QUOTE(Limcamca @ 2019 10 09, 14:19)
Sorry, aš tai ne anekdotais remiuosi, o sausais skaičiais, logika kaip tu mėgsti sakyti. </p><p>Išvis jūs buvot patys pirmieji subyrėję 2008 metais. Ir neišsikapanojot patys, o gavot kitų šalių ir ECB bei IMF pinigų. Ir, ne Lietuva yra linksniuojama kaip labiausiai nukentėjusi, o: Graikija, Portugalija, Airija, Ispanija ir Kipras.
as tai remiuosi realiu gyvenimu
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 09, 14:22)
Pasakysiu skirtuma,
Kai balsavom uz ES, tai dalino alu ir miltelius uz DALYVAVIMA, o ne uz tai kaip prabalsavai.
O kai stojo Lietuva i SSSR, tai balsuojant seimui NKVD pastate balkonuose kulkosvaidzius, kad blogo balsavimo atveju seima galetu issaudyti.
Jei nemato skirtumo, tai tegu nueina pas Airijos galvos daktara - paaiskins ar duos vaistu.
Kai balsavom uz ES, tai dalino alu ir miltelius uz DALYVAVIMA, o ne uz tai kaip prabalsavai.
O kai stojo Lietuva i SSSR, tai balsuojant seimui NKVD pastate balkonuose kulkosvaidzius, kad blogo balsavimo atveju seima galetu issaudyti.
Jei nemato skirtumo, tai tegu nueina pas Airijos galvos daktara - paaiskins ar duos vaistu.
tu nuolt ignoruoji spichologini smurta, kaip nesama, Glaim azmogu priverst is baimes ,kad nusaus, galima kitaip priversti galima itikitni,kad jis pats to nori Galugale abiem atvejais ne visi noreo balsuoti , ne visi balsavo ir ne visi balsavo uz.
i rnelygink zmoniu ir seimo, as snekejau apie zmoniu reakcijas ir norus ne seimo. 2004 tirkai mazai tu zmoniu zinojo ta Es ir uz ka balsuoja, jei butu zinoja kaizn kaip utu pasirinke. As tuo metu buvau jau Airijoje 3 m ir man visai dzin buvo istos Lt i Es ar ne, ne domejausi, nei balsavau. Prbure zmonem makaronu, kad gyvens kaip svedijoje ir ka ejo balsavo, kovojo uz tas laisves...o eilinis zmogus, kaip vargo taip ir vargsta.
Sostu karai ir tiek