Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 14:12)
Ko cia cambsi vel?
Jau senai aisku kaip monteverte atsiliepia apie medikus. Ne karta buvo gavus marmen uz tai, kad medikus vadina neismaneliais, kysiu emejais, nieko neveikianciais ir pan.
O savo sudin7lus papildus man tavo ta monteverte kazkada per az siule.
Tai kad nekisk savo trigrasio.

tai,kad tik nurode parudotuve , kur gali nusipirkti, o ne siule is jos pirkti ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 13:15)
tai,kad tik nurode parudotuve , kur gali nusipirkti, o ne siule is jos pirkti ar ne taip?

Ne taip. Nyk is cia, gluse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 13:12)
Ko cia cambsi vel?
Jau senai aisku kaip monteverte atsiliepia apie medikus. Ne karta buvo gavus marmen uz tai, kad medikus vadina neismaneliais, kysiu emejais, nieko neveikianciais ir pan.
O savo sudin7lus papildus man tavo ta monteverte kazkada per az siule.
Tai kad nekisk savo trigrasio.

gali įdėti tuos "mano papildus". Prašau įdėk čia viešai, jei jie mano, aš tau leidžiu.
O jei neįdėsi, čiaupkis debile
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 13:15)

Būtent.
Bet ši mėšliniuota šūdė neįdėdama įrodymo, t.y. parduotuvės, sėdi ir šmeižia, rašo nesąmones.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 14:17)
Ne taip. Nyk is cia, gluse.

kodel tu manai, kad turi teise sitaip bendrauti? blink.gif

tai kaip buvo ji siule is jos pirkti papildus, turi zinute, gali pacituoti?kam dar siule, tik tau?
nes mes esam su ja snekeje irgi apie papildus az ir man ji nurede tik pacius papildus, internetines parudotuves ir tema paei papildus esancia cia, nieko nesiule pirkti is jos, keista ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 13:34)

tai kaip buvo ji siule is jos pirkti papildus, turi zinute, gali pacituoti?kam dar siule, tik tau?
nes mes esam su ja snekeje irgi apie papildus az ir man ji nurede tik pacius papildus, internetines parudotuves ir tema paei papildus esancia cia, nieko nesiule pirkti is jos, keista ar ne?

Kodel tu manai, kad tu forume turi teise vadinti nares sunu k*rvinyku, moteris, vartojancias kt - besikrusanciomis paleistuvemis, o besidazancias ir save prisiziurincias moteris - kompleksuotomis? Kas tau suteike teise saipytis is musu Prezidentes Grybauskaites ir Simonytes, neva jos pora ir kartu gyvena( tavo zinutes yra Prezidento temoje).

Man neidomu kas tau keista kas ne, kiskis gluse.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 13:34)
gali įdėti tuos "mano papildus". Prašau įdėk čia viešai, jei jie mano, aš tau leidžiu.
O jei neįdėsi, čiaupkis debile
Papildyta:

Tai tu idek ka man siuntei smile.gif .
Paskui as idesiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 14:44)
Kodel tu manai, kad tu forume turi teise
Man neidomu kas tau keista kas ne, kiskis gluse.

kalba dabar ne apie mane apie tamsta.Tai, kas tau suteikia teise sitaip koliotis kas diena?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 14:12)
medikus vadina neismaneliais, kysiu emejais, nieko neveikianciais ir pan.

o ar cia melas?

Sveikatos apsauga – vis dar labiausiai korumpuota

Tam, kad būtų nustatytas kyšininkavimo indeksas, atliktas ne vienas tyrimas. Daugelyje ES šalių 2016 m. buvo atlikta apklausa „Ar Jūs/Jūsų šeimos narys davėte kyšį, gaunant medicinos paslaugą valstybinėje sveikatos priežiūros sistemoje?“ Nustatyta, jog rečiausiai kyšį duoda Ispanijos, Slovėnijos, Portugalijos, Vokietijos gyventojai. Lietuva šioje lentelėje – 24 vietoje, kur net 24 proc. apklaustųjų davė kyšį gaunant medicinos paslaugą. Žemesnėje lentelės vietoje – tik Rumunija.

Lietuvos sveikatos apsaugos sistemoje korupcijos pasireiškimo atvejų daugiausia nustatoma valstybinėje vaistų kontrolės tarnyboje, Respublikinėse ligoninėse, miestų ir rajonų ligoninėse, poliklinikose.

https://rsl.lrv.lt/l...alios-patirties
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 13:44)
Tai tu idek ka man siuntei smile.gif .
Paskui as idesiu mirksiukas.gif .

nu kas dar nežino pasaulinės parduotuvės? netgi temų forumuose apie ją yra, visa Rusija, Kinija, Pabaltijis, Europa apie ją šneka biggrin.gif nu jei kas nežino, galiu įdėti, negi gaila www.iherb.com biggrin.gif
tai ką sutre apsišikusi, ką dabar pasakysi, kokia ji mano?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 14:49)
nu kas dar nežino pasaulinės parduotuvės? netgi temų forumuose apie ją yra, visa Rusija, Kinija, Pabaltijis, Europa apie ją šneka biggrin.gif nu jei kas nežino, galiu įdėti, negi gaila www.iherb.com biggrin.gif

matyt tu esi uzsislapstinusi sios parduotuves savininke lotuliukas.gif taip masto gal cambala? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 14:05)
matyt tu esi uzsislapstinusi sios parduotuves savininke lotuliukas.gif taip masto gal cambala? unsure.gif

matyt. Dėl to taip žiauriai man ir pavydi tų papildų platinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 14:34)

Gal tau ikelt tavo grazius postus, ar tu jautiesi turinti teise taip bendrauti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 13:49)

Ne ne, tu dabar nesivartyk.
Idek cia ta zinute kuria man i az siuntei smile.gif . Su savo siulymais.
Ir nesinarvuok taip.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 15:13)
Ne ne, tu dabar nesivartyk.
Idek cia ta zinute kuria man i az siuntei smile.gif . Su savo siulymais.
Ir nesinarvuok  taip.

O tu mums negali idet, ka ji tau siunte?
Atsakyti