
Nors straipsnio tavo ikelto neskaiciau, bet supratau, kad Cekuolis sumustinius su desra valgo. Tai gi ka tik zavejais koks fainuolis ir sviesuolis, kaip dar veikia kazka, kuria.
Matai kaip desryte teigiamai  zmogaus organizma veikia mirksiukas.gif . Cia tau ne veganu pliurza.

o iš kur žinai kaip be tų sumuštinių gyventų? gal laukais dar lakstytų ax.gif
priminsiu tavo prastai galvai - kalifornijos chirurgas ilgametis veganas būdamas 95 metų dar operavo!!!!!!!!!! ir papūsk tu jam į rudąją smile.gif
Atsakyti