O gero nieko nematot?
https://www.lrytas.l...-kitu-12353428/
QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 12:26)
anūkams, proanūkiams, jei pasiseks, prigis ir suaugs normalūs medžiai
o tau, man dabar nereikia? man tai reikia dabar brandžių, lapuotų, didelių medžių, o ne medparodijų (liaunų stiebelių su pora lapelių)
2 atskiri dalykai, gerai,kad sodina medzius, blogai, kai kerta bradzius, sveikus.
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 04, 12:39)
anūkams, proanūkiams, jei pasiseks, prigis ir suaugs normalūs medžiai
o tau, man dabar nereikia? man tai reikia dabar brandžių, lapuotų, didelių medžių, o ne medparodijų (liaunų stiebelių su pora lapelių)
Man ir dabar yra pilna brandziu, suaugusiu, lapuotu, dideliu medziu, kurie kazkada irgi buvo pasodinti liaunais stiebeliais su pora lapeliu .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 12:56)
2 atskiri dalykai, gerai,kad sodina medzius, blogai, kai kerta bradzius, sveikus.
Butum medis - nukirstu tave. Kaip parazituojanti ir supuvusi.
Kokia agresija is pat ryto, pachmielas nepadarytas?
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 13:27)
Kokia agresija is pat ryto, pachmielas nepadarytas?
Nespresk pagal save, jei ka tik akis pranlerkei - tau gal ur rytas.
As jau pietu buvau valgyt.
naujiena aišku puiki, bet tai kur nuobaudos, kur kompensacijos nukentėjusiems? https://www.15min.lt...rssfeedgismeteo įspėjimai? really? are you kidding me?
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 04, 15:36)
naujiena aišku puiki, bet tai kur nuobaudos, kur kompensacijos nukentėjusiems? https://www.15min.lt...rssfeedgismeteo įspėjimai? really? are you kidding me?
Tai gal Veryga ir tegu sumoka kompensacijas nukentejusiems . Vnz bando sau uodega pakelt.
Monteverte, tu ryskiai nesi susidurusi nei su medikais, nei su mediku darbu. Tas atsispindi tavo pastoviose tokiuose postuose.
As nuosurdziai lenkiuosi medikams uz ju darbus. Mano teva pries daugiau nei 15 metu buvo istikes insultas. Buvo paralyzuotas, negalejo net pats pavalgyti. Medikai diagnozavo liga, skyre gydyma, po to ligoninej reabilitacija. Mediku pagalba ir savo ryztu atsikele, pradejo judet. Po beveik metu grizo i darba.
Tavo pagiezingi nuolatiniai inkstimai lygus 0.
QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 17:03)
Tai gal Veryga ir tegu sumoka kompensacijas nukentejusiems . Vnz bando sau uodega pakelt.
Monteverte, tu ryskiai nesi susidurusi nei su medikais, nei su mediku darbu. Tas atsispindi tavo pastoviose tokiuose postuose.
As nuosurdziai lenkiuosi medikams uz ju darbus. Mano teva pries daugiau nei 15 metu buvo istikes insultas. Buvo paralyzuotas, negalejo net pats pavalgyti. Medikai diagnozavo liga, skyre gydyma, po to ligoninej reabilitacija. Mediku pagalba ir savo ryztu atsikele, pradejo judet. Po beveik metu grizo i darba.
tai sakai šmeižtas tai, ką atrado dabar tuose pažeidimuose? ar ne per daug šmeiži visus ką, ne per daug kaip vienam žmogui?
QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 17:03)
Pzdc., baudziauninko mentaliteto lankstytis visiems aplinkui niekas neisgydys.
Dar nusilenk, santechnikams, automobiliu meistrams, duonos kepejams, kompiuterastams na eik visiems ir lankstykis...
Mediko profesija YRA DARBAS, o ne kazkoks ju luomas skirtas garbinti...
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 04, 18:24)
Pzdc., baudziauninko mentaliteto lankstytis visiems aplinkui niekas neisgydys.
Dar nusilenk, santechnikams, automobiliu meistrams, duonos kepejams, kompiuterastams na eik visiems ir lankstykis...
Darbas darbui nelygu. Jeigu atkociotu medikai tavo zmona vos per plauka, ir siaip koki vamzdi pakeistu santechnikas, ar butu tau skirtumas, ar visai jokio? Garbinti gal ir ne visai tinkamas zodis, bet didziulis dekingumas taip.
Stambulo konvencija ir jos siūlomi sprendimai būtų davę aiškią kovos su smurtu strategiją.
Tačiau LR Seimas nutarė priešingai. Šiuo metu LR Seimas mėgina įdiegti daugiausia musulmoniškose šalyse vyraujančią praktiką, kada smurto atvejai šeimoje sprendžiami pasitelkiant privalomą mediaciją. Tuomet už uždarų durų mediatorius mėgins sutaikyti auką ir smurtautoją. Iš esmės tai reiškia, kad moteris bus mokoma gyventi su smurtautoju.
Priėmus privalomą mediaciją šeimos ginčuose grįšime kokius dvidešimt metų atgal, kai smurtas namuose buvo traktuojamas išimtinai kaip privatus reikalas. Moteris, pranešusi apie smurtą, bus vertinama kaip paukštis, teršiantis savo lizdą.
Tai būtų tolygu situacijai, kuomet išprievartavimo atveju įstatymas leistų nusikaltėliui vesti auką ir tokiu būdu išvengti baudžiamosios bylos.
O mediacija turėtų ir galėtų būti taikoma tik dviem lygiavertėms šalims.
https://www.lrt.lt/n...QIz_2OrTkAL5Wes
Tačiau LR Seimas nutarė priešingai. Šiuo metu LR Seimas mėgina įdiegti daugiausia musulmoniškose šalyse vyraujančią praktiką, kada smurto atvejai šeimoje sprendžiami pasitelkiant privalomą mediaciją. Tuomet už uždarų durų mediatorius mėgins sutaikyti auką ir smurtautoją. Iš esmės tai reiškia, kad moteris bus mokoma gyventi su smurtautoju.
Priėmus privalomą mediaciją šeimos ginčuose grįšime kokius dvidešimt metų atgal, kai smurtas namuose buvo traktuojamas išimtinai kaip privatus reikalas. Moteris, pranešusi apie smurtą, bus vertinama kaip paukštis, teršiantis savo lizdą.
Tai būtų tolygu situacijai, kuomet išprievartavimo atveju įstatymas leistų nusikaltėliui vesti auką ir tokiu būdu išvengti baudžiamosios bylos.
O mediacija turėtų ir galėtų būti taikoma tik dviem lygiavertėms šalims.
https://www.lrt.lt/n...QIz_2OrTkAL5Wes