Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 14:20)
O tu mums negali idet, ka ji tau siunte?

Surast reikia. Lb senai siunte, kai prisiregistravau, tada vis per az i draugeljas bande list. I az atsiusiu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 15:11)
Gal tau ikelt tavo grazius postus, ar tu jautiesi turinti teise taip bendrauti?

NENUKREIPK KLABOS. mirksiukas.gif
dar karta kalba ne apie mane, apie tavo drauge ir gyneje ir ideala - cambala, kaip sakai, kas jai suteikia teise ir tau paciai pvz, ar jus taip labai itakojamos manes? biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 15:26)
Surast reikia. Lb senai siunte, kai prisiregistravau, tada vis per az i draugeljas bande list.  I az atsiusiu.

taigi Monteverte tau leido deti viesai, rasti zinuciu tikrai neturetu buti sunku, ar ten pas tave ju 100tai? su visom susirasineji az, savo pletkus skleidi?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 15:20)
O tu mums negali idet, ka ji tau siunte?

nemanai, kad situom reikejo pasidemeti prie skleidziant cambalos pletkus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 14:45)
apie tavo drauge ir gyneje ir ideala - cambala,

Klausyk, gluse, forume yra tiktai nariai. Cia drauge tik pas tave viena - monteverte.
Kiti paprasciau ziuri i bendravima forume, draugu, priesu neiesko, buna nuomones sutampa, buna kardinaliai issiskiria.
Ar dasuto biski?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 15:48)
NENUKREIPK KLABOS.  mirksiukas.gif
dar karta kalba ne apie mane, apie tavo drauge ir gyneje ir ideala - cambala, kaip sakai, kas jai suteikia teise ir tau paciai pvz, ar jus taip labai itakojamos manes? biggrin.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

taigi Monteverte tau leido deti viesai, rasti zinuciu tikrai neturetu buti sunku, ar ten pas tave ju 100tai? su visom susirasineji az, savo pletkus skleidi?
Papildyta:

nemanai, kad situom reikejo pasidemeti prie skleidziant cambalos pletkus?

Nemanai, kad jau laikas tau eiti nx?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 14:48)
ar ten pas tave ju 100tai? su visom susirasineji az, savo pletkus skleidi?

nu va ir vėl įrodymas kas čia forume gyvena ir psichus visus savo perkelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 15:55)
Nemanai, kad jau laikas tau eiti nx?

ziuriu kol kas nelabai padeda tavo studijos unsure.gif palauskim...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 16:07)
ziuriu kol kas nelabai padeda tavo studijos  unsure.gif palauskim...

O kol lauksi, gali nueiti nx.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 16:17)
O kol lauksi, gali nueiti nx.

o paskui kai po n tokiu tavo zinuciu as irgi tave pasiusiu, tai reksi kaip skredziama, o tu o tu kaip sneki lotuliukas.gif ne sbutent taip darai dergiesi dergiesi, paskui aksi isvetusi aiskini man,kaip as negraziai rasau tau lotuliukas.gif

ko dabar sita tema dergi pvz?Supykai ,akd pasakiau,jog pletkini, skleidi cambalos skeidalus? bandai tema nuo to nusukti, ar tai grazu?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 15:21)
o paskui kai po n tokiu tavo zinuciu as irgi tave pasiusiu, tai reksi kaip skredziama,

Nieks cia nereks, visi jau tave cia pazista Sani/ ubuntu/ lutuke.
Slyksciausia yra kaip tiek apsisikus, troksti ala normalaus bendravimo su tavim, atsiranda perdetas mandagumas ir jusinimas.
Fui, isverstaskure gluse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 16:30)
Nieks cia nereks, visi jau tave cia pazista Sani/ ubuntu/ lutuke.
Slyksciausia yra kaip tiek apsisikus, troksti ala normalaus bendravimo su tavim,  atsiranda perdetas mandagumas ir jusinimas.
Fui, isverstaskure gluse.

Baik tu juokus, kam tiek apie save rasyti mane minit?

Tai cia ne man mandagumo pritrukstao butent jums, ar ne tu aiskinai, kad ramu temoje buvo, kol as neatejau lotuliukas.gif jums cia vis pozityvumo pritruksta, tai ir rodau ,kaip jus pacios bendraujant, nes muset apake esat? O manes jusu bendravimas visai nejaudinat, kokios esat tokios taip ir bendraujat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 16:21)
o paskui kai po n tokiu tavo zinuciu as irgi tave pasiusiu, tai reksi kaip skredziama, o tu o tu kaip sneki lotuliukas.gif ne sbutent taip darai dergiesi dergiesi, paskui aksi isvetusi aiskini man,kaip as negraziai rasau tau lotuliukas.gif

ko dabar sita tema dergi pvz?Supykai ,akd pasakiau,jog pletkini, skleidi cambalos skeidalus? bandai tema nuo to nusukti, ar tai grazu?

Bandau tema nusukti link tavo ejimo nx.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 17:39)
Bandau tema nusukti link tavo ejimo nx.

Paskui aiskinsi kitom, kokios jos sociopates ir kaip joms reikia empatijos mokytis? biggrin.gif
Atsakyti