Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 10:08)
Vakar anoj temoj atvirai pasireiskei smile.gif

kurioje vietoje. Paviešink su įrodymais, prietranka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 11:24)
kurioje vietoje. Paviešink su įrodymais, prietranka

Padejai debilui gauti diploma.
Nenuostabu, kad per tokius kaip tu diplomo verte krenta iki sikpopieriaus lygio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 10:31)
Padejai debilui gauti diploma.
Nenuostabu, kad per tokius kaip tu diplomo verte krenta iki sikpopieriaus lygio.

ar aš patį darbą rašiau, darbo turinį sukūriau, kad mane čia apgavystėmis kaltini? užsičiaupk, parazite tu neraliuota ir atsiprašyk už nebūtus kaltinimus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 11:38)
ar aš patį darbą rašiau, darbo turinį sukūriau, kad mane čia apgavystėmis kaltini? užsičiaupk, parazite tu neraliuota ir atsiprašyk už nebūtus kaltinimus

Fak ju, apgavike. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 10:49)
Fak ju, apgavike.  biggrin.gif

už tokius dalykus rūtka tu nelaiminga, kad tau gyvenime atsirūgtų tūkstanteriopai. Kad pajaustum savo šmeižimo skonį taip, kad labai kartu tau būtų, parazite
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 11:51)
už tokius dalykus rūtka tu nelaiminga, kad tau gyvenime atsirūgtų tūkstanteriopai. Kad pajaustum savo šmeižimo skonį taip, kad labai kartu tau būtų, parazite

Kaip issigandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 10:51)

Jazus marija, kokia tu narvuota blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 31, 00:59)

Nu tai o su kokiu tikslu gi buvo Valanciaus Blaivybes draugija
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 11:49)
Fak ju, apgavike.  biggrin.gif

tai vadinasi visi darbu vadovai apgavikai, vadinasi supuvusi sistema jei taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 11:08)
Jazus marija,  kokia tu narvuota blink.gif .

tau jau jokie jazai ir maryjos nebepadės, apsišikus iki ausų dar viena šmeižto kūrėja. Abi su nemylimuke dvi durnės, kritusios žemiau plintusų
Atsakyti
Man tai idomu,kas Mylimukei tokio turejo atsitikti,kad sitokius nuodus nuolat kaupti savyje ir karts nuo karto ispjauti, kas per tragedijos gyvenime... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 31, 11:44)
Grazulis siaip paskutiniu metu kovojo pries abortus. Bent jau pries ne nuo jo pastojusiu moteru abortus

Kova prieš abortus nepavyko, bet va kova su gėjais ir už tradicinę šeimą dar limpa žmonėms
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 11:33)
tau jau jokie jazai ir maryjos nebepadės, apsišikus iki ausų dar viena šmeižto kūrėja. Abi su nemylimuke dvi durnės, kritusios žemiau plintusų

Bet tau as irgi anoj temoj vakar skaiciau kaip gyreisi kad kazkokio debilo darba taisei ir del to jis aukstaji baige.
Atsakyti