Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

ką reiškia - neturit ką veikti ?! Negi visada veiksi. Yra pertraukėlių. O TV pagalba yra tikrai naudinga pamatyti visokį gyvenimą. Ir kaip tik nepamesti saitų su tokia gyvenimo puse, ne Vilniumi. Man įdomu, kaip ne Vilniuje gyvenančių problemas sprendžia. Ir žinok dažnai lenkiu galvą TV pagalbai, kaip jie padeda iš pažiūros nedideles, o šiaip jau atskirais atvejais ir atskiriems žmonėms dideles problemas. Aš per juos matau valstybės broką.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 13, 08:56)
Tai kad Lietuvoje jau nieko gero neiseina parodyti. Mazai tokiu dalyku.

Va tureciau savo TV ir reiktu sukurti laida apie gera moteri is SM.
Nu nera tokiu. Kazkokios iskrypusios veganes, dogmatikes, isduotos vyru ir nusivylusios, nimfomankes laisvo gyvenimo meegejos ir t.t.
Ko tik nori, bet geru pavyzdziu ner.

APie MB parasyciau, bet ta baisiai pikta, tai jau gal apie mus kada parasys krriminaliam...

nezinau ar tebera, bet budavo tu geru laidu Ryto suktinis, Rojaus sodai, Stilius, Gustavo enciklopedija, ir t.t. kai nori randi ir atsirenki. Tik manau Montverte turejo omenyje, kad nereikia uzsimerkti i negerumus, kurie vyksta ir nebuti akliem, tai nereiksia, ziureti faru laidas istisai, paparsciausii zinoti, kad ir tokia gyvenimo puse yra.

apie save galetum parasyti tobula lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 spalio 2019 - 13:27
QUOTE(mjforever @ 2019 10 13, 14:13)
ką reiškia - neturit ką veikti ?! Negi visada veiksi. Yra pertraukėlių. O TV pagalba yra tikrai naudinga pamatyti visokį gyvenimą. Ir kaip tik nepamesti saitų su tokia gyvenimo puse, ne Vilniumi. Man įdomu, kaip ne Vilniuje gyvenančių problemas sprendžia. Ir žinok dažnai lenkiu galvą TV pagalbai, kaip jie padeda iš pažiūros nedideles, o šiaip jau atskirais atvejais ir atskiriems žmonėms dideles problemas. Aš per juos matau valstybės broką.

MIntys nebuvo tiesiogiai nukreiptos paciai.

Gaila, mane neitikinot del tu laidu prasmingumo. Kelis kartus ir man teko stebeti laida, aplanke gedos jausmas del kito elgesio. Bet kaip ten bebutu, zaviuosi jusu sugebejimu net ir tokiose laidose izvelgti prasminguma, sugebat kazko pasisemti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 10 13, 09:54)
Lutuke, as zinau kur gyvenau, nors ir abejoji. Taip, tai Airija. Pas Citizenus yra savanoriavimas. Su tiek klaidu angliskuose zodziuose vargu ar isidarbintum. Nors, gal, kokiam kaimelyje. 

Klausiau kiek metu gyvenot? Abejoju, nes aiskinat, kad Airijjoje, jei kas is kart atima vaika, ko cia nera, Uk zinau gali buti.

As cia berods angliskai nerasau, o LT kalbos tikrai Airijoje dar del darbo neprireike niekur, manau jei sugebejau cia baigti level 8 angliskai, gavau uz TOEFL pakankamai gera bala, kuris tinka ir magistro studijom, moku pakankamai anglu gerai manau, cia siaip giriuosi lotuliukas.gif mirksiukas.gif ir ne, ne kaimelyje gyvenau ir nelabai kaimeliuose yra tu centru. jus panasu daug ka zinot teoriniam lygmenyje, kaip butu, kas uzrasyta,bet nezinot, kaip yra, Airija ne ta salis, kur visur vadovaujamasi rastu ar istatumais tiesogiai ir vienpusiskai.
kaip bando ivesti tvarka, kad su mokino teisem nevazinetu vieni, taip bando, kaip vazineja, taip ir vazineja biggrin.gif

Taip, tai buvo savanoriskas darbas, labai naudingas man paciai prapletimui ziniu apie iv istatymus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 spalio 2019 - 13:42
QUOTE(mjforever @ 2019 10 13, 15:13)

Kažkada žiūrėjau TV pagalbą ar kažkurią kitą, tai man pasirodė, kad vedančioji kaip tik kiršina, ne sprendžia problemas. Tiesiog aštrina kampus.
Atsakyti
Kokios baisybes Japonijoje darosi... unsure.gif gamta siaucia
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 13, 13:00)
Na nenoriu kad tai skambetu snobiskai. Bet merginos, jus rimtai neturite ka veikti, jei ziurite tokias laidas per TV. Siaip, kai pagalvoji, jei saziningai ziureti visus tuos gelbetojus, farus ir t.t. Tai isties gali pamesti saitus su tikra realija.

kodėl iš karto visus? ir net ne visada smile.gif nu būna, kad kartais įsijungi teliką kaip foną, kai valgai tarkim, na ir parodo Farus. Tiek to "kriminalo"
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 13, 16:13)
Kokios baisybes Japonijoje darosi... unsure.gif  gamta siaucia

nerandu žiniose, kas tiksliai?
Atsakyti
Ner geresnio fono uz tv pagalbas? Pvz muzika kokia grazi ar bent jau pokalbiu laidos tarp kulturingu zmoniu. Visada malonu klausyti Rožicko, Zemkausko.

O farai, tv pagalba, nejaugi jus tikrai tikit, kad jje is geros dusios padeda? Juk tai telikas, komercija, reitingai. Ant to ir dirba. Jeigu kartais palankiau atrodo padeti, tai taip ir daro.
O del paciu laidu tai jau buvo iskeltos diskusijos, kad jie pazeidzia zmogaus teise i privatuma, asmens duomenis..
Bwt matyt kazkokia spraga ar visiems reitingai (ir ziurovu pasimegavimas) pirmoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 12, 09:57)

biggrin.gif biggrin.gif Ziauriai geras vienos sm nares aprasymas 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 13, 19:34)

potvyniai didziuliai
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 14, 08:11)
Ner geresnio fono uz tv pagalbas? Pvz muzika kokia grazi ar bent jau pokalbiu laidos tarp kulturingu zmoniu. Visada malonu klausyti  Rožicko, Zemkausko.

O farai, tv pagalba, nejaugi jus tikrai tikit, kad jje is geros dusios padeda? Juk tai telikas, komercija, reitingai. Ant to ir dirba. Jeigu kartais palankiau atrodo padeti, tai taip ir daro.
O del paciu laidu tai jau buvo iskeltos diskusijos, kad jie pazeidzia zmogaus teise i privatuma, asmens duomenis..
Bwt matyt kazkokia spraga ar visiems reitingai (ir ziurovu pasimegavimas) pirmoj vietoj.

fonas ir yra fonas, specialiai jo nesirenki ir neieškai. Užleidi ir tiek. Kartais būna pokalbiai, kartais tiesiog žinios, kartais farai.
Kam iš to daryti kriminalą, jei tokie pozityvūs esat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 13, 19:34)

Japan deploys military after deadly typhoon - BBC News
https://www.youtube....h?v=NhBNQqAmflc
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 14, 08:11)
Ner geresnio fono uz tv pagalbas? Pvz muzika kokia grazi ar bent jau pokalbiu laidos tarp kulturingu zmoniu. Visada malonu klausyti  Rožicko, Zemkausko.

o ko tu aiskini nuolat, kiap kitiem gyventi, ka klausytis ziureti? blink.gif

Nepadeda is vis, bet parodo, kokia realybe. Ta laida is vis man piktybiska pasirode, esu kelias ziurejusi, tai atrodo dar blogiau zmonem padaro, suataiko moteri su smurtautoju, skaitna visokius alkoholikus bujoti, tyciojasi is zmoniu, lenda i namus, i asmeninius gyvenimus, o tokie zmoneliai nei nezino, kad gali nesileisti i kalbas su tais zurnalistais...nepazeidzia teisiu, nes tie kvailiukai patys isileidzia, bet pasinaudoja zmoniu naivumu,neiznijimu ir t.t. gal kada ir kam apededa nezinau neziurejau daug. bet juose gali pamatyti visus salies skaudulius, gyvenimo lygi kai kuriu zmoniu ir ju ne taip mazai, deja....
Papildyta:

Visas toks straipnis topinis unsure.gif kas dar vis tiki teisesauga, rekomenduoju atsibusti.

Policininkai subūrė gaują Tokių kaip D.Karalukas policijoje – ne vienas. Vien per pirmą šių metų pusmetį, Policijos departamento duomenimis, imuniteto ir vidaus tyrimų padaliniuose pareigūnų atžvilgiu pradėti 44 ikiteisminiai tyrimai, o iki spalio 1 dienos 25 prasikaltę policininkai buvo atleisti iš tarnybos. Prokuratūra mano, kad įtarimai gali būti pareikšti dar ne vienam Kauno policijos pareigūnui, ir šį skandalą vadina vienu didžiausių korupcijos skandalų Lietuvoje. Vis dėlto viliamasi, kad nepasikartos Šiaulių atvejis, kai į teisiamųjų suolą teko sodinti vos ne visą apskrities kriminalinę policiją. Užuot gaudę nusikaltėlius, Šiaulių kriminalistai patys buvo tapę banditais. Susibūrę į nusikalstamą susivienijimą, jie pasisavindavo per kratas rastus narkotikus, kontrabandines cigaretes, pinigus, kurpdavo bylas, klastojo dokumentus, vertėsi kontrabanda.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...ienas-12156436/
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 11:42)
Policininkai subūrė gaują Tokių kaip D.Karalukas policijoje – ne vienas. Vien per pirmą šių metų pusmetį, Policijos departamento duomenimis, imuniteto ir vidaus tyrimų padaliniuose pareigūnų atžvilgiu pradėti 44 ikiteisminiai tyrimai, o iki spalio 1 dienos 25 prasikaltę policininkai buvo atleisti iš tarnybos. Prokuratūra mano, kad įtarimai gali būti pareikšti dar ne vienam Kauno policijos pareigūnui, ir šį skandalą vadina vienu didžiausių korupcijos skandalų Lietuvoje. Vis dėlto viliamasi, kad nepasikartos Šiaulių atvejis, kai į teisiamųjų suolą teko sodinti vos ne visą apskrities kriminalinę policiją. Užuot gaudę nusikaltėlius, Šiaulių kriminalistai patys buvo tapę banditais. Susibūrę į nusikalstamą susivienijimą, jie pasisavindavo per kratas rastus narkotikus, kontrabandines cigaretes, pinigus, kurpdavo bylas, klastojo dokumentus, vertėsi kontrabanda.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...ienas-12156436/

oi.... ir čia tik Kaune. O jei taip nuodugniai kitus miestelius patyrinėtų, ypač mažus... Ten gi jie iš viso save vierchu laiko, daro ką nori.
Atsakyti