Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(paštininkė @ 2019 10 18, 15:01)
Būtinai 4u.gif

Iki kitos savaitės smile.gif

Siaip tai jus cia pavaret, kaip prisiskaicius Maskovskiu portalu. "Moka mokescius ne Lietuvai!!!" Jau ES jums ne rodiklis matau.... SVETIMA STRUKTURA??? Jauciu Maskvos propogandos kvapa.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 18, 14:14)
  Jauciu Maskvos propogandos kvapa.

Aš tai balandėlių bigsmile.gif Čiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 18, 14:38)
TIESIOG IŠSAUGAU ATEIČIAI

tikiuosi ne screenshot'us saugot? lotuliukas.gif nes jie beverciai bet kokioj teisesaugsos sistemos, ben tjau tikiusoi Lt dar ant tiek neatbukusi, kad tai priimtu kaip bet koki irodyma, va geriau viso forumo kopija pasidarykti turesit viska ateiciai, Nu mazu grys tam tikri lalikai, va tada pasiraitojsu rankoves galesi skus, skust, skust visus.

tiesa cambalos rasistines zinutes tikiuosi jau uzsiugojot ir perdavet teisesaugai?ar nesat pazangi piliete? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 18, 14:28)
tikiuosi ne screenshot'us saugot? lotuliukas.gif nes jie beverciai bet kokioj teisesaugsos sistemos, ben tjau tikiusoi Lt dar ant tiek neatbukusi, kad tai priimtu kaip bet koki irodyma, va geriau viso forumo kopija pasidarykti turesit viska ateiciai, Nu mazu grys tam tikri lalikai, va tada pasiraitojsu rankoves galesi skus, skust, skust visus.

tiesa cambalos rasistines zinutes tikiuosi jau uzsiugojot ir perdavet teisesaugai?ar nesat pazangi piliete? bigsmile.gif

Viską, vaike, saugau ir išsaugau pagal galiojančius sertifikatus. Cambalą taip pat. Tik pas mane iki teisėsaugos jai eilė. Nes: 1. Montevertė (gausi byla); 2. Jūs (vidutiniška); 3. Cambala. Kandagi nei vienos dar nesiėmiau, tai laukit eilės bigsmile.gif

Balandėliai mane šaukia, ate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 spalio 2019 - 14:37
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 18, 15:35)
Viską, vaike, saugau ir išsaugau pagal galiojančius sertifikatus. Cambalą taip pat. Tik pas mane iki teisėsaugos jai eilė. Nes: 1. Montevertė (gausi byla); 2. Jūs (vidutiniška); 3. Cambala. Kandagi nei vienos dar nesiėmiau, tai laukit eilės bigsmile.gif

Balandėliai mane šaukia, ate 4u.gif

kokius dar sertifikatus, jauciu nesupratat, ka parasiau lotuliukas.gif kaip saugot?

ai sakot rasizmas mazense blogybe, nei nemoketi mokesciai tiesiogiai Lietuvai, nunu, idomus prioritetai tamstos...

skanaus, tikiuosi balandeliai be mesos?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 18, 15:35)
1 Montevertė (gausi byla)

Istorijos mokytoja, kuri grasino mane KGB perduoti uz mano pasisakymus apie Karaliauciaus okupacija, is tikruju buvo ne komunistu remeja, o reme patriotiskus asmenis, bet tai paaiskejo tik po nepriklausomybes paskelbimo.

Gyvenimas mokina, netiket zmoniu kvailumu,, nes dauguma tik apsimeta. Tai cia tie visi patriotai, kurie realiai diskredituoja ta ka deklaruoja atrodo labai jau itartinai.

Ypac kai pasamprotauja apie "bloga ES kuriai isdavikai moka mokescius ir ten dirba". Taip ir atrodo, kad tokie zmones ilgisi laiku, kai sovietu pasienieciai budriai saugojo ir stengesi pasauti asmenis, kurie norejo moketi mokescius kitur.
Buvo BK straipsnis Pabegimas is SSSR i ka ieejo atsisakymas grizti is uzsienio...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 18, 14:39)
1. kaip saugot?

2. ai sakot rasizmas mazense blogybe, nei nemoketi mokesciai tiesiogiai Lietuvai, nunu, idomus prioritetai tamstos...
3. skanaus, tikiuosi balandeliai be mesos?

1. Širdim biggrin.gif
2. Aš apie tai jau pasakiau.
3. Aišku, kad SU!

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 18, 14:46)

Visai ne ta situacija.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 18, 15:52)
1. Širdim biggrin.gif
2. Aš apie tai jau pasakiau.
3. Aišku, kad SU!

nu jauciuosi pagerbta, kad tiek zmoniu cia mano mintis priima rimtai, saugosi, isimena....mastau gal kokia knyga parasyti? hmm.gif

o gyvunu negaila?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 18, 15:54)
nu jauciuosi pagerbta, kad tiek zmoniu cia mano mintis priima rimtai, saugosi, isimena....mastau gal kokia knyga parasyti? hmm.gif

o gyvunu negaila?

tai kad jau rašo už tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 18, 15:52)

Visai ne ta situacija.

SSSR blogis buvo visai ne tai, kad Maskva persekiojo lietuvius. Tai blogai, bet pasaulyje buvo daugybe valstybiu, kurios nesiskaite su kaimynais ar dalimi savo gyventoju,, bet nezlugo. Priesinga jos buvo patrauklios uz savo pasiekimus. Negerai, bet taip jau yra.

SSSR buvo atsilikimo simboliu, va kur beda. Uzverdami lavonais laimejo kara, ziaurumu atstate uki, na ir pasieke savo galimybiu riba... Zastoju.
Vergovine santvarka irgi zlugo ne del to, kad vergvaldziams pagailo vergu, bet del NEEFEKTYVUMO.

Kurybinei basivystanciai visuomenei reikia laisviu veiklai, o jus cia SSSR lagerio mentaliteta kisat, kad va pilieciai, tai amzini valstybes skolininkai, kazka jai privalo.
Koks cia patriotizmas? Tai diskreditacija ir profanacija tokiame laipsnyje, kad tikrai itartina, kad tai daroma tycia, kazkam apmokant. Kam? Na ta tik viena jega kol kas suinteresuota.

Visos tos nesamones, kaip SSSR buvo gerai (tai gal turetu reiksti, kad dabar butu tas pats??) idomios tik zemiausiam socialiniams sluoksniui, zmoneems su keliais gramais smegenu. Neefektyvu!

Labiau issilavinusius labiau veikia kiti metodai: Aiskiu blogybiu teisinimas, supuvusiu santvarku ar pasenusiu metodu naudojimai ala patriotiniams tikslams (kisim i kalejimus kas neploja rezimui ar reikia uzdaryti sienas)

Nepykit, bet man tai primena NKVDistu perrengima pasipiresinimo kovotojais ir liepima eiti per kaimus ir tyciotis is zmoniu

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 18, 15:32)

Niekaip negaliu pykti ant žmogaus, kuris nesupranta, ką aš rašau. Idomucia, Jūs ne į temą: V-I-S-I-Š-K-A-I.

Katastrofiškai nejaučiat konteksto.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 18, 17:32)
SSSR blogis buvo visai ne tai, kad Maskva persekiojo lietuvius. Tai blogai, bet pasaulyje buvo daugybe valstybiu, kurios nesiskaite su kaimynais ar dalimi savo gyventoju,, bet nezlugo. Priesinga jos buvo patrauklios uz savo pasiekimus. Negerai, bet taip jau yra.

SSSR buvo atsilikimo simboliu, va kur beda. Uzverdami lavonais laimejo kara, ziaurumu atstate uki, na ir pasieke savo galimybiu riba... Zastoju.
Vergovine santvarka irgi zlugo ne del to, kad vergvaldziams pagailo vergu, bet del NEEFEKTYVUMO.

Kurybinei basivystanciai visuomenei reikia laisviu veiklai, o jus cia SSSR lagerio mentaliteta kisat, kad va pilieciai, tai amzini valstybes skolininkai, kazka jai privalo.
Koks cia patriotizmas?  Tai diskreditacija ir profanacija tokiame laipsnyje, kad tikrai itartina, kad tai daroma tycia, kazkam apmokant. Kam? Na ta tik viena jega kol kas suinteresuota.

Visos tos nesamones, kaip SSSR buvo gerai (tai gal turetu reiksti, kad dabar butu tas pats??) idomios tik zemiausiam socialiniams sluoksniui, zmoneems su keliais gramais smegenu. Neefektyvu!

Labiau issilavinusius labiau veikia kiti metodai: Aiskiu blogybiu teisinimas, supuvusiu santvarku ar pasenusiu metodu naudojimai ala patriotiniams tikslams (kisim i kalejimus kas neploja rezimui ar reikia uzdaryti sienas)

Nepykit, bet man tai primena NKVDistu perrengima pasipiresinimo kovotojais ir liepima eiti per kaimus ir tyciotis is zmoniu

Tau jau visai stogas slenka? vartotojo įkelta nuotrauka
Rado nišą supermamų plepaluose savo naftalininiams sssr prisiminimams ir nostalgijai. Dedasi nustatęs mamyčių sąmokslo užuomazgas, nukreiptas prieš dar pačiam neaišku ką. Tu neadekvatus, man atrodo.
Atsakyti