Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 19:04)

Nu va pvz ka minejau. Ir tokios kas diena naujienos.... neiznau ar ci azurnalisati varo ant lietuvos ar cia mzones meluoja ar kas cia gal jus geriausu sprasit, ar taip ir vyksta ar cia melas?

va taip tu Lietuvos problemas identifikuoji-tau kugelio paaiškinimas yra svaresnis už teisėjo vertinimą. Nes ji nesutapo su kugelio pozicija biggrin.gif seubas Lietuvoj
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 01, 20:01)
va taip tu Lietuvos problemas identifikuoji-tau kugelio paaiškinimas yra svaresnis už teisėjo vertinimą. Nes ji nesutapo su kugelio pozicija  biggrin.gif  seubas Lietuvoj

Nu tai kaip ir vaikus atimineja givuliai is rupestingu geru tevu tik. 🤷‍♀️

Isryskinom, kas ta vandale, sugadinus sienos maketa Lukiskiu a. 😎 Mokytoja, bet visai ne lietuviu, kaip rasoma spaudoj. Ir tikrai jai su galvele nelabai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 01 spalio 2019 - 20:05
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 01, 18:31)
Mala suda tas kugelis apie savo alga. Oficialiai gaki ka nori irasyt, ypac jei savas verslas koks, bet ta jo Monikute matomai zino kaip yra is tiesu, ir kokios jo babkes.

nu tai ka as sakiau apie aferas pas turtingus lotuliukas.gif ji sgi vargas nei 1000e negauna pajamu i menesi lotuliukas.gif
kaip bevartysi sia situacija arba teismas remiasi duomenimis is lepos, arba zurnalistai meluoj arba sedzius meluoja.... apie ka as ir sakau ir taip kas diena kazkas kazkur kas surista su vrslu, teisesauga, valdininkais.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 18:13)
Tu gi pati suvoki, kad nariai saiposi is taves ir tyciojasi. Tai nera normalus pokalbiai. Kaip anoj temoj apie vedas. Juk supratai kad visiems esi pajuokos objektas.
Bet jei tau patinka tokiu but - tai wuolia.

tu vargsiuke nesupranti, kad saipytsi galima tik is saves gyvenime, kad is kitu isivaiduoja , kad saiposi tik sielos ligoniai, bailiai ir siaip labai buki ir zmones be kulturos, save jus pasirodot vsiame grazume ir tiek, zinai kaip tie sakaliukai tigro seselyje, uz ekranu paisslepusios biggrin.gif nu ka padarysi, kai tik taip tesugebat belieka dasifantazuoti likusius dalykus mirksiukas.gif nu bele jum gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 10 01, 20:01)
va taip tu Lietuvos problemas identifikuoji-tau kugelio paaiškinimas yra svaresnis už teisėjo vertinimą. Nes ji nesutapo su kugelio pozicija  biggrin.gif  seubas Lietuvoj

tai as ir klausiu kaip yra is tikruju, tu klausimu nepastebejai mano komentare??? kas sioje situacijoje meluoja ? sakai Sedzius meluoja, kuria aferas, turi juodu pajamu ar visgi oficialios pajamos, teismas mato pajams, ir Sedzius smeizia teismus ir jam uz tai nieko nebus...ar zurnalistai primelavo? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 01, 21:02)
Nu tai kaip ir vaikus atimineja givuliai is rupestingu geru tevu tik. 🤷‍♀️
Isryskinom, kas ta vandale, sugadinus sienos maketa Lukiskiu a. 😎 Mokytoja, bet visai ne lietuviu, kaip rasoma spaudoj.  Ir tikrai jai su galvele nelabai gerai.

jau kai0p mane nervina ta panika dirbtinai keliama dėl vaikų, košmaras. Nėra mano fb nė vieno, pasipuošusio savo profilio foto Stop vaikų atiminėjimui. Atsirastų-skristų lauk kaipmat. Idiotų šutvė.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 02, 08:38)
jau kai0p mane nervina ta panika dirbtinai keliama dėl vaikų, košmaras. Nėra mano fb nė vieno, pasipuošusio savo profilio foto Stop vaikų atiminėjimui. Atsirastų-skristų lauk kaipmat. Idiotų šutvė.

Pas mane irgi tokiu nera.... Kur kas daugiau buna su lgbt veliavom pasipuosusiu biggrin.gif nors as tai isvis etikeciu nesidedu, nelabai suprantu ta reikala.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 02, 10:33)
Pas mane irgi tokiu nera.... Kur kas daugiau buna su lgbt veliavom pasipuosusiu biggrin.gif  nors as tai isvis etikeciu nesidedu, nelabai suprantu ta reikala.

Jei yra etiketė-stop vaikų atiminėjimui, tai žinai, kad idiotas slepiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 02, 11:37)
Jei yra etiketė-stop vaikų atiminėjimui, tai žinai, kad idiotas slepiasi biggrin.gif

Man tai norisi tokius pas psichiatrą pasitikrinimui nusiųsti. Iš karto iš draugų išmesčiau, jei tokia etikete jei pasidabintų.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 02, 08:38)

o jie is taves paimtu irgi taip pat sneketum? unsure.gif nes dzin tau tie vaikai pailsetum pusmeti koki ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 10 02, 15:06)
Man tai norisi tokius pas psichiatrą pasitikrinimui nusiųsti. Iš karto iš draugų išmesčiau, jei tokia etikete jei pasidabintų.

tie, kur laimejo byla pires valstybe uz neteisetai atimtus viakus irgi idiotai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 02, 15:47)
o jie is taves paimtu irgi taip pat sneketum? unsure.gif nes dzin tau tie vaikai pailsetum pusmeti koki ar ne?
Papildyta:

tie, kur laimejo byla pires valstybe uz neteisetai atimtus viakus irgi idiotai?  unsure.gif

Iš manęs neatimtų ;) bijo visokie kur biški pabaliavot mėgsta, ar tėvai pešasi ir tt. Normalūs nebijo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 02, 14:57)
Iš manęs neatimtų ;) bijo visokie kur biški pabaliavot mėgsta, ar tėvai pešasi ir tt. Normalūs nebijo smile.gif

Taigi. Kai augini normaliai, prižiūri, aprūpini, nėra ko baidytis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 02, 10:37)

Pasibaigs kaip ir stop pedofilijai baigėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 02 spalio 2019 - 16:02
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 02, 15:47)

tie, kur laimejo byla pires valstybe uz neteisetai atimtus viakus irgi idiotai?  unsure.gif

Daug ka Lt neteisetai isteisina smile.gif pati kelei pvz apie instituciju aplaiduma smile.gif
Atsakyti