Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2019 10 17, 11:34)
bet išspręsta, ir išspręsta irgi dėl to, kad ta pati Lietuva sudarė sąlygas žmonės jas spręsti Europos teismuose.

Ne Lietuva sudare is geros dusios, o EUROPA PRIVERTE Lietuva sudaryti salygas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 17, 12:35)
tų skundų prieš Lietuvą būtų nnn ir Lirtuva skoloje paskęstų, tik bėda ta, kad žmonės susiluošina psichikas ir nebeturi jėgų toliau kovoti. Ne visi turi jėgų ir lėšų (kas be ko), net ir iki aukščiausio nueiti, kai žemesni teismai žmones sumaitoja

nes pagal Tave visi LT teismų sprendimai yra neteisingi biggrin.gif įdomu, kaip tu žmonių teisinius ginčus išspręstum taip, kad visi žmonės liktų patenkinti biggrin.gif Tu vertini labai paprastai : skundžiasi, vadinasi teismai blogai dirba.

Nukentėjusysis: EŽTT mūsų peticijų net neskaito

https://www.alfa.lt/...ju-net-neskaito

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 17, 11:19)
tai paviešina po to, kai STT prigauna. O jūs bandot įteigti, kad tik žurnalistai ir tetiria. Tad ir norėjau jūsų pvz., kokį teisėją žurnalistai prigavo.

Tai, kad butent atvirksciai, ne viena cia ideta istorija, kad imtasi kazka spresti PO TO, kai zurnalistai isknisa , paviesina kazka, jie ne uzrnalistai is vsi neisivaiduoju, kaip paprastiem zmonem reiktu rasti teisybe.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 17, 12:56)
Ne Lietuva sudare is geros dusios, o EUROPA PRIVERTE Lietuva sudaryti salygas.

nu nespręsk pagal save, jei tu berazumis ir tau reikia prievartos civilizuotai elgtis. Kiek čia priverkei dėl ES jungo. Apsispręskit ubuntautai, kas jums gerai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 17, 11:34)
bet išspręsta, ir išspręsta irgi dėl to, kad ta pati Lietuva sudarė sąlygas žmonės jas spręsti Europos teismuose. Tu nekompleksuok dėl kiekvienos nesėkmės  unsure.gif  Europos teismuose ne tik skundai prieš Lietuvą.
Papildyta:
tai nuo tavęs niekas nieko nesliapia, eik į teismus, ten teismo posėdžiai vieši, internete teismų sprendimai vieši, kiekvieną atvejį gali žinoti, kad tik noro būtų  mirksiukas.gif

Taip ir pries Norvegija pvz, del vaiku atiminejimo... unsure.gif

Vel gi ne, kai kurie posedziai uzdari, net pvz vaiku paemimo klausimu, net tevam nepranesama, neleidziama gintis atsivesti advokata i toki teisma, neigti galimus melus is pareigunu ir t.t. dabar lyg keiciai sitai pagaliau...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 17, 11:35)
tų skundų prieš Lietuvą būtų nnn ir Lirtuva skoloje paskęstų, tik bėda ta, kad žmonės susiluošina psichikas ir nebeturi jėgų toliau kovoti. Ne visi turi jėgų ir lėšų (kas be ko), net ir iki aukščiausio nueiti, kai žemesni teismai žmones sumaitoja

ir pinigu reikai labai daug advokatam, o kai 80 porc nei 1000 i rankas negauna ir dar penktadalis is vis ten skurde,tai kokios galimybes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 spalio 2019 - 11:15
QUOTE(mjforever @ 2019 10 17, 12:00)
nes pagal Tave visi LT teismų sprendimai yra neteisingi  biggrin.gif  įdomu, kaip tu žmonių teisinius ginčus išspręstum taip, kad visi žmonės liktų patenkinti biggrin.gif Tu vertini labai paprastai : skundžiasi, vadinasi teismai blogai dirba.

aš pažįstu daug žmonių ir žinau jų situacijas. Žinau, kad neteisingai jų atžvilgiu buvo išspręsta.
Pvz. žinau situaciją, kai teisėja paėmė kyšį ir tipo neatpažino tam tikro žmogaus fotkėje. Ir taip vienas diedelis plikas basas liko.
Arba kai žmogus pasisamdo garsiausią advokatą, kurį visi pažįsta ir pagal jį šoka tada visa teisėsauga. Daug rimtesnius ikiteisminius tyrimus nutraukia, o tam žmogui su tuo advokatu pataikauja ir tiria šūdiną bylą, švaisto valstybinius pinigus. Ir priteisia jam ohoho kiek, nors kitas figą gautų to vietoje.
Aiškiau jau?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 17, 12:00)
nes pagal Tave visi LT teismų sprendimai yra neteisingi  biggrin.gif  įdomu, kaip tu žmonių teisinius ginčus išspręstum taip, kad visi žmonės liktų patenkinti biggrin.gif Tu vertini labai paprastai : skundžiasi, vadinasi teismai blogai dirba.

ne kad patenkitnti liktu , reikia spresti, kad teisingumas triumfuotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 17, 13:16)
ne kad patenkitnti liktu , reikia spresti, kad teisingumas triumfuotu doh.gif

triumfuos tada, kai pataikaus ne įstatymui, o žiniasklaidai. Bet ir tada nebus visiško teisingumo, nes kas bus teisinga delf.lt, nebus teisinga ekspertei.eu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 17, 13:09)
aš pažįstu daug žmonių ir žinau jų situacijas. Žinau, kad neteisingai jų atžvilgiu buvo išspręsta.
Pvz. žinau situaciją, kai teisėja paėmė kyšį ir tipo neatpažino tam tikro žmogaus fotkėje. Ir taip vienas diedelis plikas basas liko.
Arba kai žmogus pasisamdo garsiausią advokatą, kurį visi pažįsta ir pagal jį šoka tada visa teisėsauga. Daug rimtesnius ikiteisminius tyrimus nutraukia, o tam žmogui su tuo advokatu pataikauja ir tiria šūdiną bylą, švaisto valstybinius pinigus. Ir priteisia jam ohoho kiek, nors kitas figą gautų to vietoje.
Aiškiau jau?

ne, neaiškiau. Kokį rimtą tyrimą nutraukė ir kokia teisėja paėmė kyšį? Reikia aiškumo. Jei jau taip "už teisibe"
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 17, 12:32)
triumfuos tada, kai pataikaus ne įstatymui, o žiniasklaidai. Bet ir tada nebus visiško teisingumo, nes kas bus teisinga delf.lt, nebus teisinga ekspertei.eu.
Papildyta:
ne, neaiškiau. Kokį rimtą tyrimą nutraukė ir kokia teisėja paėmė kyšį? Reikia aiškumo. Jei jau taip "už teisibe"

pati ir išsiaiškinkite smile.gif aš šioje šalyje po jos 'apsauga' gyventi nenoriu ir po to būti ištremta kaip kokia Stankūnaitė. Be to, aš viena šalies visos nepertvarkysiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 17, 13:34)
pati ir išsiaiškinkite smile.gif aš šioje šalyje po jos 'apsauga' gyventi nenoriu ir po to būti ištremta kaip kokia Stankūnaitė. Be to, aš viena šalies visos nepertvarkysiu.

aha, gandonešių teismas- pats teisingiausias ir humaniškiausias teismas pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 17, 11:34)
pati ir išsiaiškinkite smile.gif

Be to, aš viena šalies visos nepertvarkysiu.

mjforever turi išsiaiškinti Montevertės sapną? Nes įrodymai skamba taip: aš žinau, girdėjau, manau, kad.......

Stiklo rutulys sudužo?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 17, 12:43)
aha, gandonešių teismas- pats teisingiausias ir humaniškiausias teismas pasaulyje.

o tai jūs ką? nugirstate kažką kažkur, viską metate ir lekiate taisyti? jei taip darytumėt, tai neturėtumėt laiko čia užsukti mirksiukas.gif dabar lygiia taip pat tik sėdite ir plepate. SKirtumas tik tas, kad aš pabaksnoju ir juodulius, o jūs vis bandote paversti viską balta spalva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2019 10 17, 12:51)
mjforever turi išsiaiškinti Montevertės sapną? Nes įrodymai skamba taip: aš žinau, girdėjau, manau, kad....... 
Stiklo rutulys sudužo?

sapną?
ką rūkote? gal mažinkit biggrin.gif
Atsakyti