Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2019 10 30, 09:57)
Šeštokų komandos ugniagesys Rolandas Čėpla kraunasi lagaminą ir išvyksta į Švediją dirbti statybose. Vyras neslepia, kad apsispręsti jam teko, kai prireikė nedidelės paskolos namo stogui suremontuoti, o banko darbuotojos, sužinojusios, kiek uždirba pavojingą ir svarbų darbą dirbantis ugniagesys, pradėjo juoktis.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=82641141
vartotojo įkelta nuotrauka
Švedijoje vienoje kaimo glūdumoje radau tualetą su šiltu vandeniu ir papildomu klozetu neįgaliesiems.

O čia blyn dirbantiems žmonėms kaip šuns būda. Tokie ministrai turėtų vykti į statybas Švedijoje, o ne ugniagesys.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mjforever kad pavare ant Lietuvos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 09:47)
Cia kaip gyvent su antruoju vyru, o vis svajot apie pirmaji-sekt ji soc tinkluose, visas naujienas ir bandyt visiems irodyt, koks jis siknius. Va visai panasiai kaip tu apie exe murzinas paklodes audei (dabar lyg nustojai biski).
Ura valstybes perliukai:
Rusijoje, Samaros srities Novotulkos kaime iš trijų vaikų tėvo Ivano Sidorovo tarnyba bandė atimto tėvystės teises argumentuodami, kad jo sūnūs nežiūri televizoriaus, o skaito knygas ir dirba namuose, rašo lenta.ru.
„Jūsų vaikai nežino, kas yra Kūlverstukas ir katinas Leopoldas. Jūs neturite televizoriaus, jūs juos mokote kažkokių neaiškių dalykų. Jūsų sūnus moka nerti vąšeliu, o tai reiškia, jis netradicinės orientacijos.
https://vaikodiena.l...os-priezasties/

kokios dar skyrybos? as tik negyvenu Lt, o ir pilietybe lt ir NT Lt tebera ir artimieji ir draugai ten tebegyvena. Ar imanoma is vis su tevyne issiskirti? cia kaip siulytum tevus pamirsti ir nesirupinti kaip jie gyvena. Kad ir ex vyras jei butu toks, jei bendri vaikai irgi dometumeisi, nes tai itakotu vaikus visa gyvenima. Taigi tavo pamastymai siek tiek keistoki svelniai pasakius.
Man idomiau, kodel as tau rupiu? svetimas zmogus visai , nei kaimyne, nei giminaite, koks tau skirtumas, kaip as gyevnu, ka darau, ka rasau?

Tu i LT vtat perliukus geriau paziurek, ka issidribineja, ten tik bande atimti, o Lt jau atimineja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 11:14)
Man idomiau, kodel as tau rupiu?
ka darau, ka rasau?

taip, dėl ko viešai rašot ir rūpit - nė milimetru daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 spalio 2019 - 11:46
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 12:14)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
mjforever kad pavare ant Lietuvos  biggrin.gif

ne ant Lietuvos, o ant valdžios, Tavo aukštinamos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 08:47)
1. Cia kaip gyvent su antruoju vyru, o vis svajot apie pirmaji-sekt ji soc tinkluose, visas naujienas ir bandyt visiems irodyt, koks jis siknius. Va visai panasiai kaip tu apie exe murzinas paklodes audei (dabar lyg nustojai biski).
2. Ura valstybes perliukai:
Rusijoje, Samaros srities Novotulkos kaime iš trijų vaikų tėvo Ivano Sidorovo tarnyba bandė atimto tėvystės teises argumentuodami, kad jo sūnūs nežiūri televizoriaus, o skaito knygas ir dirba namuose, rašo lenta.ru.
„Jūsų vaikai nežino, kas yra Kūlverstukas ir katinas Leopoldas. Jūs neturite televizoriaus, jūs juos mokote kažkokių neaiškių dalykų. Jūsų sūnus moka nerti vąšeliu, o tai reiškia, jis netradicinės orientacijos.
https://vaikodiena.l...os-priezasties/

1. Į Idomucia kurį laiką reikia visai nereaguot, kol kritiškai, bet adekvačiai parašys.

2. Man labiausiai patiko dėl vėrimo vašeliu. Mano mokyklos klasėje buvo berniokas, kuris kokiais 198* metais megzdavo sau megztinius - įspūdingus. Mes, mergos, jam pavydėjom, žinojom, kad turi užsakymų. Ir - tapo jis chemiku (nes chemija irgi buvo jo aistra), paskui dirbo kriminalinėj policijoj. Emigravo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 spalio 2019 - 11:59
ajajajai, kas nors dar tikite Lietuvos policija? smile.gif https://www.15min.lt...rssfeedgismeteo o patį Vilnių kada kratys? Nu nesakykit, kad nieko nerastų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 30, 11:55)
1. Į Idomucia kurį laiką reikia visai nereaguot, kol kritiškai, bet adekvačiai parašys.

2. Man labiausiai patiko dėl vėrimo vašeliu. Mano mokyklos klasėje buvo berniokas, kuris kokiais 198* metais megzdavo sau  megztinius - įspūdingus. Mes, mergos, jam pavydėjom, žinojom, kad turi užsakymų. Ir - tapo jis chemiku (nes chemija irgi buvo jo aistra), paskui dirbo kriminalinėj policijoj. Emigravo.

*vąšeliu smile.gif Mea culpa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 13:16)
ajajajai, kas nors dar tikite Lietuvos policija? smile.gif https://www.15min.lt...rssfeedgismeteo  o patį Vilnių kada kratys? Nu nesakykit, kad nieko nerastų biggrin.gif

keli šunsnukiai dar ne visa policija. Ta pati policija, ne kas kitas, tuos šunsnukius ir identifikavo.
Bet kad bardako yra, tai faktas. Skvernelio epochos įvykiai, atrodo?!
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 30, 12:23)
keli šunsnukiai dar ne visa policija. Ta pati policija, ne kas kitas, tuos šunsnukius ir identifikavo.

Būtent rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 30, 12:47)
ne ant Lietuvos, o ant valdžios, Tavo aukštinamos.

jus gal visai trenktos, as ta pati darau tik rasau kritika valdziia, kur as ja aukstinu blink.gif visai jau kuku zmonem, atsibuskit, darau ta pati ,ka ir tu tik kazkaip mano veiksmai traktuojami kitaip mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 30, 12:45)
taip, dėl ko viešai rašot ir rūpit - nė milimetru daugiau mirksiukas.gif

nelabai supratau sakinio, bet supratau,kad rupiu, nu ir tas gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 10 30, 13:23)

keli? Siauliai, Kaunas, o jei taip pakratyti visus miestus? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 30, 12:55)

2. Man labiausiai patiko dėl vėrimo vašeliu. Mano mokyklos klasėje buvo berniokas, kuris kokiais 198* metais megzdavo sau  megztinius - įspūdingus. Mes, mergos, jam pavydėjom, žinojom, kad turi užsakymų. Ir - tapo jis chemiku (nes chemija irgi buvo jo aistra), paskui dirbo kriminalinėj policijoj. Emigravo.

sakot geriau, kai Lt atimineja, ne ketina, del skrudo, del to,kad vyras turi pazystamu policijoj, del skurdo, del paaugliu melu ir t.t.?
o siaip tai ta pati bernavernet gestapine sistema braunasi i visas salis Rusija ne isimtis, deja...
Atsakyti
įrodymas, kad žmogus yra žiauriausias padaras planetoje https://www.15min.lt...de-1164-1222060 prisidirbo ir dar pinigus po to siurbė sau, koks parazitas menkysta
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 12:43)
jus gal visai trenktos, as ta pati darau tik rasau kritika valdziia, kur as ja aukstinu  blink.gif visai jau kuku zmonem, atsibuskit, darau ta pati ,ka ir tu tik kazkaip mano veiksmai traktuojami kitaip  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

nelabai supratau sakinio, bet supratau,kad rupiu, nu ir tas gerai  biggrin.gif
Papildyta:

keli? Siauliai, Kaunas, o jei taip pakratyti visus miestus? biggrin.gif
Papildyta:

sakot geriau, kai Lt atimineja, ne ketina, del skrudo, del to,kad vyras turi pazystamu policijoj, del skurdo, del paaugliu melu ir t.t.?
o siaip tai ta pati bernavernet gestapine sistema braunasi i visas salis Rusija ne isimtis, deja...

norėjot turbūt parašyt pažįstamų... Ne, policijoje pažįstamų neturiu (klasiokas emigravo ganėtinai seniai ir dirba dabar chemiku ne policijoj) - Jūs ir Jūsų &Co net minties nepagaunat. Apie ką su Jumis kalbėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 spalio 2019 - 12:52