QUOTE(Maja Di @ 2019 10 14, 14:38)
Nežinau, darbo ar nedarbo. Netikiu, kad tu turi darbą, joks darbdavys nelaikytų darbuotojo ištisas paras pokalbių svetainėse mirkstančio. ant pašalpų gi sėdi, prisipažink.
Aš neinu į Airijos svetaines ir nekomentuoju kaip ten blogai gyventi. Ir nepasakoju kaip pas juos blogai, o pas mus gerai.
Balsuok, gi niekas nedraudžia. Bet gi vis gąsdini, kad atsisakysi pilietybės, laukiu kad visi buduliai atsisakytų, nekenktų tada savo balsavimu.
atleiksit, o kaip mane turetu liesti jusu tikejimas? cia tipo LT teisesaugosmetodai kiski prisipazink tu vilkas,
ten gal dirbat?
O ko jus turetumet eiti i Airijos svetaines?
, nei anglu mokat tiketinai, nei esat Airijos piliete, nei Airijoje gyvenat. Keistas palyginimas as irgi neinu i Lenkijos svetaines
Ar as jums ateinu ir aiskinu, kaip kur ka rasyti? ko jus man nuolat aiskinat? Nepavargot, per tiek metu stebetis, komentuoti, aiskinti? Snekekites savo temom ar trukdau kazkaip?
Kada gasdinau, kad atsiakysiu, ka cia vakar susapnavot per pilnati?
Tai ir skaua,kad balsuoti, reikia zinoti uz ka, reikai dometis
JO as irgi noreciau,kad visi buduliai nebebalsuotu, ir svarbiausia nekandidatuotu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 14, 14:41)
siaubas
ka ji is vis baigusi?
suprantu butu kokia jaunimo grupele, kurie kalbetusi su suaugusiais issakytu svao idejas ir tiek. Nors Kaune ten vis tiek bardakas, kazin ar bus blogiau.
ir keista ta jos karjeros pabaiga buvo, kai nesugebejo testo , kaizn kiek visko vartojo, taip ir liko neaisku...