Kovojote už laivę tam, kad po to kitus žmones, laisvai reiškiančius savo mintis, į kalėjimus kištumėt? Nu nu...
QUOTE(varna albertina @ 2019 10 08, 12:59)
Idomucios pasiektas rezultatas.
ES prilyginimas sovietinei okupacijai. Kaip ir baudžiamu kodeksu kvepia sovietmecio žalos neigimas.
ES prilyginimas sovietinei okupacijai. Kaip ir baudžiamu kodeksu kvepia sovietmecio žalos neigimas.
sajungas lyginam, ir prie ko sliejamasi, ne rezimus ar santvarkas, ar okupacijas
Suplakat i kruva is vis nepalyginamus dallykus
is vis kas per naujadaras sovietine okupacija? kazkokia mistika ,kazkokia sovietine atejo ir okupavo?
kazko cambalai negrasinot BK, kai akivaizdziai skleide rasistiskas zinutes, ar cia taip selektiskai labai viska matot?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 08, 14:25)
Kovojote už laivę tam, kad po to kitus žmones, laisvai reiškiančius savo mintis, į kalėjimus kištumėt? Nu nu...
Va tai tik ir irodo, kad noredami laisves zmone sturi pirmiausia islaisvinti prota ir pradeti mastyti...o vienos santvarkos keitimas kita, vienos sajungos, kita, tai ne jokia ne laisve...
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 08, 14:37)
Va tai tik ir irodo, kad noredami laisves zmone sturi pirmiausia islaisvinti prota ir pradeti mastyti...o vienos santvarkos keitimas kita, vienos sajungos, kita, tai ne jokia ne laisve...
Tqi prie sovietu tau buvo gerai, nes gyrei privalumus, o dabar ES blogai, nes vis peiki.
Ar tikrai TADA gyvenai geriau?
net siaubo filmo kurti nebereikia https://www.gismeteo...2-tukst-zmoniu/
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 15:09)
Tqi prie sovietu tau buvo gerai, nes gyrei privalumus, o dabar ES blogai, nes vis peiki.
parasai savo fantazijas, paskui manes klausi ar tikrai taip yra
gal isduosi paslapti kas yra sovietai? prie ko man turejo buti geriau?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 08, 16:38)
vau kaip nejauku, sakau salia ezeru geriau negyventi....
QUOTE(mementoo @ 2019 10 08, 12:59)
Idomucios pasiektas rezultatas.
Gal nueik pas galvos daktara, nes pacios logika kaip pas psichini ligoni. Net nera ka komentuoti
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 15:09)
Jau rasiau, kad prie ES yra nepalyginamai geriau nei sovietijoje (ypac lyginant su beviltiskais Breznevo laikais), bet nepriklausomybes laikotarpis 1991-2004 buvo labai atgrasus. mafijos ir biurokratu diktatura, kitaip nepavadinsi. Kazkas slykstaus.
Breznevo laikai irgi buvo slykstus... Nenoreciau gyvent nei prie Breznevo nei kai nebuvo ES.
ES zmonems suteike daug laisviu. Va Ubuntiene galejo isvaziuot ir uzdirbti, o tai vegeetuotu nepriklausomojo Lietuvoje. As irgi.
Kokiu trukumu ES beturetu, bet privalumai akivaizdus
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 08, 18:20)
Gal nueik pas galvos daktara, nes pacios logika kaip pas psichini ligoni. Net nera ka komentuoti
Jūs apie save labai taikliai čia - ypač po visų savo savaitgalinių postų
Idomucia, tikrai buvot įdomus kitos nuomonės žmogus. Nesutikau su Jums (mat taip pat gerokai Sovietų Sąjungoje pagyvenau), bet gerbiau Jus už to laiko konteksto, tiesa, lokalaus žinojimą... Bet šitaip nesuvokti sąvokų ir mėtytis klišėmis.... Gaila. Mat kai turiu laiko (dabar, deja, neturiu), man įdomu su Jumis "pasikauti".
Aš tikrai probėgom.
Tai trumpai: taip, Cambala, tai rasistinė frazeologija, iki laisvės atėmimo už savo pacituos sakinius netempiat, bet administracinį įspėjimą gautumėt. Jums to reikia?
Tai vis tik reaguojat į tą, kuri akivaizdžiai provokuoja: va, ir kas yra sovietai nebežino Nesileiskit provokuojami, tam yra Vikipedija, jau nekalbu apie kitą istorinę ir kalbinę etimologiją
Visiems sėkmės ir laiko, kurio man katastrofiškai trūksta
Idomucia, tau patiks, jei dar nematei https://www.15min.lt...-laisves-168760
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 08, 21:03)
Nemanau, kad tai labai svarbu. KGB moraliniu ribu neturejo, tai galejo su paciu velniu susideti.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 08, 20:45)
Bet šitaip nesuvokti sąvokų ir mėtytis klišėmis.... Gaila.
I kiekviena dalyka galima paziuret is skirtingu kampu. Kino aktores net nurodo fotografams is kokiu kampu jas fotografuoti.
Na as paziuriu is visokiu kampu ir kartais pasimato idomiu dalyku...
Bandziau parodyti, kad tose pritemtose klisese yra tiesos, ir nesuprantama, kodel viskas iki tiek nusivaziuoja?
Kaip viskas vyksta LT pav.:
https://www.lrytas.l...diena-12112537/
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 08, 19:45)
Tai vis tik reaguojat į tą, kuri akivaizdžiai provokuoja: va, ir kas yra sovietai nebežino Nesileiskit provokuojami, tam yra Vikipedija, jau nekalbu apie kitą istorinę ir kalbinę etimologiją
Taip. Visi iš eilės kliūva už to pačio. Nors aišku kaip dieną, kad jokie argumentai nepadės. sovietinė gavarilka neturi atgalinio ryšio.
QUOTE(paštininkė @ 2019 10 08, 20:45)
Jūs apie save labai taikliai čia - ypač po visų savo savaitgalinių postų
Idomucia, tikrai buvot įdomus kitos nuomonės žmogus. Nesutikau su Jums (mat taip pat gerokai Sovietų Sąjungoje pagyvenau), bet gerbiau Jus už to laiko konteksto, tiesa, lokalaus žinojimą... Bet šitaip nesuvokti sąvokų ir mėtytis klišėmis.... Gaila. Mat kai turiu laiko (dabar, deja, neturiu), man įdomu su Jumis "pasikauti".
Aš tikrai probėgom.
Tai trumpai: taip, Cambala, tai rasistinė frazeologija, iki laisvės atėmimo už savo pacituos sakinius netempiat, bet administracinį įspėjimą gautumėt. Jums to reikia?
Aš tikrai probėgom.
nu va jus nors sazininga
bet taip ir nesupratot, apie ka buvo kalbama, jei zmones ima kazka analizuoti , lyginti tai nebutinai sako, kad tie dalykai is esmes geri, placiau reiktu atsimerkti ir pamatyti pasauli visa. Aplamai nera neiveina sistema, salis, santvakra tobulai gera is mums zinomu, visose yra trukumu ir vietoj to kad mzone svel ir vel kurtu revoliucijas, eriau tobulinti esamas, nei griayti Va dabar jau barska Es ir kas bus po to?
Airija rimtai ruosiasi no deal Brexitui, ar Lietuva ruosiasi? ar vel viska nuleis ant vargingiausiai gyenanciu, kaip per praeita krize?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 08, 21:23)
o dieve, net 3 dienas duoda firmom issikelti nu ir kaip daryti versla tokiom salygom...