QUOTE(paštininkė @ 2019 10 14, 22:24)
Tikrai?
Su manim susikalba visi, kurie žino tekstus ir kontekstus - net išplėštus
Dievai yra apskritai ontologinė patirtis, kuri struktūrizuoja egzistencinį asmens gyvenimą, bet Jūs ne Jų atstovė
- Jūs, deja, Dievus tik kompromituojat
Deja.
Jums jie taip pasakė? tai apgavo tada, jie prie jumoro
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 15, 00:31)
Bet pigiu ir graziu megztuku is 100 proc medvilnes kazkodel nesugeba tau is dangaus numesti?
o atrodytu, toks paprastas noras... 🤷♀️
Ir su uzrasais, ir paveiksliukais, ir paprasti, 100 proc
https://locals.lt/pr...oterims/page/3/
85 - 100proc
https://www.dtwoappa...m/16-dzemperiai
Nezinau,kas tau yra grazu, cia ant greicio suradau, ir ar tu isivaizduoji moket uz kokybiska daikta 10 eur?
O kas tau yra grazu pvz? Nes tikrai atrodo yra tu dzempu normalios kokybes, jei dar geriau paieskojus.
Jei jau visai originaliai nori, visada galima daryti piesinius, siuvineti. Mano vieno pazistamo zmona tapo ant sukneliu, palaidiniu, tqi bet koki piesini gali turet ant savo 100proc medvilnes
tu gal visai durnaja tiek už džempą mokėt?
jau geriau aš tiems pagarsėjusiems onkologiukams (nu nors tipo esu jų blogietė) atiduosiu nei džempams tiek
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 15, 08:46)
Nevaiksto monteverte i jokius sporto klubus.
Geriausiu atveju namie ant kilimelio pamedituoja.
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2019 10 15, 13:01)
knyga "Prisirpusios senmergės išpažintis". Knygoje yra labai juokinga vieta apie tai, kaip remiamasi burtais, spėjimais, ieškoma burtininkių, ir kaip tos burtininkės konsultuoja pasiklydusius savyje asmenis. Knygos autorė , ilgametė žurnalų paauglėms straipsnių rašytoja, aiškiai buvo prisiregistravus uždaruose forumuose, dėl situacijų išsiaiškinimo. Ir labai puikiai aprašiusi visą tą briedą. O Monteverte yra aiški prototipė, iš Lietuvos burtininkų pasaulio. Tip top rašymo maniera, stilius, suvokimas apie pasaulį.
skaitot tokį briedą ir dar su pasididžiavimu čia rašot? nu nu, taip ir toliau, toli eisit