Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(paštininkė @ 2019 10 11, 13:21)

paštininkė, 11 Spa 2019 - 13:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

paštininkė, 11 Spa 2019 - 13:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

na, šioje situacijoje (kaip ir kiekvienoje) tikrai labai svarbu išsiaiškinti, dėl ko tai įvyko. Niekas nieko neatperka, bet niekas nieko ir nepaneigia. Mes tiesiog nežinom realios situacijos - per mažai viešai skelbiamų duomenų, iš kurių galėtumėm daryti tokias -  kaip Jūsų  - toli siekiančias išvadas.

na, šioje situacijoje (kaip ir kiekvienoje) tikrai labai svarbu išsiaiškinti, dėl ko tai įvyko. Niekas nieko neatperka, bet niekas nieko ir nepaneigia. Mes tiesiog nežinom realios situacijos - per mažai viešai skelbiamų duomenų, iš kurių galėtumėm daryti tokias -  kaip Jūsų  - toli siekiančias išvadas.

išvados jau tam tikros padarytos. Žurnalistai jį jau nuteisė. Nematėte antraščių?: girtas užmušė, neblaivus užmušė...
o jei iš tiesų insultas be girtumo? ar atsakys žurnalistai už savo rašliavą? ar atsakys alkotesterių sertifikuotojai, gamintojai? va kur mūsų šalies bėda
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 11:39)

Monteverte, 11 Spa 2019 - 11:39, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Monteverte, 11 Spa 2019 - 11:39, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

tu nesuvoki padėties gilumo. Jei tavo nuomone girtumas nustatytas teisingai, tai kaip Ušackas drįsta apie insultus kalbėti ir ginti brolį? Tai išvada yra tik viena, dvipusė, trečio varianto čia net nėra: arba alkotesteris blogas visgi, arba jau sutarta, kad bus papirkti medikai bei policininkai ir galutinė išvada bvus insultas.
Vienokiu ar kitokiu atveju tai yra labai baisu. Taip, kalėjimuose atsidūria nekalti žmonės, supranti? Be abejo, kad dauguam kaltų, tikrai neginu nusikaltėlių. Bet tu 100 proc. tiki, kad visi ten kalti?

Ir šiaip, pastebėk tendenciją iek tokių atveju išlenda tokio mažumo šlayje kaip mūsų. Gaunasi, kad kas kelinta šeima yra paliesta korupcijos, neprofesiuonalumo, išdarkomi nervai, sveikata įrodinėjant po teismus. Ir t.t. O po to jūs norite, kad kažkas čia dievintų Lietuvą, ją mylėtų, ją gintų, ja tikėtų. Lietuva - tai žmonės joje, padėtis joje, saugumas joje. Suprasite, kai pačios papulsite.

tu nesuvoki padėties gilumo. Jei tavo nuomone girtumas nustatytas teisingai, tai kaip Ušackas drįsta apie insultus kalbėti ir ginti brolį? Tai išvada yra tik viena, dvipusė, trečio varianto čia net nėra: arba alkotesteris blogas visgi, arba jau sutarta, kad bus papirkti medikai bei policininkai ir galutinė išvada bvus insultas.
Vienokiu ar kitokiu atveju tai yra labai baisu. Taip, kalėjimuose atsidūria nekalti žmonės, supranti? Be abejo, kad dauguam kaltų, tikrai neginu nusikaltėlių. Bet tu 100 proc. tiki, kad visi ten kalti?

Ir šiaip, pastebėk tendenciją iek tokių atveju išlenda tokio mažumo šlayje kaip mūsų. Gaunasi, kad kas kelinta šeima yra paliesta korupcijos, neprofesiuonalumo, išdarkomi nervai, sveikata įrodinėjant po teismus. Ir t.t. O po to jūs norite, kad kažkas čia dievintų Lietuvą, ją mylėtų, ją gintų, ja tikėtų. Lietuva - tai žmonės joje, padėtis joje, saugumas joje. Suprasite, kai pačios papulsite.

butent as susiduriau su akviazdziu policininku melu, kai melavo dangstydami savo darbo broka, labai neprofesionaliu elgesiu , istatymu nezinojimu ir t.t. teisog tragiska, kai pradedi bijoti policiniku labiau, nei nusikalteliu.

Labai geri pastebejimai sios moters is sveiko porto . Jurga Lago apie Krucinsku istorija.

Seku ši reikalą atidžiai. Žinau, kad seka nemažai mano pažįstamų ir Lietuvoje, ir išeivijoje.
Šįryt mano pažįstamas gydytojas, dirbantis JAV ar kažkur pajuokavo: “tik neatsakingi žmonės gali mokėti mokesčius tokiai valstybei, kurios valdininkų aparatas pučiasi, jie už nieką neatsako ir imasi kasdien vis didesnės kontrolės ir smurto. Savo pačių rankytėmis: augantys mokesčiai iščiulpia šeimas ir augina valstybes-monstrus. Gerovės”.
Praėjusią savaitę vakare sulaukiau žinios - iš mano klientų šeimos buvo paimti vaikai. Dar viena šeima. Jų jau ne dešimtys, jeigu ką šalyje. Vilnius. Lietuva. XXI amžius.
Just thinking.

is komentaru

Vaiku tesiu paklausus, ar gali vaika apsaugoti nuo kaimynes(problematiska pati, jos sunus, zo neissiplesiu)
Vaiku tesiu atsakymas:
-Musu pareiga, vaikus ginti nuo tevu!

Krucinsku advokate: Tarnyba jokio plano nepasiūlė, apart kursų lankymo. Klausimas: ar reikia paimt vaikus tam, kad tėvus siuntinėti į tuos absurdo kursus?
Apie tuos kursus: suprantu, kad kai kam jų organizavimas leidžia uždirbti ir ant duonos, ir ant sviesto, bet mane siutina tai, kad pagalbos planuose apart tų kursų nėra JOKIOS pagalbos. Kai vieną kartą prašiau padėti pirmam grėsmės lygyje (dėl buities sąlygų) esančiai šeimai gauti baldus vaiko kambariui, kitą kartą - pagelbėti pasimetusiems jauniems tėveliams susigaudyti painioje sveikatos priežiūros sistemoje (nes antras lygis nustatytas dėl vaiko sveikatos problemų ir vaikas paimtas) - atsakymas, kaip ir visuomet, tas pats: ne mūsų kompetencija. Tai yra, VVTAĮT ir socialinių paslaugų centrai atsisako teikti pagalbą šalinant grėsmės anketoje nurodytas priežastis, dėl kurių šeima “pateko į akiratį” arba dėl kurių paimtas vaikas. Bet į tuos suknistus kursus dosniai siunčia. Kai tėvai yra didžiuliame strese - nes vaikas paimtas arba gręsia paėmimas - kokie čia kursai gali būti galvoje? Sėdi tėvai tuose kursuose, klausosi dantis sukandę tų vos bakalaurą baigusių “išminčių”, o vaikai tuo tarpu - pas globėjus. Baisu.

Kručinskų šeima jokiame akiratyje nebuvo. Vaikai paimti akivaizdžiai tik dėl tarnybos darbuotojų piktnaudžiavimo savo įgaliojimais. Vien jau ko vertas "vaikų gynėjas" Ismailovas su savo kriminaline praeitimi ir fašistinių simbolių demonstravimu. Ir šitas banditiškos išvaizdos bei atitinkamų manierų žmogus plėšė vaiką tėvui iš rankų, vidury gatvės. Praeiviai skambino į VTAIT skyrių, nes manė, kad banditas grobia vaiką. Koks absurdas! Po šio įvykio netikiu nė per milimetrą "vaiko teisių" geromis intencijomis.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 12:40)

Monteverte, 11 Spa 2019 - 12:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Monteverte, 11 Spa 2019 - 12:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

išvados jau tam tikros padarytos. Žurnalistai jį jau nuteisė. Nematėte antraščių?: girtas užmušė, neblaivus užmušė...
o jei iš tiesų insultas be girtumo? ar atsakys žurnalistai už savo rašliavą? ar atsakys alkotesterių sertifikuotojai, gamintojai? va kur mūsų šalies bėda

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ne, Monteverte, tai ne mūsų šalies bėda. Tai žiniasklaidos bėda, bet palyginus su Vakarais ir ypač Rytais smile.gif - Lietuvos žiniasklaida tokiais atvejais dar labai korektiška. Nesakau, kad ir šis jos korektiškumas man labai patinka. Bet tai tikrai ne tik Lietuvos bėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 11, 13:44)

paštininkė, 11 Spa 2019 - 13:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ne, Monteverte, tai ne mūsų šalies bėda. Tai žiniasklaidos bėda, bet palyginus su Vakarais ir ypač Rytais smile.gif - Lietuvos žiniasklaida tokiais atvejais dar labai korektiška. Nesakau, kad  ir šis jos korektiškumas man labai patinka. Bet tai tikrai ne tik Lietuvos bėda biggrin.gif

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ne, Monteverte, tai ne mūsų šalies bėda. Tai žiniasklaidos bėda, bet palyginus su Vakarais ir ypač Rytais smile.gif - Lietuvos žiniasklaida tokiais atvejais dar labai korektiška. Nesakau, kad  ir šis jos korektiškumas man labai patinka. Bet tai tikrai ne tik Lietuvos bėda biggrin.gif

tai kodel policija teikia informacija ziniasklaidai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 11, 13:44)

kitose šalyse po tokių gliukų milijonus prisiteisia. Kada prisiteisė pas mus?
Na taip, ir Rusijoje neprisiteisia biggrin.gif mirksiukas.gif

Ir iš viso, pažiūrėkite vieną paskutiniųjų Valandų su Rūta mirksiukas.gif Bet nežiūrėsite juk, nepatogi labai laida, ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 14:43)

lutuke123, 11 Spa 2019 - 14:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

lutuke123, 11 Spa 2019 - 14:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

butent as susiduriau su akviazdziu policininku melu, kai melavo dangstydami savo darbo broka, labai neprofesionaliu elgesiu , istatymu nezinojimu  ir t.t. teisog tragiska, kai pradedi bijoti policiniku labiau, nei nusikalteliu.

Labai geri pastebejimai sios moters is sveiko porto . Jurga Lago apie Krucinsku istorija.

Seku ši reikalą atidžiai. Žinau, kad seka nemažai mano pažįstamų ir Lietuvoje, ir išeivijoje.
Šįryt mano pažįstamas gydytojas, dirbantis JAV ar kažkur pajuokavo: “tik neatsakingi žmonės gali mokėti mokesčius tokiai valstybei, kurios valdininkų aparatas pučiasi, jie už nieką neatsako ir imasi kasdien vis didesnės kontrolės ir smurto. Savo pačių rankytėmis: augantys mokesčiai iščiulpia šeimas ir augina valstybes-monstrus. Gerovės”.
Praėjusią savaitę vakare sulaukiau žinios - iš mano klientų šeimos buvo paimti vaikai. Dar viena šeima. Jų jau ne dešimtys, jeigu ką šalyje. Vilnius. Lietuva. XXI amžius.
Just thinking.

is komentaru

Vaiku tesiu paklausus, ar gali vaika apsaugoti nuo kaimynes(problematiska pati, jos sunus, zo neissiplesiu)
Vaiku tesiu atsakymas:

Krucinsku advokate:  Tarnyba jokio plano nepasiūlė, apart kursų lankymo. Klausimas: ar reikia paimt vaikus tam, kad tėvus siuntinėti į tuos absurdo kursus?
Apie tuos kursus: suprantu, kad kai kam jų organizavimas leidžia uždirbti ir ant duonos, ir ant sviesto, bet mane siutina tai, kad pagalbos planuose apart tų kursų nėra JOKIOS pagalbos. Kai vieną kartą prašiau padėti pirmam grėsmės lygyje (dėl buities sąlygų) esančiai šeimai gauti baldus vaiko kambariui, kitą kartą - pagelbėti pasimetusiems jauniems tėveliams susigaudyti painioje sveikatos priežiūros sistemoje (nes antras lygis nustatytas dėl vaiko sveikatos problemų ir vaikas paimtas) - atsakymas, kaip ir visuomet, tas pats: ne mūsų kompetencija. Tai yra, VVTAĮT ir socialinių paslaugų centrai atsisako teikti pagalbą šalinant grėsmės anketoje nurodytas priežastis, dėl kurių šeima “pateko į akiratį” arba dėl kurių paimtas vaikas. Bet į tuos suknistus kursus dosniai siunčia. Kai tėvai yra didžiuliame strese - nes vaikas paimtas arba gręsia paėmimas - kokie čia kursai gali būti galvoje? Sėdi tėvai tuose kursuose, klausosi dantis sukandę tų vos bakalaurą baigusių “išminčių”, o vaikai tuo tarpu - pas globėjus. Baisu.

Kručinskų šeima jokiame akiratyje nebuvo. Vaikai paimti akivaizdžiai tik dėl tarnybos darbuotojų piktnaudžiavimo savo įgaliojimais. Vien jau ko vertas "vaikų gynėjas" Ismailovas su savo kriminaline praeitimi ir fašistinių simbolių demonstravimu. Ir šitas banditiškos išvaizdos bei atitinkamų manierų žmogus plėšė vaiką tėvui iš rankų, vidury gatvės. Praeiviai skambino į VTAIT skyrių, nes manė, kad banditas grobia vaiką. Koks absurdas! Po šio įvykio netikiu nė per milimetrą "vaiko teisių" geromis intencijomis.

butent as susiduriau su akviazdziu policininku melu, kai melavo dangstydami savo darbo broka, labai neprofesionaliu elgesiu , istatymu nezinojimu  ir t.t. teisog tragiska, kai pradedi bijoti policiniku labiau, nei nusikalteliu.

Just thinking.

is komentaru

Vaiku tesiu atsakymas:

Krucinsku advokate:  Tarnyba jokio plano nepasiūlė, apart kursų lankymo. Klausimas: ar reikia paimt vaikus tam, kad tėvus siuntinėti į tuos absurdo kursus?

pacituok viską, ką sakė Lago : " Aš irgi susimokėčiau. Esu užvažiavusi sūnui už vieną negražų žodį. bet dantis už dantį - pirma tegul tampa asmeniškai atsakingi už savo klaidas valdininkai. 1:1" .

Nusikaltėliai gina nusikaltėlius. Smūgis už žodį. Važiuokit jūs vienas kitam, tik ne tam, kuris negali apsiginti.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 14:49)

Monteverte, 11 Spa 2019 - 14:49, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Monteverte, 11 Spa 2019 - 14:49, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Ir iš viso, pažiūrėkite vieną paskutiniųjų Valandų su Rūta mirksiukas.gif Bet nežiūrėsite juk, nepatogi labai laida, ne? smile.gif

juokinga laida. Kalba suinteresuotos pusės. ir

vartotojo įkelta nuotrauka

čia Tavo lygio egzpertas
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 11, 13:53)

mjforever, 11 Spa 2019 - 13:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mjforever, 11 Spa 2019 - 13:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

pacituok viską, ką sakė Lago  : " Aš irgi susimokėčiau. Esu užvažiavusi sūnui už vieną negražų žodį. bet dantis už dantį - pirma tegul tampa asmeniškai atsakingi už savo klaidas valdininkai. 1:1" .

Nusikaltėliai gina nusikaltėlius. Smūgis už žodį. Važiuokit jūs vienas kitam, tik ne tam, kuris negali apsiginti.

pacituok viską, ką sakė Lago  : " Aš irgi susimokėčiau. Esu užvažiavusi sūnui už vieną negražų žodį. bet dantis už dantį - pirma tegul tampa asmeniškai atsakingi už savo klaidas valdininkai. 1:1" .

Sveikas protas gina sveika prota. mirksiukas.gif

Butent kaip vaikams nuo vtat smurto apsiginti? jus is vis suvokiat visa smurta?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 11, 13:57)

mjforever, 11 Spa 2019 - 13:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mjforever, 11 Spa 2019 - 13:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

juokinga laida. Kalba suinteresuotos pusės.

juokinga laida. Kalba suinteresuotos pusės.

o kas kt. pusėms trukdo kalbėti? jos net kalbėti tingi, vieni nuo kitų siuntinėją: prezidentas pas teisingumo ministrą, ministras pas prezidentą ir t.t. Žiūrėkit tik kada neprisijuokit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 11, 11:27)

mjforever, 11 Spa 2019 - 11:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mjforever, 11 Spa 2019 - 11:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

kvailiausi yra va tokie komentarai.  Tavo požiūriu, Lietuvoje niekas nieko nemoka  biggrin.gif Net girtumo nustatyti  biggrin.gif Nors tai kelių policijos kasdieninis darbas.

kvailiausi yra va tokie komentarai.  Tavo požiūriu, Lietuvoje niekas nieko nemoka  biggrin.gif Net girtumo nustatyti  biggrin.gif Nors tai kelių policijos kasdieninis darbas.

Lietuva labai atsilikus, tai yra priezastis.
Nes zemas lygis daug kur.

Kasdieninis darbas? Mokytojai irgi dirba kasdienini darba, nors jei ju puse isvytu lauk, nebutu jokio skirtumo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 12:49)

Monteverte, 11 Spa 2019 - 12:49, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Na taip, ir Rusijoje neprisiteisia biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na taip, ir Rusijoje neprisiteisia biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ne tik Rusijoje nepriteisia (nors dabar Rusijoje tokie įdomūs dalykai dedasi (nepastebėjot) - pakanka keliems plačiai žinomiems žmonės pasakyti, kad dėl, tarkim, sulaikyto žmogaus jie nesutinka su teismo sprendimu - ir jį staigiai paleidžia, panaikindami teismo sprendimą bigsmile.gif Kaip kokiais 1991-1995 metais; taip kad dėl Rusijos aš dabar tyliu, nes ten dabar nestabilu kaip niekur) - o kitur: prisiteisia normaliai. Lietuvoj Jūsų gal ne tie atvejai buvo, kad prisiteistų.. Mat už rimtus prisiteisia, kiek skaičiau. Kaip ir visur. Noriu pasakyt, kad Lietuva niekuo neišskirtinė. Normali teisinė valstybė.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 12:49)

Tai kad aš TV apskritai mažai žiūriu, o tokių laidų tai net nežinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 spalio 2019 - 13:09
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 15:05)

IDOMUCIA, 11 Spa 2019 - 15:05, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

IDOMUCIA, 11 Spa 2019 - 15:05, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

tai tobulėk, ar jau vėlu?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 14:58)

lutuke123, 11 Spa 2019 - 14:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

lutuke123, 11 Spa 2019 - 14:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Butent kaip vaikams nuo vtat smurto apsiginti?  jus is vis suvokiat visa smurta?

Butent kaip vaikams nuo vtat smurto apsiginti?  jus is vis suvokiat visa smurta?

aga, Tavo suvokimu, tai gydytojai operacinėje irgi smurtauja.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 11, 14:19)

paštininkė, 11 Spa 2019 - 14:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

paštininkė, 11 Spa 2019 - 14:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

tai dėl to ir gyvenate rožinėse svajose. Aš tv irgi praktiškai nežiūriu, bet kas įdomu iš mtv, galima ir internete susirasti. Jūs pažiūrėkite kada Farus, Valandą su Rūta, tai suprasite kodėl būna blogą valdžią išrenka ir ne pora internautų kalti, kad ne taip nubalsavo biggrin.gif ir pamatysite kaip nedirba tarnybos, nes dirba žodžio vartoti negaliu, kokia korupciaj ir tt. Tada gal lengviau eis susišnekėti.
Tik nepamirškite, kad jei žmonės į eterį taip meluotų ir tarnybos iš tiesų spręstų jų reikalus, tai jie būtų uždaryti. Bet ne, jie laisvėje. Vadinasi jų kalbos yra tiesa.
Atsakyti