Randa, jeigu nori , pvz. Lavrinovičių žmonos ...
Man jos irgi normalios atrodo, bet Lavrinoviciai va nelabai. Teisti abu uz grupini isprievartavima.
Gal ir suprato tada vyrai kas yra stabili šeima, vertybės ir t.t.
Jeigu Simas vedė pupytę, kuri viešai rodo savo silikonus, ko tada norėti iš jos tolimesnio elgesio ? Prigimtis vistiek "pramuša"
Nezinau, ka jie suprato, bet grupinis isprievartavimas tai ne malkas is kaimyno pavogti...visgi
Kazi koks ten prievartavimas buvo. Ta merga paskui pakeite parodymus neva ji pati santykuavo savo noru ir istekejo tada. Padori mergina taip nesielgia. Be to ji klastojo ir pazyma apie nestuma. Vnz melage.
As taip ir galvojau, kad tu taip parasysi. Pamenu ta istorija. Siaip ji atejo misku i degaline visa purvina. Buvo liudininkai. Kad ji ne proto bokstas, sugniuzdyta, pasimetus tas tai akivaizdu, bet nuo to prievartavimas neisgaruoja. As nesuprantu is kur pas tave neapykanta moterims. Nu rimtai, n-aji karta matau.
Ir ana karta teismas nenumazino. Paliko kiek buvo.
Aną kartą lyg tais ne Lietkabelyje žaidė, tad ir pajamos atitinkamai buvo.
Randa, jeigu nori , pvz. Lavrinovičių žmonos ...
Javtoko žmona. Man aplamai iš krepšininkų Javtokų šeima pati gražiausia. Ir kažkaip skandalų nesigirdi. Dar Sabonių irgi nieko, tik vat Ingridutė kartais pageria.
Gal ir suprato, kas yra barakudos ir visokio plauko pupytės, kad abu išsirinko padorias žmonas ?
Gal ir suprato, ka zinau. Man toks vyras butu nepriimtinas, bet jei jiems gerai, tai valio. Neaisku kaip ten is tiesu seimoj, bet policijos nekviecia, tai skaitykime, kad sutaria.
Aną kartą lyg tais ne Lietkabelyje žaidė, tad ir pajamos atitinkamai buvo.
Javtoko žmona. Man aplamai iš krepšininkų Javtokų šeima pati gražiausia. Ir kažkaip skandalų nesigirdi. Dar Sabonių irgi nieko, tik vat Ingridutė kartais pageria.
Tikrai ne lietkabelyje zaide, bet tada jo pajamos buvo sumazejusios. As siaip ir nesakau, kad teismas ji badauti paliktu. Sumazintu mokejimus, jei jam liktu pragyvenimui 100 euru, bet tai faktas, kad su dviem ex zmonom jau tikrai ne pyragai butu.
Javtoko zmona tikrai labai simpatiska atrodo.