Cia jau jusu fantazijos. Gal girztam prie naujienu. Ten kiek supratau tik pagriebe uz rankos, oo jums jau vaidenesi sumusimai iki komos
na, man tai 100 metu iki mano ex, ileidzia ten juos, neileidzia, furija susirado ar nuostabia moteri. Galiu gal su draugem pazvengt, jei suzinau, kad i namus neisileido, bet viesai nekomentuot proto uztektu man net geda komentuot butu. nebent itariamas kokia zmogzudyste, o ten praktiskai nieko
Nugi pats gyreisi, kad sudaužei bobą vos ne iki mirties, pateisini smurtą. Tai ar man vaidenasi, ar tau amnezija, smegenis pragėrei?
Papildyta:
Vat būtent. Man rūpėtų tėvo santykiai su vaikais, alimentai ir pan. O kokie reikalai su nauja boba, nu ar turi rūpėt? Viešai komentuot išvis absurdas, toks jausmas, kad ji to Jasaičio iki šiol pamiršt negali ir tikisi susigrąžint
1. Prarado samone ir sumusta iki mirties - skirtingi dalykai
2. Gal cia komentuojam ne mano asmeni?
Kaip sakoma:
Intelektualai aptarineja idejas,
Vidutinybes aptarineja ivykius,
o menkystos aptarineja kitus zmones.
Siulau tosta:
Pasistenkim buti bent vidutinybemis, jei jau intelektas nepasiekiamas.
Pikule anksciau viesai Vaidos pinigus skaiciuodavo, su kokia masina vazineja, i kokius klubus vaiksto. Del pirmojo vaiko alimentu Jasaiciui smegenis skalbe.
Tai ir anoji neatsilieka.
Reiktu joms abiejoms kartu apsigyvent, o Jasaiciui kita karta zmonos ieskotis virsutinius smegenis ijungus.
Papildyta:
Papildyta:
Vat būtent. Man rūpėtų tėvo santykiai su vaikais, alimentai ir pan. O kokie reikalai su nauja boba, nu ar turi rūpėt? Viešai komentuot išvis absurdas, toks jausmas, kad ji to Jasaičio iki šiol pamiršt negali ir tikisi susigrąžint
Bet ar protinga moteris des i savo fb girtos ir gulincios buvusios foto, kai pacios foto yra kur tarpukoji skecia?😂😂
Jei žvelgti giliau ir atsižvelgti į tai, kad yra bendras vaikas, kuris normaliu atveju turėtų ne taip ir mažai laiko su tėvu praleidinėti, gal net nakvoti pas tėvą kartais (bent jau), tai kaip gali būti nesvarbu?
Kaip sakoma:
Intelektualai aptarineja idejas,
Vidutinybes aptarineja ivykius,
o menkystos aptarineja kitus zmones.
Siulau tosta:
Pasistenkim buti bent vidutinybemis, jei jau intelektas nepasiekiamas.
Nebesivartyk kaip kepamas ungurys, ok? Sudaužei bobą tai sudaužei, esi smurtautojas, tai gal čiaupk srėbtuvę ir lįsk ten, kur tavo vieta- po plintusu, menkysta.
Papildyta:
Tai ir anoji neatsilieka.
Reiktu joms abiejoms kartu apsigyvent, o Jasaiciui kita karta zmonos ieskotis virsutinius smegenis ijungus.
Papildyta:
Bet ar protinga moteris des i savo fb girtos ir gulincios buvusios foto, kai pacios foto yra kur tarpukoji skecia?😂😂
Vaidos pinigus? Ne jos tie pinigai, o Jasaičio
Bet šiaip tai abi vienodos Gal pameni prostitucijos skandalą, kuomet išaiškėjo, kad Bui pas arabus prostitute dirbo? Pikulė vapėjo apie moralę, kai tuo tarpu pačios nuogą putę matė visa Lietuva ir ne tik
Papildyta:
Sąmoningai praleidai esminį žodelį- VOS ne iki mirties, prasikrapštyk akis, jei nematai. Ir ne ne, čia turbūt tikrai ne tu rašei, gal pameni, kieno čia postas? O į tą temą nuėjus, tamstos postai kalba patys už save:
Prisipazistu. Sutirstinau spalvas, man tada taip pasirode, bet tik pasirode
Tai tada ir pikule savo pinigu neturi. Jasaicio pinigai uz kuriuos gerai gyvena. Ir namas Jasaicio i kuri ji nori leidzia, nori ne😂. Turbut labai nefainai zmogus jauciasi kai dvi barakudos skalbiasi.
Aplamai man visos tos olialiaskes, pikules, bunkes, jakutienes tokios tuscios atrodo. Vien guma, silikonas ir kova del turtu bet kokiu budu, tik ne darbu.
Cia toks darbas...
Jei ka tai pazistamos "podruzkes", tos kurios investavo i "moteriskas vertybes" irgi diedus keicia vis i geresnius, ir amzius nelabai svarbu, geri ir i tevus tinkantys.
Visuomet buvo taip, kai kas mamutus medziojo, oo kai kas kovojo del mamutu medziotoju
Tai tada ir pikule savo pinigu neturi. Jasaicio pinigai uz kuriuos gerai gyvena. Ir namas Jasaicio i kuri ji nori leidzia, nori ne😂. Turbut labai nefainai zmogus jauciasi kai dvi barakudos skalbiasi.
Aplamai man visos tos olialiaskes, pikules, bunkes, jakutienes tokios tuscios atrodo. Vien guma, silikonas ir kova del turtu bet kokiu budu, tik ne darbu.
Jasaitis dabar tikrai nebe milijonus uzdirba. Dar plius moka alimentus buvusiai, tad Pikul manau labai zenkliai prie seimos pajamu prisideda.
Ką, mane? Apgailėtina skaityt jo kliedesius, pagal jį tai tikry vyrai, kurie sudaužo bobas iki priešmirtinės būsenos ir dar tuo didžiuojasi, kaip jisai. Tfu, iškrypimas
Visas provokuoja. Kalbam apie kazka, o jis butinai paraso apie tai, kad moteris turi duoti, kad jas reikia dauzyti ar kazka panasaus. Specialiai. Ypac, kai nesusilaukia demesio.